Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 49 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, сполучлива ли е имитацията на Армани Си на Заг? Мартин нещо си няма нищо общо общо със Си.

# 601
  • Истанбул
Здравейте, дами! 😊

Дали някоя от вас знае какво имитира номер Z.102 на MAD Parfumeur? Никъде не успявам да намеря техен каталог онлайн, а ми дадоха тестер и ароматът не ми излиза от главата.. 😁
Ще съм много благодарна!
Ето това ми написаха от фирмата за питания от вас парфюм [url]  Z102 : Zadig & Voltaire Zodiac Rock Her kokusunun muadil kodudur,sevgiler/url]

# 602
Минах ей сега през Заг, за да пробвам техния Bal d'Afrique и да сравня с този на LeParfum.
Ами на Заг ми стои някак по-обикновен и плосък. Даже ароматите се разминават.
Майче конкретно тук ще дам шанс на LeParfum, защото тейният вариант ми се стори доста наситен и траен.

# 603
  • Бургас
На мен рефанския Legend не ми хареса изобщо. Не съм пробвала оригинала.
И оригинала е същата боза за мен.

# 604
Здравейте, сполучлива ли е имитацията на Армани Си на Заг? Мартин нещо си няма нищо общо общо със Си.
На Le Parfum е много хубава имитацията, страшно трайна.

# 605
  • Варна
Дами, помагайте. Изкуших се от Нотино да си поръчам малко рол-онче Гучи Гилти, тъй като имаха подаръци към всякава сума на покупката. Един от тези подаръци е лосион за тяло Гучи Флора. Влюбена съм в този аромат... Ама много влюбена 😁 Но цената на парфюмчето не е по моя джоб на този етап от живота ми 🤣 Та, ако има дама запозната с оригинала, ще се радвам да ми препоръча имитация максимално доближаваща се до него, защото сега много ще го мисля тоя аромат 😄

# 606
  • София
За протокола - преди не понасях ориенталски и тежки миризми, сега явно нещо превключих и виждам колко много съм изпуснала, нейсе. Та 'инфлуенсната' от вас споделям новите си придобивки от последния месец:
Lost cherry Tom Ford Refan - мммм точно както беше описан - череша и ликьор, очарована съм. При мен си е много траен, усещам го и след часове обикаляне и потене Simple Smile
J'adore Refan intense - хубав ми е, не познавам оригинала, но не ми е за сезона и го оставих да чака пролетта.
Eyfel W150 - след споделеното тук даже можех и да не го мириша като си го купих, топлината и пипера са си там през цялото време, точно за сезона ми е, вчера до вечерта си го усещах доста интензивно на косата.
Eyfel Bighill серията Big-B-600-2 - мм продавача ме омагьоса с този аромат. Не знам чий еквивалент е, исках нещо тежко, зимно, ориенталско. Още не съм го подносила, но на ръката ми пръснатото трая цял ден.
Eyfel  си купих директно от Турция, D&P видях магазинче на Графа, тепърва се запознавам и с тях, но Рефан са ми съвсем удобни и под ръка с тази ниска граница за безплатна доставка, а и с четене тук смятам доооста добре човек може да прецени кое би харесал и кое е за него в сегашния му период, разбира се. За което и сърдечно благодаря!

# 607
  • Deutschland
Моята тригодишна дъщеря е голяма фенка на парфюмите, досущ като майка си. Да, не й разрешавам да ги пипа, но тя все намира начин да се скрие от погледа ми и да се напръска с някой. Та...
Вчера вечерта мъжа ми вика " Абе нов парфюм ли имаш, детето ухае много яко на борови иглички" 😅. Викам не, но ще я питам. Питам я с какво се е напръскала този път, отговора " Ей с онОзи, който криеш в старата раниЧа". Оказа се, че съм забравила едно шише My way на Заг в раницата ми, която нося много рядко и то само по паркове и градинки. Ами, ще си го нося. Не усещам обаче борови иглички, нещо много, много познато има в него, но не се сещам. Не мога да разбера коя е тази нотка.

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
gabrielle, аз имам оригинала на Флората
Бях писала тук, че си поръчах от мейкъп на La rive - Madame in love
Нямах големи очаквания, но когато дойде пръснах и двата за мен са едно към едно. Сигурно по-тренираните носове ще уловят разлики, ама аз не можах. Също е и доста траен. Не е скъп и няма да загубиш нищо да опиташ.

# 609
Здравейте, знаете ли дали има имитация на PRADA Luna Rossa Carbon  в някой от магазините, че не успях да намеря инфо във файла.

# 610
  • Варна
Здравейте, знаете ли дали има имитация на PRADA Luna Rossa Carbon  в някой от магазините, че не успях да намеря инфо във файла.
Мъжки Prada е наистина голяма мъка да се открият като реплики. Имам само Luna Rossa от Камея и май го спряха, и L'homme от Евгения Борисова.
А търся Prada Amber Pour Homme(Intense), Infusion D'homme.......но без успех засега.

# 611
Днес получих списъците на Заг Зодиак от Иво от Базар. Каза, че новите аромати ще ги има след седмица при него.
574 DV - Vanilla Diorama Dior
575 MM - Mûre et Musc L'Artisan Parfumeur
576 GG - Gorgeous Gardenia Gucci
/верният запис на името на парфюма е Flora by Gucci Gorgeous Gardenia Gucci /
271 LB -  Light Blue Forever pour Homme Dolce&Gabbana
421 LV - Météore Louis Vuitton

# 612
  • Стара Загора
Аз не съм търсила имитация на Флора (класическата едТ), защото си бях намерила много изгодно миналата пролет тестер от оригинала в Елинор за без пари, та се радвам да чуя че някой е открил негово бюджетно копие. Не съм я проверявала скоро как върви, но цените на Гучитата са височки по принцип. С тази инфлация особено, шансовете за добри намаления са много малки.

# 613
https://www.zagzodiakshop.com/parfyumi/damski-parfyumi/zag-576-gardenia-go/
Относно Гучи Гарденията на Заг Зодиак - № 576 GG....
Така като чета описанието на нотките в сайта на Заг Зодиак, ще излезе, че не са изимитирали Flora by Gucci Gorgeous Gardenia Gucci , а ето тази: Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Gucci...
Много фланкери с това име, много нещо...Несериозно от страна на Заг Зодиак да не уточнят конкретната "Гучи гардения", която са изимитирали. Съвсем се изгубих в тия нотки...

# 614
  • София
А аз и друго се присетих - миналата седмица минах през дм и гледам непознати за мен парфюм-дезодорант. Bi-es Crystal, на капачката пише вдъхновен от Diamonds Armani. Пръснах, замириса ми на чисто, на сапун, а и за 5 и нещо - ко му плащаш. Не познавам оригинала отново, но този пръскаш, 3 минути буквално и няма никой. Нейсе, ползвам го вечер, че много мразя силни миризми докато спя.

Общи условия

Активация на акаунт