💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 092
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Изгледах 2/3 от Надкаста с Валентин и Стратимир. Вторият не се трае, егати самочувствието без покритие има и с каква арогантност говори. Помня, че и в неговия сезон се имаше за голям красавец.

Директно каза на Вальо, че слага себе си само след Андрей по комплексност, от всички други бил много по-комплексен. Както и в тяхното племе е бил най-добрият, Вальо нямало как да го бие на каквато и да е игра. Стратимир въобще не беше толкова силен играч, да, не се дънеше, но освен на халки не е блестял с нищо повече от другите. Морунов го бил, ама нямало значение, той бил по-добър и от Морунов. Даже мъжът ми ме пита кой е този, не го и помнеше. Трябваше да му припомням, че е стигнал финалната седмица.

Не казвам, че е бил слабак, но и не е бил най-добрият, за какъвто се има. Подкастът стана неприятен след неговото включване, постоянно повишаване на глас, надвикване и то на тежък диалект, налагаше ми се да връщам, за да разбера какво е казал.

# 166
  • Sofia
Ее,никаква солидарност,'начи... Crossing Arms
На 5 теми може една да не е с него.
Айде от нас да мине. Ще се прежалим. С Фифо.
Ся да не се заядете за корица с Цецо, Касим или Генчо. Или пък Джаферович.
🤣🤣🤣
Сакън,особено за последната... Grinning

# 167
Е, верно ли тоя тест рече, че съм за Непобедимите? 🤦♀ Няма да изкарам и ден в тва племе!

Заради спойлера на пушката подредбата я залагам така: Жълти в резиденция, Сини-стопанство, Червени на реката.

# 168
Корицата можеше да е Лефтеров, в средата Мани и вдясно Гого. Силно представяне от тримата.

Гого и Фифо като имена на папагалчета.
Може и само Лефтеров🙂
На мен лично той най ми допада от мъжете.
Гого е уникат като представяне,но физически нищо в него не ми харесва.
Валери също го водят в жълтата преса"секссимвола" на предаването,ама и той не ми харесва.

# 169
Валери ми харесваше в началото. Добре подготвен, добре изглеждащ. Но с онези епитети, произнесени през зъби.. няма нужда.

# 170
Прилича ми прекалено много на майка си и може би заради тази асоциация ми изглежда женствен🙈.Иначе и като характер е кофти.
Най-вече заради флирта с Мирела.
Да,и двамата са необвързани,но не е нито мястото,нито времето.В риалити шоу и на 5 метра от бившия й приятел,който обяви пред 2млн(може и повече)души,че още я обича.Е,не.

# 171
  • софия
#шевисенезнае!!! От една седмица се опитвам да ви настигна и постоянно сте 30 страници напред. Предавам се и няма да чета последните. Та по същество: Благодаря за новата тема! Благодаря на всички, които се стараят да е интересна и уютна. Миналата седмица гледах от тук от там, но горе - долу схванах за какво иде реч. По лошото е, че почти успях да получа оргазъм пред мъжа ми, ама от Гого. Нечовешки е, реших, че ми е простено.😁 Сега ми е интересно леля Генка като и запари на четирибуквието дали ще истеряса или ще мисли нова предизборна агитация. И стискам палци сините най-накрая да мръднат от тази река, че жабясаха. Даже и на стопанство ще съм доволна. Толкова от мен, пожелавам приятно гледане и интересен епизод да стане.

# 172
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ах, този Гого... едва ли е имало в темата друг участник в игрите, който да е бил обект на такова обожание. Smiley

Незнайно защо.
Браво за постиженията му на терен,но на мен ми прилича на сплескана мишка в лице. Sorry. И е нисък.

# 173
Ах, този Гого... едва ли е имало в темата друг участник в игрите, който да е бил обект на такова обожание. Smiley

Незнайно защо.
Браво за постиженията му на терен,но на мен ми прилича на сплескана мишка в лице. Sorry. И е нисък.
Е, как ти дава сърце да говориш така 🤣 Той човека е изтормозен от това калпаво племе и липса на храна🤣
Сега изглежда много по-добре 😍

# 174
  • SF
И аз съм в неговото племе!
Но за да попадна там, знаех как да отговарям. Simple Smile

# 175
Харесвам си го Гого. Да, не е висок, гласът му е странен, но във всичко друго е топ. Тяло, умения.. и като характер изглежда добряк. Явно е и срамежлив. Не се срещат много срамежливи мъже, сладко е някак. Яд ме е, че е при Сините. Цялото племе носи на гръб, всички на него разчитат. Е, вече и на Алекса.

# 176
  • earth
Снощи в съня ми, GJ 887 b ми подшушна, че Валери (Гроздев) става победител.

# 177
Благодаря за темата, статистиката и корицата! Blue Heart

С нетърпение чакам момента, в който Джаф разбира за двойната игра на Михаела! Време е за истински сеир при жълтите, не само да повтарят едно и също за Филип Hug

# 178
  • Бургас
Нали имаше друга тема за подсказки.

# 179
Приятно гледане и дано промото не се окаже подвеждащо.

Общи условия

Активация на акаунт