💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 081
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Където морето целува небето...
Аа и аз го искам на финал, ама не припадам по него. Грам не ми харесва като мъж, само тялото е добре, ама пусти ръст. Иначе като състезател е топ, никой не може да оспори!

# 151
  • Sofia
Ее,никаква солидарност,'начи... Crossing Arms
На 5 теми може една да не е с него.

# 152
Ама и тя май си пада по наш Георги. Страшна двойка могат да бъдат, евала! Simple Smile
Не ми харесва, че го наричат Гого, ама карай.
Мислиш ли 🤣 Всъщност каквато и жена да си ако си три седмици на реката с такъв мъж няма как да не ти размъти главата 🤣

Друг е въпроса, че хич не ги виждам като двойка 🤣 Не само заради ръста, а и защото са два остри камъка.🤣

Три седмици, ако е на реката, трябва да е станал козел с тоя мустак. Така, че тези седмици много рехави Grinning.
То е ясно, че седмиците са мижави🤣, а и им дават ориз. Иначе досега Цецо да е изял Касим🤣

# 153
За мен корицата трябва да е поделена между победителя в Капитанската битка и ако има играч, направил уникално представяне в игрите. Изключение за много смешни моменти, случили се през седмицата.

Аз лично бих добавил Мани към тази корица за изминалата седмица.

# 154

Аз съм солидарна. Ама Гого си е Гого. Heart Eyes

# 155
Корицата можеше да е Лефтеров, в средата Мани и вдясно Гого. Силно представяне от тримата.

Гого и Фифо като имена на папагалчета.

# 156
Аа и аз го искам на финал, ама не припадам по него. Грам не ми харесва като мъж, само тялото е добре, ама пусти ръст. Иначе като състезател е топ, никой не може да оспори!
Чакай, има време да те омае 🤣 И аз бях като теб в началото, а виж ме сега 🤣🤣🤣

# 157
Много се смях на каста с Пух и Чакалов. Като го попита, кой му е фаворит за финал и Пух отговаря:
Ми тоз, ми оня.
Името на Чакалчето не се спомена. Дали защото отпада доста преди финала..
А той само мигаше на парцали и се чудеше накъде да гледа.
Някой спомена за силата на Гого. Не съм убедена, че ще може да вдига големи на тежести. Със сигурност е много жилав и издръжлив, но според мен няма да може да вдига.
Чакам с нетърпение да видя как се справя с пъзела. Гледам сезона основно заради него.

# 158
Ах, този Гого... едва ли е имало в темата друг участник в игрите, който да е бил обект на такова обожание. Smiley

# 159
Корицата можеше да е Лефтеров, в средата Мани и вдясно Гого. Силно представяне от тримата.
Съгласен съм с теб, Лефтеров също има място на корицата за изминалата седмица.

# 160
За мен корицата трябва да е поделена между победителя в Капитанската битка и ако има играч, направил уникално представяне в игрите. Изключение за много смешни моменти, случили се през седмицата.

Ааа, не! Само Гого!

# 161
А вие забелязвате ли, че повечето мъже са около 170-175 см или на мен така ми се струва. Някой ако има инфо, ще е интересно

# 162

Ааа, не! Само Гого!

🤣🤣🤣Като орки сме 🤣

# 163
Айде от нас да мине. Ще се прежалим. С Фифо.
Ся да не се заядете за корица с Цецо, Касим или Генчо. Или пък Джаферович.

# 164
Simple Smile  Ех, този Гого.
Моята мисъл беше за по-унифициран подход като цяло към кориците,  не само за изминалата седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт