💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 237
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
В предното промо сините са ужасени и отчаяни, сега ги показаха с доволни усмивки и Ралица говори за резиденцията. Извод - ще са посредата, на стопанството.

# 331
  • София
Отново правила в движение
Цирк.
Трябваше и сините и червените да бъдат върнати.
Баси, толкова ли е сложно да сглобиш тази лодка???

# 332
Ох, Алекса ме разплака от смях 🤣🤣🤣 Как се метна като платно и държеше лодката🤣🤣🤣

# 333
Оф, не съм се смяла така отдавна. Алекса, изтри срама от челото с тази сглобка.

# 334
Ох, Алекса ме разплака от смях 🤣🤣🤣 Как се метна като платно и държеше лодката🤣🤣🤣
Много се смях, май Илиян го държеше за краката 😁😁
Аз се чудех Гого защо се беше проснал така, а той хитругата придържал лодката.

# 335
  • София
Ох, и аз с глас се смея.Grinning

# 336
  • Където морето целува небето...
Цирк.
Най-малкото не трябваше да им се разрешава да стартират пъзелите, ако не са им лодките на брега. Те на средата на пъзела, другите още вадят части. Как пък не мръдна на жълтите лодката?

# 337
  • Буркина Фасо
и на сините, и на червените лодките не бяха на брега в цялост, но пък започнаха
да отварят сандъците Smiley

# 338
Цирк.
Той Алекса до последно виждаше, че нещо не е наред с лодката🤣🤣🤣 и като видя, че по друг начин няма да стане реши той да е лодката🤣🤣🤣

# 339
Сините явно ще са на стопанството.

# 340
Дано червените отидат на реката, много се оядоха и няма екшън при тях, скучни са. Малко да се поскарат🤣, да видим кой кого!

# 341
Приличаха малко на ония кънки от едно време с колелца, дето се разтягаха според размера на стъпалото.

# 342
  • София
Да, смях се с Алекса.
А видяхте ли после и Веселина как се пльокна по средата между двете лодки и едните я държат за ръцете, другите за краката като мост между парчетата
Ще има гифчета пак... Grinning

# 343
  • София
Те ги питат за всичко на синхрони, после обаче излъчват, която част са решили. Отговарят на конкретни въпроси. Явно нарочно пускат само Жени и то само за Фифо, за да дразнят публиката.
Така е, споменах го, когато анализирах монатжа, който получава Филип, коемнтарът му за загуба от жена нямаше никакво отношение към битката срещу Мани и Генчо - можехме да минем и с него и без него, но продуцентите са забелязали, че той споменава това и в много други случаи и при монтажа са решили да наблегнат още веднъж на това. А за броя на синхроните, според мен двете крайности - прекалено много (какъвто е случаят с Жени) или никакви (какъвто е случаят с Лефтеров, с Валери, с Ралица и др.) почти никога не облагодетелстват дадения участник. Убедена съм ,че Жени (и не само тя) мсили това, което казва в излъчените синхрони, въпросите определят само темата, не и отговорите.

# 344
Иначе много приятна за гледане битка беше тази днес. Дано повече са като нея. И да похваля Фифо - личеше си, че има инженер в племето. Само те излязоха с цяла лодка от водата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт