💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 942
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 070
Фифо президент!!!Специално за хейтърите му Sweat Smile

# 2 071
Айде на баланса на делвички и тухлички по тънка греда

# 2 072
  • София
Филип е на трета поредна елиминация.
Как нямат срам и морал тези хора не знам.
Е, сега ще си понесат последствията и ще се сблъскат с всенародната любов.
Който си го направи сам...

# 2 073
  • Другата България

Евгения дори знаеЛА как това ще се възприеме навън, и че никой няма да повярва???
Тоест, тя вярва, ама наистина вярва, че очернянето на един човек ще хване дикиш, заради нейните манипулации?
Грешка, Джаферович, с ей това подценяване на зрителската аудитория още по-ниЗко ми падна в очите, дори и след махането на очилата.

# 2 074
Аа Веси кълне племето да се разпадне Smile

# 2 075
От гледна точка зрители неприятно, че двамата аутсайдери отиват, но Жени и коалицията им идеално си изиграха картите, а Чакалов и Филип много слабо социално - ако имаха шанс Михаела да играе с тях тотално я загубиха
Не съм съгласна, защото видяхме колко нагласен е отборът на жълтите. Социална игра е тогава, когато сам се справяш, а не всичко да ти е подсигурено. Изобщо не са спечелили социална игра, а някакъв цирк

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 22:44 от Анонимен

# 2 076
Филип е на трета поредна елиминация.
Дяволо, играта в племето винаги е част от ИВ.
Ако това беше Сървайвър Фифо отдавна щеше да е забравена история.
В ИВ напротив - ще стане богат с победите на арената и герой в очите на зрителите Simple Smile

# 2 077
Зорница и Мирела ще спорят за приза “Глупчо на сезона”, третото място е за бронзовата Елица.  Защо ли ѝ трябваше да влиза в игрите на олимпийката?

# 2 078
  • София
Филип: "Миналата седмица Мирела рева, сега Михаела реве... Другата седмица кой?" Grinning

Не се разбра точно любовната драма, явно са се дракали Михаела и Мирела, за Лефтеров ли обаче или за Валери...

# 2 079
  • Където морето целува небето...
А Веска и снахата от къде знаят, че Жълти ще са на елиминация, че градиха стратегия кои. Май Пандите се гушат не само на терен?!?

# 2 080
Отвратилно лицемерна е Евгения.

# 2 081
  • София
Прави ми впечатление, че една част от хората му казват ЧЕкалов.

И непопулярно мнение, въобще не ме дразни Валери, че играе срещу мъжете. Никаква логика няма да ги пази, ако може да си тръгне силен мъж, по-добре за него. Михаела и Мирела не са му конкуренция. Хубаво би било, обаче да играе открито със зрителите.

# 2 082
  • София
Имам простичък въпрос.
Защо Ралица не отвори дума за 100-те гроша на Филип, защото спокойно ще стигнат за минимум 1 глас.
1 глас и Михаела бе пътник, нямаше да са двама мъже номинирани.

Има ли още хора, които да вярват, че няма сценарий?

# 2 083
Готина ,пипкава игра  .

# 2 084
Ми направо да им бяха дали куки и прежда и да плетат терлици.

Общи условия

Активация на акаунт