Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • В къЩи.
На кой парфюм на Ноами Кембъл е имитацията на Роксан?

# 556

Днес пробвах това в ДМ сутринта и още ми мирише, много ми хареса, дали е имитация, ето нотките:

Топ:
Мандарина
Бергамот
Праскова,
Личи

Сърцевина:
Жасмин
Слива
Момина сълза

Основа:
Ветивер
Кехлибар
Ванилия
Мускус

# 557
Момичета, ДП в Турция каталога им на турски ли е или има и на английски?

# 558
Днес,както се мотах из мола, се отбих на парфюмите на Pafren и си взех набързо номер 737- Mukhallat -Montale,цялата сега ухая,много ми допада аромата, надявам се,че ще бъде траен като други от същата марка.

# 559
Аз съм нова в темата и нямам много опит, но исках да кажа мнение за Martin Lion “My way”-Armani /091.
Не познавам оригинала, купих го импулсивно, на база ваши мнения в темата, и съм очарована от аромат и трайност.Изчаках умишлено известно време преди да споделя мнение, за да добия впечатления.Днес си пръснах обилно в 10ч сутринта и в 17ч още мириша или поне аз го усещам.
В онзи момент купих и Martin Lion “Bright christal absolu”- Versace/043, хубав аромат. забравила съм оригинала, но прилича.За съжаление не го усещам така траен.
Сега чакам няколко аромата от Гиза и ми е много интересно.Продължавам да ви чета с удоволствие.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 17:16 от ДХ3

# 560
Здрасти! Търся си нещо ванилено/сладко но и опушено, нещо уютно, топло, гушливо...някое копие на whispers in the library или by the fireplace на margiela.

# 561
# 562
Баш файърплейса имитира този, но който познава двата парфюма нека сподели доколко са сходни .
Днес съм в комбинация от Ласт чери и ред табако на Заг и добре се получава.

# 563
Баш файърплейса имитира този, но който познава двата парфюма нека сподели доколко са сходни .
Днес съм в комбинация от Ласт чери и ред табако на Заг и добре се получава.
Много пъти съм писала и сравнявала. Разликата е в началото- арабския е по силен,мощен и карамелен, след като улегне са 1:1. Ползвам втора бутилка,зимата е голяма красота! Аз лично харесвам повече арабската версия,по- отнасяща е и дооооооста трайна:) Оригинала ми мърка Nerd

# 564
Здравейте ! Търся реплика на Dolce & Gabbana The Only One 2 ... Има ли го в Zak zodiac или другаде и съответно на кой номер отговаря.?

# 565
Днес ходих до LeParfum, за да пробвам няколко аромата. Техният Kirke ми дойде малко груб и мъжки. Този, който ми допадна е Byredo- Bal d'Afrique.
Цената за 30мл е 15лв, което не знам добре ли е или е много. Това, което не ми харесва, е че парфюмите са капсуловани. Предпочитам да са наливни, за да мога като изпръскам един аромат, да използвам бутилката за друг.
В тази връзка, скоро приключвам с Bitter Peach на Заг и се чудех как е тяхната имитация на Bal d'Afrique? Евентуално да си налея от нея. Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 19:32 от Rocket

# 566
  • Deutschland
Прекрасен е Африканския бал на Заг. Два дена го разносвам. Много траен и хубав

# 567
Прекрасен е Африканския бал на Заг. Два дена го разносвам. Много траен и хубав
И аз го имам и много го обичам, но спирам бързо да го усещам и го мислех за не траен. Имам и на D&P, но техният е с малко по мъжки уклон

# 568
  • София
Малко сравнения от мен:
Имам Bal D'Afrique- Zag, на моята кожа е доста наситен, траен и предимно дървесен и на Мартинез, който е по-цветен и лек.
Aura - Zag ми е доста наситена, да не кажа агресивна, но цяло лято носих тази на Аристеа.
Онзи ден си взех Lira- Martin Lion, който ми е в посока Love don"t be Shy и ги сравних на двете китки:
Lira - сладкиш, +карамел, жасмин и мускус, но и свежо от бергамота и лавандулата
Love don"t be Shy - сладкиш, ваниленокарамелен, нероли и жасмин, подправков, топъл, по-сладък и малко мускус.
Girl of Now- L'atelier du Parfum(като Bargello излизат), много приятен, сладък, топъл, ядков, но и цветен. Не усещам пачулито, което много ми харесва, че при мен се усилва многократно понякога.

# 569
Глупав въпрос, но рискувам: на Гиза парфюмите пише да отлежат 10 дни(има бележка).Това значи въобще ли да не пръскам, дори за проба? Търсих из темите обяснение, но не намерих и питам, за да си знам.
Иначе поръчах: D300, D280,D243,UNS52, и от капачките миришат много хубаво.Нито един не ми е познат, не съм ги имала.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт