Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Заг във Варна има само един и той е на колхозния пазар.
Във Варна Заг се предлага и на друго място, ул.Генерал Колев 5.Магазинът е за вино и арт, но дамата предлага и парфюмите.

Поръчвала съм през нея и съм доволна. Включително и пробички за тест/  3 мл + пластмасово флаконче с пулверизатор/.

# 286
Заг във Варна има само един и той е на колхозния пазар.
Във Варна Заг се предлага и на друго място, ул.Генерал Колев 5.Магазинът е за вино и арт, но дамата предлага и парфюмите.

Поръчвала съм през нея и съм доволна. Включително и пробички за тест/  3 мл + пластмасово флаконче с пулверизатор/.
И аз си взимам тестерчета, да разносвам няколко дни, че доста често след 2-3 дни се оказва, че не е моят парфюм😊

# 287
Здравейте! Търся реплики на следните парфюмчета Blue Heart Bvlgari pour Homme и Blue Heart Karl Lagerfeld New York. Търсех и Purple Heart Velvet Orchid Tom Ford, намерих го тук: https://www.parfumi.mall24.bg/?product=%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%84% … ord-velvet-orchid
но май нямат другите 2... Като цяло трудно се намират и трите Green Heart

# 288
😳😳😳 Аз забравих , че Гиза са тук. Къде да го търся сега това " срещу Куклен театър" .....

# 289
  • Варна
😳😳😳 Аз забравих , че Гиза са тук. Къде да го търся сега това " срещу Куклен театър" .....
Точно там, адресът на обекта е много точно посочен и дори на google street view се вижда.
Аз лесно го намерих. Успех, но май в неделя не работят. Чак в понеделник. Има интелефон за връзка с тях.

# 290
Малко страничен въпрос, но на Tessori D'Oriente White Musk само аз ли не го намирам в ДМ и къде може да намеря във физически магазин всички парфюми на марката?
Започвам да си правя колекция от мускусни аромати и ми е любопитен този на Тесори.

# 291
  • София - Бургас
Здравейте,
От скоро Ви чета и се престраших да си взема няколко от споделените като сполучливи имитации, но уви съм разочарована
от двата аромата 391 QU и 544 MW на Заг 😔
Куатрото издържа 10 мин, May way малко по дълго - около час.
Моля споделете в мен ли е проблема или просто не са трайни.
Взех и на мартинез JADORE 215 и LA VIE EST BELLE Martinez 171, но още не съм ги пробвала, надявам се поне те да са трайни.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 14:48 от Reason

# 292
И аз ви чета отскоро и повече събирам инфо,, но имам вече 4бр. от Мартин Лион:
Версаче брайт кристъл- слаб аромат, не го усещам много дълго, нося го при спорт и кратки излизания.
Армани Май уей-мирише чудесно, забравила съм оригинала как е, но сигурно ми е харесал по спомен.При мен издържа доста, усещам го около себе си, за околните не знам.
Пако Рабан  XS  фор хър- оригиналът много ми бе харесал на проятелка.Нов е и пръснах само веднъж, оставих го да си узрява, но цял ден го усещах на мястото, на което пръснах, хареса ми.
Монтал Оуд Найт- усетих го на една дама и се влюбих, затова го поръчах.Стори ми се нетраен на моята кожа, но ще видим като постои малко как ще е.

Не мога да дам описания като вашите, защото не съм спец, затова продължавам да ви чета с интерес.Отскоро купувам имитационни парфюми и е голяма страст да колекционираш аромати.Пред годините съм поддържала до 10 автентичми
парфюма едновременно, но усещам как сега ще се подхлъзна за повече, предвид на достъпните цени.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 23:41 от ДХ3

# 293
  • обл. Шумен
И аз се питах същото. Цял късмет си е при мен, ако нещо се задържи 2-3 часа.
Все пак не е като оригинала  - да пръснеш 2 пъти и да трае цял работен ден 🙂

# 294
Reason, аз съм много доволна от My Way в изпълнение на ЗАГ.
При мен е траен, като под това визирам 3-4 часа да го усещам аз самата. Цяло лято бях с него и мисля за следващото пак да си заредя шишенцето, защото ме зарежда с много положителна енергия.

Като цяло, досега съм най-доволна от аналозите на Заг и смятам в постоянната ми колекция да влезнат именно My way и Bitter Beach. Ще видим какво друго.

От Martin Lion не съм изобщо доволна, но това може да се дължи и на някаква особеност на обонянието ми. Simple Smile

# 295
И аз се питах същото. Цял късмет си е при мен, ако нещо се задържи 2-3 часа.
Все пак не е като оригинала  - да пръснеш 2 пъти и да трае цял работен ден 🙂

В тази тема многократно е писано за имитации, които са по-трайни от оригинала 😉

# 296
  • София
Напълно съм съгласна, а също и имитация на кой парфюм е. След обяд си пръснах по веднъж на китките Blossom of love в изпълнение на Гиза, мих си няколко пъти ръцете, и към момента продължава да се усеща. Не може да се очаква от лек и ефирен аромат, имитацията да е трайна

# 297
  • София
Reason, аз съм много доволна от My Way в изпълнение на ЗАГ.
При мен е траен, като под това визирам 3-4 часа да го усещам аз самата. Цяло лято бях с него и мисля за следващото пак да си заредя шишенцето, защото ме зарежда с много положителна енергия.

Като цяло, досега съм най-доволна от аналозите на Заг и смятам в постоянната ми колекция да влезнат именно My way и Bitter Beach. Ще видим какво друго.

От Martin Lion не съм изобщо доволна, но това може да се дължи и на някаква особеност на обонянието ми. Simple Smile
Много харесвам My Way, но си бях взела наливен на Рефан -30мл.+30капки. Направо ме душеше. Пръсках го и в студено време и в топло, разредих го малко даже и накрая го подарих. По препоръка тук си взех имитация на La Rive и онзи ден си го фъщях 3 пъти през деня. Харесвам го този аромат, но Рефанския ми беше много силен.

# 298
А може ли някакво мнение за Lost Cherry (Tom Ford) на Заг?
И като аромат и като трайност.
Няма да имам възможност тези дни да го пробвам, а след успеха на Bitter Peach при мен, ми стана и тересно и за Lost Cherry.

# 299
Rocket, имам Lost cherry на Заг, но първото пръскане преди месец не ми хареса и го оставих, ще го пробвам утре пак и ще споделя. Аз пък нещо не можах да харесам  My way колкото и да ми се искаше... Пробвах на Заг и Ла Рив - тц. Сега съм фен на Decadence от Гиза. Супер ми е за сезона и явно с моята кожа много се харесаха, защото на дрехите ми мирише съвсем различно, на кожата е прекрасен. Няколко дни го разносвам и ми е перфектен за това време. Прочетох доста кофти мнения, че миришел бабешки, на гримове и т.н., а на мен ми е разкошен, секси, топъл, плътен... може би защото харесвам миризмата на гримовете си и съм вече на  31 😄

Общи условия

Активация на акаунт