💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 743
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 45
Сини- резиденция
Жълти -стопанство
Червени _река, време е и Жорето с закуските да влезе в кадър да се заформи и там интрига

# 46
Благодаря, момчета! Страхотни сте! Beers

Червените на реката, хладилник не им трябва вече! Сините ще видят резиденцията. Жълтите ще продължат да заговорничат под крушата.
Звезди може да е компромисно решение за капитан на Непобедимите. Ралица за Безстрашни, имаше и силно седмично представяне. Много възможно Фейгин да ги е респектирала с добрите си игри, заслужава момичето да ги поведе към резиденцията. И така ще имаме дамска капитанска битка.

# 47
  • София
Уф, неприятна житейска случка, уви.
Боби, финалистът от сезон 2 е бил нападнат и пребит. Боби сподели всичко това в сторита в инстаграм. Супчен нос и сътресение, но вече всичко е наред и той гледа право напред и с позитивизъм, както и трябва. А лоши и злобни хора за съжаление винаги ще има...

Скрит текст:

# 48
А защо е бил нападнат?

# 49
  • София
Не пожела да сподели.

# 50
  • София
Съжалявам за случилото се с Борислав, жалко, че има хора като нападателите му, за които агресията е решение на всичко. Пожелавам му бързо възстановяване.

# 51
Мила родна картинка Sad
Бързо възстановяване на Боби.

Ето затова Продукцията не трябва да допуска бой даже и на ринг между участници във формата.
Защото ще е потресаващо тъп пример към малките зрители на шоуто, че юмруците са начин за разрешаване на конфликтите.

# 52
Напълно съм съгласна с Bengun.

# 53
Този път не съм с популярните отговори в анкетата Simple Smile
Искам да видя Супергероите на Резиденцията - те били ли са на Стопанството изобщо? Може и на Стопанството значи.
100% искам Безстрашните на Дивата река, хайде малко да видят и те какво е, докато още съществува като локация.

# 54
  • София
Жени и Касим са наредили пъзела със снимка на "Безстрашните", който ѝ подариха на рождения ден:

# 55
  • Sunshine state
Искам жълтите на реката да ги видим малко, но гласувах със сините, защото мисля, че отново ще са те. Капитани - жена за червените, не знам коя, Михаела може би за жълтите и Алекса за сините. А защо коалицията е на умните? На мен Мани не ми изглежда много умна, честно казано.

# 56
  • София
Алекса кръсти така двете коалиции.
И думите му станаха нарицателни. Аз вече така изписвам двете коалиции. Simple Smile

# 57
  • Sunshine state
Пропуснала съм го това с умната коалиция. Нормално Алекса да ги е нарекъл така. 😁

# 58
Ама на Генчо и котката му е голяма, не само кучето. 🤣🤣🤣

# 59
Ама на Генчо и котката му е голяма, не само кучето. 🤣🤣🤣

И прилича на него 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт