Спирала за мигли - тема № 23

• 5 502
  • 84
  •   1
Отговори
# 15
Отказах се да използвам цветни спирали, след неуспешния ми опит с кафявата на YSL-суха до небесата, кафявото изобщо не си личи, че е кафяво. Днес за пръв път пробвах на Maybelline-Collosal Bubble и за пореден път се убеждавам, че дрогерийните спирали не са моето. Суха, слепва миглите, изобщо… В момента си ползвам tubing на Tarte и нямам никакви ядове.

# 16
В момента ползвам tubing кафявата спирала на e.l.f и съм доста доволна.

Отказах се да използвам цветни спирали, след неуспешния ми опит с кафявата на YSL-суха до небесата, кафявото изобщо не си личи, че е кафяво. Днес за пръв път пробвах на Maybelline-Collosal Bubble и за пореден път се убеждавам, че дрогерийните спирали не са моето. Суха, слепва миглите, изобщо… В момента си ползвам tubing на Tarte и нямам никакви ядове.

# 17
  • Бургас
На мнение съм,че не всичко скъпо е качествено и хубаво!
Има евтини спирали - качествени и на добра цена!

Имала съм прехвалени, но не са изобщо нещо Уау !
Една обикновена спирала на Есенс примерно, ми е правила страхотен обем и визия, за няма и 5 лв.

# 18
И аз преди се разбирах чудесно с една спирала на Есенс, но явно са променили нещо във формулата и вече изобщо не ми върши работа както преди. Ще я подаря на приятелка, иначе да похваля на Шарлът Тилбъри, разделя и извива без проблем. Blush

# 19
Аз пък забелязвам, че по-скъпите спирали съхнат страшно бързо. Ползвам основно такива и все по-често се замислям да мина на нещо дрогерийно. Ползвам спирала всеки божи ден и да давам по 70 - 100 лева всеки месец ми се струва неоправдано.

# 20
И аз съм попадала на сухи от високия клас (YSL-черната и кафявата), но тази на Tarte, която се води tubing-изобщо не е мръднала откакто съм я отворила (вече 6-ти месец, може +1,2 такива).

# 21
Ох и аз много харесвам Lancome lash idole flutter extension, но страшно бързо ми изсъхна, има няма два месеца.
Ще извадя най-накрая iconic lash на ГР, много хвалена е, дано да се разберем с нея.

# 22
  • София
Lancome lash idole flutter extension ми стана  спирала номер едно,но и моята бързо изсъхна може би за няма 3 месеца. Купих си травел размера. Между другото и предишния модел Lash Idole , ми изсъхна почти след месец пак травел🤨

# 23
Аз пък изобщо не се разбрах с Lash Idole, при мен също изсъхна за норматив, но и самата четка нещо не ми пасна. Пробвала съм и на Мейбълин-Sky High, въобще не ми хареса.

# 24
За скай хай и аз гледах повече негативни отколкото позитивни мнения. Решила съм да пробвам lash paradise.

# 25
  • Бургас
От скай хай и аз не съм доволна.

# 26
Аз пък необмислено забърсах кафява Max factor masterpiece покрай поръчка от нотино. Колебаех се и за sky high, но и аз повече на негативни отзиви попадам.

# 27
А какви са Ви отзивите за тази с рефил - на Макс фактор? Ок ли е?

# 28
  • Някъде там
А какви са Ви отзивите за тази с рефил - на Макс фактор? Ок ли е?

Азара – спиралата на Max Factor със сменяем рефил прави миглите много дълги, подредени и с ефект на изкуствени. Впечатлява като резултат, но за съжаление се отмива доста трудно и ми дразни очите. Поради тази причина я използвам рядко, въпреки добрия визуален ефект.

# 29
Значи и тя ще е в списъка. Справям се с такива спирали, даже ги предпочитам. ☺

Общи условия

Активация на акаунт