💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 192
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Където морето целува небето...
На мен пък ми се струва (дано греша), че Гого не е с много благ характер, но се прикрива много умело. Също не показва целия си потенциал за момента и в игрите. Да, сега е супер добър, но според мен влезе ли в обединеното племе... ей тогава вече ще смазва наред.

# 181
Simple Smile
Жени е желязна. Няма нужда да се разбутва, има къде да гласува и на следващ съвет Simple Smile

# 182
Ей тая Жени вече заяви, че ако пак са на елиминация отново ще номинира Фифо

# 183
Фифо голямо “ селянче”. Снахата какво си рови из деколтето. Зори е права?!

# 184
  • София
Горкия Генчо, хах
Зори кърти и извозва

# 185
  • Другата България
Ето сега например си пролича как това “и от жени имах загуби“ си беше казано съвсем целенасочено и по сценарий. Много, много прозрачно. Ех, Тупарев, Тупарев.....
А Женя си е последователна, за нея е важно да е Филип на линия, за да има кого да номинира, не за да е силно племето, не за да печели племето, а за “да не се разбутва нейната коалиция“. И после не било лично...да бе, да....

ЗоритУ стигна до гениален извод.
Мисли, мисли и го измисли.

Някой да е видял Мирела “да реве“??? Нещо, което Филип каза? “Случайно“ пропуснат момент от продукцията, и правилна логика на Филип и Чакалов

# 186
ЗоритУ мисли за търбухчето си Simple Smile

Фифо и Чакалов правят точно това, което прави и Жени Simple Smile
Говорят за алиансите срещу тях, но те самите са си алианс Simple Smile

# 187
Чакалов води “естествен” разговор…

# 188
Хахаха Георги : да не вечеряме за да свикваме с глада!😁 А кака Веси : защо не хванете да се поразкарате ,че вече много ме изнервяте. 😃😃😃

# 189
  • Другата България
Много “непринуден и естествен“ разговор между Чакалов и Филип.
По-непринуден не съм гледала до момента. Joy

# 190
Ами това е в това предаване социалната игра.
Толкова.

# 191
Зорница каже три думи и половин час мисли за четвъртата.

# 192
  • София
В студиото на Гала, тя и послушковците и не спряха да хвалят Валери и да го сочат за пример, какъв джентълмен бил, какво добро, мило и възпитано дете. Други играчи няма в Игри на волята, само синът на великата Мария Гроздева.
Другите са шматки явно (думичка използвана именно от добричкия им Валери срещу племето на Непобедимите).

# 193
  • Другата България
Ами това е в това предаване социалната игра.
Толкова.
Факт. И така, както е нормално Жени - Мирела - Валери да са вече явна коалиция, така е нормално Филип и Чакалов да мислят за себе си. Само не схващам защо не се обърнат към Михаела, след като видно тя е готова за коалиция с тях, именно заради това, което каза Филип - Мирела е дошла с нагласата всеки да я пази до....когато. Нещо, което коментирахме и ние в петък.

# 194
Иначе пробиване на алианса няма е при Лефтеров. Михаела е най-готова да намери общ език с Чакалов и Фифо, но "интересно" защо изобщо не я споменаха в разговора Simple Smile

Редакция :
Ахахаха Мери, писали сме едновременно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт