💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 058
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Където морето целува небето...
Имам чувство, че някои Сини фенове ще получат сърцебиене. Хора, това е само игра! Успокойте се! И моля гледайте трезво, не само каквото ви се иска!

# 1 711
Браво на Гого. Не очаквах толкова злоба и дребнавост от Валери.
Колкото и да го гледам, не мога да се абстрахирам от майка му - абсолютно дъно, за който си спомня Вип брадър. Дребнава, злобна, елементарна, проста.... Крушата не ражда сливи

# 1 712
Уф, тая Виктория наистина ми е супер противна … и сега разбрах защо - нахална  и агресивна  !!

# 1 713
Ралица е много симпатична

# 1 714
Каква е тая жълта тактика на задушаване?
Визирам и Чакалов тук.

# 1 715
Това е най-тъпата игра в ИВ !!

# 1 716
Касим имаше шанс. Последния рунд Жени падна на ръце обаче Касим я чака няколко секунди да се изправи. Не знам защо. Можеше да я бутне на момента и да я избута докато се изправи
Защото е добро дете и не може да удря по паднал.

# 1 717
Имам чувство, че някои Сини фенове ще получат сърцебиене. Хора, това е само игра! Успокойте се! И моля гледайте трезво, не само каквото ви се иска!
Кое е трезвото? Трезвото е относително за всеки човек. А, че на два пъти играчи бяха притиснати, така че трудно да дишат, се виждаше очеизвадно.

# 1 718
Касим имаше шанс. Последния рунд Жени падна на ръце обаче Касим я чака няколко секунди да се изправи. Не знам защо. Можеше да я бутне на момента и да я избута докато се изправи
Защото е добро дете и не може да удря по паднал.

Точно това е разликата между сини и жълти - добротата, при жълтите е редуцирана до минимум в името на победата - целта оправдава средствата, всякакви средства.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 22:28 от araselia

# 1 719
  • София
И се оказах прав, Цецо е супер лесен противник.
Цецо е професионален неможач.
Мирела трябва да е номинирана заради безумната стратегия. Загледах я как ходи, каква танцьорка, в нея няма грам грация, движи се като боркиня.
Виктория играе агресивно и с много злоба, изобщо не й дреме за противника.

# 1 720
Ралица е много симпатична
Ралица получава много малко екранно време, но като се появи все едно изгрява слънце. Много хубаво и мило момиче, много ми е симпатична и ми се струва, че е наистина приятен човек и в живота.

Доста се беше нахъсал Валери. Извън всички майтапи и симпатии, но Гого е наистина интересен участник и най-важното мислещ.
Браво и на Илиян, той си е във форма момчето, но със сигурност не тренира като Чакала и Лефтеров, но определено беше труден съперник.
Цецо ми е много мил, беше много галантен с Михаела, но и тук не се представи добре. Странно как е толкова слаб участник, а продължава да буди симпатии.

# 1 721
Какво беше това душене? Димо за какво е там? Или на злобното мамино синче всичко му е позволено? Rage

# 1 722
  • Където морето целува небето...
Ако беше любим Гого да нападне така Фифо. щеше да е друго, това имам в предвид. За всички битки, не само тази. Обективност нека има. Играта е такава - груба и агресивна. Душенето е друго нещо, но екипа блее баирите.

# 1 723
  • София
Защо трябваше да хвърля възглавницата (или както се нарича, това което ги предпазваше при сблъсък) във водата и почти върху Ралица?

# 1 724
Дано са милостиви към Филип Джефи и свитата й.

Общи условия

Активация на акаунт