Спирала за мигли - тема № 23

• 5 554
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
Да, за тази. Според мен всичко е до мигли, техника на нанасяне и предпочитания на ползвателя Grinning

# 46
Така е, съгласна.

Бях попаднала на едно видео, в което една дама проверяваше колко слоя може да нанесе с една спирала. Когато се отказа да нанася, миглите ѝ изглеждаха много по-драматично от тези на OnDiNe_.

Така че ако се наслоят достатъчно или се нанесат неправилно май всички спирали ще дадат подобен ефект. Вече при кои може най-бързо да достигнеш до това ниво е друг въпрос.

# 47
  • София
Купих Lash Clash веднага щом излезе и след два дни направо я хвърлих.. Изобщо не ми хареса, а имах големи очаквания, защото една от вечните ми любимки е YSL Volume Effet Faux Cils. Не я купувам обаче, защото изсъхва за часове направо - опаковката не се затваря плътно и не взеха да го оправят за толкова години. Продуктът се насъбира около гърлото и се сгъстява. Иначе като ефект е ненадмината за мен.

# 48
Колебая се между CLINIQUE High Impact Extreme Volume или LANCÔME
Hypnôse Drama - Extreme Volume Mascara.
Искам обем, дължина, наситен черен цвят. Не искам да се рони и размазва в жегите. Нося лещи. Коя от двете е по-подходяща?

# 49
  • USA
Това лято съм основно с Diorshow, но ми се размазва под очите,въпреки че ползвам спрей за грим.
И друг път съм ползвала спиралата,но не помня да се размазвала толкова. Чудя се дали е от спрея,въпреки,че няма логика.
Също така съм си взела Maybelline Lash Stiletto,за да ми разделя добре миглите.

# 50
  • Някъде там
Някой има ли отзиви за серум за мигли на The Ordinary? По принцип поръчах, но много се бави поръчката, още не са ми я потвърдили, та се чудя дали си заслужава и ако си заслужава ще чакам, ако не ще отказвам поръчката и да взема нещо друго
Интересува ме да няма биматопрост и производни.
Използвам го от месец ноември. Като поднових и закупих нови две опаковки. Нанасям на мигли и на вежди. Не съм правила снимки преди/след, но определено миглите са по-дълги, веждите са по плътни. За мен серума си върши работа, но при условие, че стриктно се спазва схемата. Видим резултата видях месец след нанасяне. При постоянство резултата се запазва.

# 51
Аз ефект виждах от Нанолаш ,но правя алергии , ако някой иска подарявам.

# 52
Нанолаш доколкото знам е с вредните съставки.

Засега взех на Евелин две опаковки, но серумът с четчица апликатор. Пише два месеца ползване до ефект. Ще пиша
От Ординари серума се отказах за момента, защото дъглас ме въртяха половин месец😆 и ми е още с горчив привкус хаха. Ще го пробвам по-натам.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 17:44 от Азара.

# 53
  • София
Тези серуми имат ефект само докато се ползват и спреш ли ги, нещата отново си стават като преди. Аз лично не виждам смисъл в това, а и освен, че са скъпи, са и вредни.
По-добре хубава спирала и рициново масло вечер. Аз не ползвам, но поне мисля, че не е вредно Simple Smile

# 54
Да, аз ползвам рициново масло веднъж седмично и с добра спирала се получават нещата. Не само, че не е вредно, но подхранва и подсилва растежа на косата и миглите рициновото масло. Още през далечната за повечето от вас, дами, 1982-3-та беше хит в ученическите среди (то тогава нямахме и избор, де - масла, течни витамини и подобни от аптеката). Wink

# 55
  • София
Да, просто се изисква постоянство, а аз нямам навика. Толкова други неща правя, че и това, ако включа в рутината, направо не знам, хах
Иначе за миглите знам, че е полезно рициновото масло, но нямам представа дали за очите няма някакви негативи. Все пак е деликатна зона. Не съм се интересувала от подробности.

# 56
Няма негативи за очите, но на мен ми се размазва и ми влиза в очите и ми е гадно.

# 57
  • USA
Ох,аз имам история с този рициново масло,което още преди 10-12-та години тук във форума го препоръчваха за растеж на мигли и вежди.
Сложих си масло,обилно на миглите и си легнах.На другата сутрин бяха ми залепнали очите,миглите ... някакъв брутален стрес тогава изживях. Бързо в банята и под топлия душ се разлепиха.
Никога повече това не искам да виждам и чувам за рициново масло.

# 58
  • София
Ужас! И аз много внимавам с очите, откакто си взех цветна очна линия на някаква ДМ марка. Беше толкова трайна, че едва я изтрих. Направо като татуировка! Директно я изхвърлих и оттогава съм много внимателна.

# 59
Ама то чак толкова не се слага от маслото😀😀😀 особено като за първи път, аз поне каквото и да ползвам първо по-внимателно, после преценявам количеството

Общи условия

Активация на акаунт