💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 795
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Аз в тази статия не прочетох за Женя нищо.
Тя е гримирала Михаела Маринова, но очевидно не е отговорна за използването на "blackface" в това предаване, още преди тя да започне да работи в него като гримьор.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 00:25 от La Vikinga

# 2 611
  • Другата България
А, това съм го пропуснала. Благодаря ти.
Аз не мисля, че Евгения е влязла тук предварително “намразена“. Чак пък намразена....за себе си написах защо съм била предубедена към нея, но и многократно написах, че ако беше играла така, както аз разбирам тази игра, нямаше да съм с такива чувства сега към нея. Факт е, че масовото мнение и извън форума е такова, и то не се гради на това каква е Женя извън формата, хората я хейтят именно заради показаното вътре, което дори и от нейни фенове се отчита като изключително грешно поведение в такова ШООЛ. Държи се хамалски, като диктатор, не дава на никой друг да си изкаже мнението без да го прекъсне и апострофира, обижда, и то при все, че към нея никой не е проявил и няма подобно поведение. И още, и още - няма смисъл да се повтаряме. Ами, каквото посееш, това ще пожънеш, тя просто провокира зрителите масово да не я харесват във формата с това, което им се показва. Що се отнася до хейта, той е многостранен, не е само към Евгения, просто сега е още “прясно“ - все пак съвета беше вчера. Когато Елица рева при червените, страници хейт имаше и за нея.
И понеже тук преди време някой беше сложил линк към еротичен конкурс, на който Филип участвал и имаше негови полуголи снимки, сега да оплакнем очи и с най-големия му враг на млади години. Естествено, пак Жени. Какво да се прави, като е многостранно развита личност, с много изяви. Тази поне е красива. 18+:
https://www.vbox7.com/play:4d8e0ea08b

# 2 612
Честно казано аз не я намирам за красива, нито секси. Само големите гърди дето привличат внимание. Ама не съм мъж де. Joy

# 2 613
Вчера Александър от същия сезон участва в Последният печели и отпадна първи: https://www.youtube.com/watch?v=xFPdRCJMXwU

Този не мога нито да го гледам, нито да го слушам. Тръпки ме побиват от него, голям психар ми се вижда. Помните ли го как откачаше когато се проваляше? Пуснах видеото и около 6:30 - 6:40 минута се вижда как почва да се ядосва като даде грешен отговор. То юмруци, то palm face-ове .... ку-ку. Директно затворих, не мисля да си го причинявам.

Сегашните участници му шерват сторитата, в които коментира игрите и всеки път кринджвам.

# 2 614
Беше го споделила в профила си в Инстаграм и беше събрала доста негативни коментари от чернокожи. До колкото помня трябваше да заключи коментарите си/ направи профила си private за известно време. В случая не мисля, че беше виновна. Ако е виновна, то е за промотиране на това "black face", ама за мен лично чернокожите (особено в Америка) за абсолютно всичко се обиждат в днешно време. То едни плитки да си направиш и да отидеш на плаж да хванеш малко тен, ще те коментират как им крадеш културата.

ПП: Понеже използваме чуждици, да се включа и аз. Този Александър е такъв clout chaser, че няма повече на къде. На всяка манджа - мерудия. Все да се включи в някакъв лайф в ИГ, все да коментира нещо по игрите. Малко като по-откачена версия на онези от Един за друг - Елена и мъжа с дразнещия смях, които правеха дори интервюта на нови участници. На някои хора просто участието в риалити им е най-великото събитие в живота явно.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 00:42 от NF404

# 2 615
  • Sunshine state
Такъв си е Александър, един странник, от който те побиват тръпки. И как само говореше за майка си.. Още по-странна беше тази история. 👀

# 2 616
  • Другата България
Честно казано аз не я намирам за красива, нито секси. Само големите гърди дето привличат внимание. Ама не съм мъж де. Joy
Е, ако трябва да говорим за визуална красота, не е грозна, тогава пък, когато участваше в Сървайвър и с това нашумя, си беше красива жена, аз поне на черното бяло не мога да кажа. Естествено красива, остави , излъчване като цяло. Сега тази Евгения няма нищо общо с онази, но понеже е “модерно“ да наблягаме на страничните занимания, които НЕхаресваните от нас хора са имали  някога, и аз да се включа с нещичко.

# 2 617
  • София
Много рядко се включвам в темата, но поклон на Женя, тя е единствената на тази планета, която има деца. И това е предимущество в игрите, защото.....Тя е жена и всички трябва да клекнат.....и пак тя има деца и някой с пушка на главата я е накарал да влезе в шоуто и трябва всички да сме съпричастни, ами не става.

# 2 618
  • Sunshine state
То ако не знаеш, че е тази Женя, няма и да я познаеш днес. Нищо общо с това, което беше.  Сега е една груба, квадратна почти, а в лицето нищо женствено не откривам. Тялото й е неузнаваемо също, не ми е ясно как става тоя номер.Добавки ли взима, какво ли.. 🤷🏼♀

# 2 619
На съвета на жълтите тази седмица Джаферович беше най-добре нагримираната жена. Всъщност, не би било зле да я помолят да пооправи малко и водещата.

Но перфектният ѝ грим няма как да скрият нито интриганстването и каруцарското ѝ поведение, нито грубата ѝ физика.

# 2 620
  • Другата България
Лека нощ от мен  с тази Красота

# 2 621
  • earth
С какво ли ще ни впечатли Гого идната седмица?

# 2 622
А помните ли ,че беше направила и расистки скандал и и изтриха профила в тикток 😂
https://lifeonline.bg/bg/svetoven_rasistki_skandal_trese_kapkite … uto_mylchat_video
Граничи с демагогията да се твърди, че Жени е направила расистки скандал, аз не гледам "Като две капки вода" именно заради т.нар. "blackface", който е част от концепцията на предаването, когато имитират чернокожи изпълнители, но Жени няма никакъв контрол върху продукцията и нейните правилата, тя е гримьор (и не е единственият там), не продуцент. Хората, които така или иначе, имат съставено мнение за Евгения, няма да отворят този линк и "расист" ще е още един погрешно поставен етикет на някого. Расистка е цялостната концепция на "Като две капки вода".
Можеше да откаже на Маги.Нали "развива много бизнеси и е успешна" .А и едва ли е била принудена насила да стой там.Явно няма нищо против "blackface "

# 2 623
Проблемът с блекфейса беше основно в това, че маската беше захвърлена и изглеждаше урудливо. Иначе то има цветнокожи, които се обиждат на името на Черна гора на английски (Montenegro) и са твърде докачливи, но като цяло смятам, че онзи Тикток си беше голяма издънка и Жени си беше виновна, защото беше сниман от нея и споделен в нейния профил.

# 2 624
  • Sunshine state
Хора, пуснах си първи сезон наново. Ох, какъв кеф! Само финалът няма да гледам, понеже знаете защо.. 😏🙄

Общи условия

Активация на акаунт