💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 815
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 475
Фейгин с този тоалет ми напомня на зората на поп- фолка: Камелия и огън момиче.
https://youtu.be/Xdq1IeNOxGE
😂
Сладурана е въпреки това, каквото и да облече, хубаво ще й стои.

# 2 476
  • Другата България
Един доста сполучлив колаж с предишната за мен любима снимка:

И малко сатира, на място:
Скрит текст:

# 2 477
  • София
Пуснах нова анкета!

Старата:

Много ви затрудних с последния си въпрос и се гордея с него. Ще видим нататък как ще се развият нещата.
Вярва се на Чакалов, а Валери е все пак със сравнително близки резултати, което е по-скоро плюс, защото като цяло се изложи, но излиза по-сух от други...
За любимците като изключим двата коня бе много интересно и оспорвано.
И все пак, Фейгин отчетливо взе превес и е на супер тежкото и престижно 3 място. 🙂
Четвърти е Лефтеров със само 3 гласа повече от Мани.
От 354 гласували, само по 1 гласа получиха: Касим, Звезделина и Зорница, което е брутално, уф. Цецо пък само с 2 гласа. Михаела, която влезе с най-силната визитка според мен (и според Туджаров и Неделчо) е само с 4 гласа, което е огромен шамар. И урок за бъдещи участници, които искат да спечелят някакви дивиденти. Бъдете открити и не се страхувайте да ходите на битки. А ако изберете коалициите, то играйте с открити карти пред зрителя.

--> лайф от 07.10 (Алекс и Генчо) <--

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 18:36 от Diavolo

# 2 478
  • Другата България
Продължавам да забелязвам откритото дистанциране на Ралица от групата на “Безстрашните“.
Продължавам и да ѝ симпатизирам, не заради това, но силно се надявам да ѝ е “светнало“ навреме.

# 2 479
  • София
Аспарух не се спря...

# 2 480
  • SF
Да няма после "Тамън да го набия и ме заболя рамото, ръката ми започна да крампира..."

# 2 481
  • Sunshine state
Всъщност е много сладък колажа и ми харесва, не е успял с обидата Аспарух.

# 2 482
Представям си Гого да беше днес в мола 🤣🤣🤣Охраната щеше да напусне работа 🤣🤣🤣

# 2 483
  • София
И урок за бъдещи участници, които искат да спечелят някакви дивиденти. Бъдете открити и не се страхувайте да ходите на битки. А ако изберете коалициите, то играйте с открити карти пред зрителя.
Много малка част от хората, които ходят на битки, отиват с желание и по собствен избор. И почти никога не завършва добре (i.e. Морунов).Това е добър съвет, за да бъде харесан някой от зрителя, но не и за да се доближи до спечелването на наградата.

# 2 484
Не, по скоро ще трябваше да се намеси армия, полиция, пожарна, спешна помощ/аз/, и ГДБОП.

# 2 485
Яка анкета, ама не ми достигнаха още 3-4 квоти, за да ги изброя всичките, затова гласувах само за мъже. Фейгин, Звезди, Жени и Мирела от жените също получават "народната ми любофф".

# 2 486
Не, по скоро ще трябваше да се намеси армия, полиция, пожарна, спешна помощ/аз/, и ГДБОП.
🤣🤣🤣Значи аз съм от ГДБОБ🤣🤣🤣

# 2 487
# 2 488
  • Другата България
А аз дори не искам да си представям Аспарух ако Алекса спечели формата.....

# 2 489
Елена ме съкруши, уби и ме освести ... Мина ми розето и мисля, че няма да се женя за Евгения. Ако можех. Много е върла. Ще ме бие за добър ден, защото не съм послушко.
Илиян и Мани се правят или действително живеят заедно? Няма лошо.
Има ли други лайфове? Там доста се разбира за участниците.

Общи условия

Активация на акаунт