💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 979
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Махленски скандал.

# 1 591
Генчо: Браво Зори, мачкай. Давай.....
Банда без команда.

# 1 592
  • Другата България
Всички се гаврят със Зори, включително и ние, но тя беше най-адекватна на този съвет.

# 1 593
  • Пловдив
Извинявайте, но никой няма право да обижда и унижава по този начин друго човешко същество. Голямата интелигенция Звезди. Не ги е срам. Не се държиш така с други хора..Много съм възмутена.

# 1 594
  • София
Zori is processing...

Download complete.

# 1 595
Няма да си кривя душата, с глас се засмях на минутата размисъл на Зори.

И съм съгласен с Мери, че беше може би най-адекватната на този съвет до момента.

# 1 596
Мира ме кефи как винаги стои, слуша и наблюдава..

# 1 597
А Гената тарикатски няма да номинира Звезди заради контузеното коляно. А всъщност вече след отпадането на Пух няма никога да номинира някой от алианса Георги-Звезди-Веси

# 1 598
Гошо куха лейка

# 1 599
  • Другата България
Веска докога си мисли, че ще остане? И дали при все, че е интелигентна жена наистина си мисли, че е вкарана там за нещо друго, освен за ШООЛ?
Оффф, това с БУС-а беше култово, и държането за ръце на Елица и Гошо.
Сега сърбина като гледа, дали звъни на Гого за ножовете? Или директно на стопанина на стопанството в Царево?

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 21:47 от Merri_An

# 1 600
Аз май съм гледала различно нещо снощи. Звезделина (много ми е смущаващо името Звезди, при условие, че става въпрос за жена с огромни деформирани устни и още куп простотии) вчера се гърчеше през цялото време, докато момичетата от другите отбори се държаха геройски. Не смея да кажа - глези, но беше супер шоу, представление. Сега говори така, сякаш е спасила племето. Беска големи думи, голямо нещо, като джуките й. Ненормална работа. Що ги дават такива?

# 1 601
Аз с тия съм така -
Звезди е супер нагла, ей това е пример за хем некадърен човек, хем нагъл и безочлив.
Абсолютно точен коментар. Тотал щета е Звезда

# 1 602
Някой по рано беше писал, че
Гошо гледа влюбено борчето, а то какво било. Ако мъжа ми ме види да се държа за ръка с друг мъж тесен ще ми се види света.

# 1 603
Не ми харесва поведението на Веси, има лафове понякога, но прекалява с иронизирането и обидите към съотборниците си.

Интересно ми е Гената ако знаеше докъде ще се докара племето били преосмислил отношението си към Куков.

# 1 604
  • Другата България
Звезди си постигна целта.
Тоест, Звезди се спаси.
Мира и Веси на битка.

Общи условия

Активация на акаунт