Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 49 587
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
За хората от Пловдив-От къде си взимате Заг-овете??

# 616
За хората от Пловдив-От къде си взимате Заг-овете??
От магазина им на ул.Иван Вазов 58, близо до болницата, знам, че имат и магазин в Кичука, срещу Айсберга някъде

# 617
Аз вчера се сдобих с Byredo - Bal d'Afrique на LeParfum.
Това ми е първият техен аромат и ще видим как ще се представи. Чакам да си изпръскам малко от другите парфюми, че се напрягам като станат прекалено много. Grinning
Пробвах и тяхната версия на Kirke, но ми се стори, че доста бързо се измириса или поне аз спрях да го усещам.

# 618
  • София
Аз вчера се сдобих с Byredo - Bal d'Afrique на LeParfum.
Това ми е първият техен аромат и ще видим как ще се представи. Чакам да си изпръскам малко от другите парфюми, че се напрягам като станат прекалено много. Grinning
Пробвах и тяхната версия на Kirke, но ми се стори, че доста бързо се измириса или поне аз спрях да го усещам.
Ще се радвам да споделиш по-нататък.
Кирке на моята кожа стоеше по-добре в по-топло време. "Зазимих" го и мисля да използвам отново късна пролет и по-скоро ранно лято.

# 619
LeParfum ги мернах на супер удобно място за мен и само чакам да ми се пооправи носа и отивам да видя Африканския им бал. Не му е времето сега, но ще го пробвам. Ще огледам списъка, но те Омбрето на ТФ имат ли го?

# 620
Май не .
LeParfum ги мернах на супер удобно място за мен и само чакам да ми се пооправи носа и отивам да видя Африканския им бал. Не му е времето сега, но ще го пробвам. Ще огледам списъка, но те Омбрето на ТФ имат ли го?

# 621
Rebel, ще споделя мнение задължително.
Имам още едни 10-15мл от прасковата на Tom Ford дс изпръскам тези дни и ще започна Африката. Simple Smile

# 622
  • Стара Загора
Минавам само да кажа, че пробвах Лидълския Мадам Гламор (или както там се чете), който е спряган за добра имитация на Коко Модмазел на Шанел (от който имам останало количество оригинал)
Пробвала съм преди година и нещо - две и тогава наистина Лидълския действително много се доближаваше до Шанела. Много добра имитация, която ме е яд, че не купих тогава.
Към днешна дата, нищо общо нямат двата. Или тотално са го развалили, или тестера се е прецакал от стоене, но за съжаление...пълна греда.

# 623
Попаднах в Инстаграм, че водят парфюма на Зара: CASHMERE ROSE като имитация на Gucci flora gorgeous gardenia, някой може ли да даде мнение, ако го е използвал?

# 624
Много харесвам Интенз кафе на Заг( оригиналът или други имитации не познавам). Ама много дискритен, бе 😒
Оригиналът също толкова скромен ли е и коя имитация е най- силна и трайна?

# 625
Скромен Монтал? Няма такова животно.
Оригиналът е нахален, траен и излъчващ. Пробвай на Мартинез.

# 626
  • София
...
Eyfel Bighill серията Big-B-600-2 - мм продавача ме омагьоса с този аромат. Не знам чий еквивалент е, исках нещо тежко, зимно, ориенталско. Още не съм го подносила, но на ръката ми пръснатото трая цял ден
...
Най-нахално ще се самоцитирам, за да ви кажа какво ме 'хитна' (както се изразява дъщеря ми) тази сутрин. Ми това си е моя стар приятел, когото приключих миналата зима в оригинал - Gucci Guilty Intense. В цялата му прелест и тежест. Ма тооолкова пък да съм заУхана..нямам думи. Или парфюм пръснат на различно място на тялото мирише различно, или просто човек не може да избяга от вкуса и предпочитанията си. А аз си мисля как преоткривам себе си и нови страсти и аромати. Weary

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 18:52 от roasted_pumpkin

# 627
Мартинез е топ. Точно като оригинала.

# 628
Така ли? На Мартинез варианта ми харесва повече! На Заг не ми допадна изобщо.
Обаче ,че чакам да стане топло и да си го взема.

# 629
Така ли? На Мартинез варианта ми харесва повече! На Заг не ми допадна изобщо.
Обаче ,че чакам да стане топло и да си го взема.
Аз мисля, че е зимен аромат!

Общи условия

Активация на акаунт