💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 244
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Жени има прекалено много вяра във Филип - щял да играе хитро и да си пази грошовете, едва ли не - за финал, той е готов да ги похарчи по Мирела. 🤡 Която между другото нарече и неодушевен предмет. 🤡

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 01:32 от La Vikinga

# 196
  • SF
Гала позвава Валери от малък. Много близки приятелки са с Мария Гроздева и говореше за него като за момче, което познава лично. Как да говори за Георги или за Зорница по същия начин, като изобщо няма понятие за тях!

# 197
Мен пък ме издразни Веси. Зори може да е тъпа, ама това не значи че трябва само да мълчи и да няма мнение, за да не я дразни.

# 198
  • Sofia
Леле колко долна и подла е джафкащото чудовище! Спирам да я наричам лисица, няма смисъл да обиждам животинката.

# 199
Евгения връзкарка, Валерката връзкар...да ги пращат на финал един срещу друг, тъкмо в стил Тупарев.

# 200
Какво му е на Валери? Освен историята с Мирела е супер. Дошъл е да играе физическата игра, не мисля че ще участва в коалиции само за да издрапа по-напред. Според мен искрено не харесва Филип и затова гласува за него.

# 201
Какво му е на Валери? Освен историята с Мирела е супер. Дошъл е да играе физическата игра, не мисля че ще участва в коалиции само за да издрапа по-напред. Според мен искрено не харесва Филип и затова гласува за него.
Той е в алианс и в момента.

Иначе едно старо мое мнение за него персонално
Иначе за Валери аз лично имам малко по-особено мнение. Малко ми прилича на Борис от миналия сезон. Има една за сега ще го нарека спорна злоба, въпреки, че не съм сигурен дали е само спортна в него. Ако си изпусне нервите от него очаквам грозни думи и действия, вижда ми се способен на такива. Със сигурност не е милото малко детенце.

# 202
Тя кака Веси друга работа в ИВ няма.Тя е там за да ги дразни и за да се смеем ние зрителите от време на време.Е зависи и от чувството за хумор де.Моето лично е малко по черно.😁 Сори!

# 203
  • София
Може да са говорили с Михаела, но да не е показано. Много неща не се показват.
Аз не виждам и Жени да се чуди кой е мистериозния член на тяхната коалиция, който им снася информация, което също е учудващо.

# 204
  • Другата България
Защо от жълтите жени дават синхрони само на Женя?
Аз не помня кога за последно съм чула Ралица да каже нещо в синхрон, Михаела също.
Женя, Женя, Женя - която говори за Филип, и Мирела.

# 205
Ралица е с purple edit.

# 206
Горкия Генчо, хах
Зори кърти и извозва
Зорито е като Божинката в женски вариант. 😁

# 207
  • София
Генчо с пореден хитър ход, да почеше егото на Звезделина, която му е много важна като глас. Страхотно играе играта Гената.

# 208
Гената има някаква харизма, отделно много умно пипа.

# 209
Цецо - Попринцип Вики ми каза...

Общи условия

Активация на акаунт