Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Да изкажем благодарност на Hsgrgs1 за споделения списък с новоочакваните аромати от ГИЗА:
Xerjoff - Italica
Zadig&Voltaire - This is us
Zielenski&Rozen - Vanilla Blend
Amouage - Interlude 53
Amouage - Reflection 45
Amouage - Honour 43 Woman
Boadicea the Victorious - Hanuman
By Kilian - Love don`t be shy extreme
Marc-Antoine Barrois - B683
Montale - Black Musk
D&G - Dolce Peony
Xerjoff - Starlight
Boadicea the Victorious - Complex
Още не са публикувани в сайта, нямат и номерация, но за мен предизвикват интерес. Надява се, при следващото ми посещение в обекта, вече да са достъпни за тест и евентуална покупка.

Bright Crystal при нас се усещат сходни ароматите на Lanvina-а и Chanel-a, или поне от т.нар. "едно семейство" флорално-плодови, но си има и разлики. Шанелът е по-свежо цитрусов, Ланвинът е по-сладникав. Но днес първи ден приятелката ми го носи и когато мина покрай мен, без да знам с какъв аромат е, си казах, че това ухание ми е познато отнякъде. Т.е. напомни ми за Ланвин.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 15:56 от D-frag12

# 481
Пффф, направо се засилих и ...не са пуснати за продажба още Grinning

# 482
  • Варна
Zielenski&Rozen и Boadicea the Victorious са абсолютно непознати за мен брандове.
Marc-Antoine Barrois поне съм го чувал няколко пъти с прехваления Ганимед.
Прегледах набързо оценките във Fragrantica, доста високи са на повечето.

# 483
  • Sofia
Мерси и на двамата за коментарите!
Lanvin-а не го познавам.
Просто ми се иска да намеря Шанела на нешанелска цена Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще плакна нос в малкото мл., които ми останаха от оригинала и ще си въздишам засега...

# 484
  • София
Уха,  и сега като искам всичките нови на Гиза да ги пробвам Grinning
Нека да ги качат на сайта и ще ги прибавя в списъка.

# 485
Lanvin-а не го познавам.
Просто ми се иска да намеря Шанела на нешанелска цена Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще плакна нос в малкото мл., които ми останаха от оригинала и ще си въздишам засега...
Marc Jacobs - Daisy. Шанелът си е шанел, но този се доближава много повече от Ланвин, там не откривам прилика.

# 486
  • Пловдив
Дойде поръчката от Eyfel, извинявам се, че е с големи букви, ама ги копирах от сайта K-131   JENNIFER LOPEZ -    LIVE, усещам, че няма да е траен, дневен, офис аромат, нищо запомнящо се; SHE-12  YOU & I -  ONE DIRECTION - тез момчета не знаех, че и парфюми имали, фен съм на Хари Стайлс, поръчах го от любопитство, мирише на ананас, свежо плодово-флорален, харесва ми, ще си го нося, напомня ми на някоя Ескада ; K-66 DIESEL -FUЕLL FOR LIFE това си избрах за подарък, мирише ми на терпентин, на някаква смола, но е интересен ; E-58 BURBERRY - BURBERRY SPORТ за сина ми, не е лош, не мога да описвам парфюми, но ми допада; Е-75 GIORGIO ARMANI - ARMANI EAU POUR HOMME, той ми е ретро, напомня ми на одеколон, малко на Terre d'Hermès Hermes сякаш. Не се е пръскал още, че да сподели харесват ли му. Моите ще си ги пръскам.

# 487
  • Бургас
И Marc Jacobs Daisy няма общо с Шанел Тендър.Daisy пък ми е много тревист и виолетков.Аз не обичам виолетки в парфюми, а и в  Тендър няма такива.Той няма дубликат или поне аз никога не съм попадала на нещо, което да прилича на него, разбира се за моите възприятия.Той е толкова фин, изискан, със скъп звук... Безумно траен е при мен и влачи един тънък, кристален шлейф, пълен разкош.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 18:29 от Bright Crystal

# 488
И Marc Jacobs Daisy няма общо с Шанел Тендър.Daisy пък ми е много тревист и виолетков.Аз не обичам виолетки в парфюми, Тендър няма дубликат или поне аз никога не съм попадала на нещо, което да прилича на него, разбира се за моите възприятия.Той е толкова фин, изискан, със скъп звук...
Съгласна съм, че е страхотен тендъра, но според мен си струва да пробва дамата Дейзи, ако има къде.
Когато помирисах шанела за пръв път няколко дни се опитвах да си спомня на какво ми прилича и накрая се сетих, че е на Дейзи. Само че когато го бях пробвала него се бях поляла с цялата мостра и ми беше станало лошо.
За шанела според мен си струва травъл опаковката 3х20, рефилите се намират по около 160-165лв. при добра промоция.
Спирам, че съм много офтопик.

# 489
  • Sofia
...Тендър няма дубликат или поне аз никога не съм попадала на нещо, което да прилича на него...

+ 1 съм тук
Пак благодаря за идеите. Дейзи съм мирисала преди време, не ми беше допаднал.

# 490
Chanel Chance Eau Tendre имитацията на Martin Lion според мен е супер и заслужава проба в магазин. Имам и оригинала в концентрация ЕДТ.
На Заг пробвах както Tendre, така и Fraîche, не ми допадат нито като имитации, нито сами по себе си.

# 491
Мили
хора, досега се ровя и търся, но не намирам откъде да поръчам Tom
Ford Ombre leather ? Да е траен, не просто да го купя отнякъде.Благодаря!( извинявам се ако е коментирано. но и с търсачката търсих и не открих).

# 492
Явно само аз нямах късмет с Eyfel.

И аз, единия парфюм ми пареше на кожата и миришеше на кисели краставички(burberry man edp) , подаръка беше странен аромат, но bal de afrique им беше стабилен клонинг.

# 493
Скрит текст:
Lanvin-а не го познавам.
Сетих се че по някяква причина Chance Eau Tendre Chanel ми е в историята във Fragrantica.
Мисля че това е негово копие, по ноти и по имe/бутилка. По-назад в темата някой беше доволен от друг парфюм от тази марка, така че ако искате да пробвате
 https://makeup.bg/product/375126/
Omerta Bella Gente

# 494
  • Варна
Мили
хора, досега се ровя и търся, но не намирам откъде да поръчам Tom
Ford Ombre leather ? Да е траен, не просто да го купя отнякъде.Благодаря!( извинявам се ако е коментирано. но и с търсачката търсих и не открих).
Имат го Камея и Гиза. Първите имат магазин в Стара Загора. Вторите във Варна. Ако все пак имате възможност да ги посетите за тест.
Лично аз съм пробвал оригинала и моето много добро копие е Just Jack Ombre Suede 100мл и затова не съм прибягвал до друга алтернатива към момента.

Общи условия

Активация на акаунт