Спирала за мигли - тема № 23

• 2 690
  • 34
  •   1
Отговори
Добре сте дошли в новата тема!

Въпрос вместо запис - Използвате ли цветна спирала?

Тема № 21
Тема № 22

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 17:09 от Преслава ♋️

# 1
Благодаря за новата тема!
Миналото лято изкарах с кафявата спирала на Vivienne Sabo cabaret която е страхотна.
Зимата си купих спирала на Mon reve в цвят бургунди, доста е суха, но почти и не си личи, че не е черна.

# 2
  • Манчестър
Благодаря за темата.

Освен tubing спирали ,нищо друго не работи за мен, въпреки, че и това е компромис.

Някой да препоръча нова изпробвана tubing?

# 3
Аз съм с лилавата на Вивиен и много ми харесва, трайна е и не се рони/размазва. Simple Smile

# 4
За мен тюбинг спиралите са твърдо не. Уж се махат само с вода, но си трябва физическо търкане, което ми идва излишен стрес за миглите.

# 5
  • Пловдив
Иска търкане ако не са накиснати. Мокрите с топла вода и докато си измиете зъбите се е размекнала. После само леко с пръста докосвам и всичко остава на пръста.

# 6
Ползвам Панорама на Лореал, уж е tubing, поне така четох някъде, но нещо не мога да схвана как да я махна напълно.

# 7
Аз съм с лилавата на Вивиен и много ми харесва, трайна е и не се рони/размазва. Simple Smile
И аз много я харесвам. Пробвала съм само лилавата.

# 8
  • Манчестър
Моята tubing Tarte я махам успешно с обикновена мицеларна вода на Нивея.

Харесаха ми преди време миглите на една консултантка и каза, че спирала била на Givenchy.
Купих я, не знам дали е tubing, но няколко пъти получавам комплимент за миглите.

# 9
Коя е тази спирала на Живанши?

# 10
# 11
На KVD Beauty Full sleeve мисля, че е тюбинг и много ми харесва. Аз винаги правя двойно почистване, тя пада без търкане на втората стъпка. Мисля, че и само с вода би се махнала много лесно.

# 12
  • Бургас
От години нося синя спирала!
Обожавам ! Синя спирала и син молив! Разкош!
Зимата слагам и кафява!

# 13
В момента редувам essene lash princess и lancome idole.

# 14
Здравейте! Някой има ли наблюдения върху спиралата на Max factor false lash effect supreme?

Общи условия

Активация на акаунт