💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 106 203
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 545
Едва сега сколасах да изгледам двата епизода, не съм успяла да ви изчета, че доста сте писали. Може и други да са го коментирали, но мен нещо силно ме впечатли. Капитанската битка за мен беше нагодена да бие малката кифла от жълтите. Не битката не беше за нея, няма как срещу тия силни спортистки, но въжето й се скъса съмнително бързо. Въжето буквално се попиля до долу още първия път щом брадвата го докосна, все едно че беше конец. Въобще не вярвам, че е по-силна в ръцете от една боркиня, която безброй пъти удари с брадвата си въжето, което не се късаше и не се късаше. А това слабо момиче с един удар го раздроби. За мен въжетата са били от различен материал, едните с повече сезал, найлон, а нейното памучно. Или брадвата й е била много добре наточена и остра, а на другите брадвите много тъпи. Измислили са го, но съдбата е кучка, развали им плановете Smiling Imp
Продукцията са решили, че ще е забавно една кифла да бие две олимпийски състезателки, но правдата възтържествува.
Брадвите са били ключа за палатката. Одеве изгледах на бързо епизода и съм пропуснала. Сега си пуснах само битката. Фейгин си счупи две от брадвите и Димо й даде две от брадвите на Мирела. С първата брадва не улучи, но с втората.... оцели въжето и .... о чудо то се скъса. Хора още от първия опит. Imp А Димо възкликва:
"- Гледайте какво прави Фейгин. Взетите назаем брадвички от Мирела й носят късмет."
 Ами Димо, късмет си беше, че на Фейгин й се счупиха затъпените брадви, та взе острите брадви на Мирела.

Когато на Мирела се скъсаха въжетата, дори не успя да забие брадвата, а само ги докосна с нея. Била е здраво наточена.Smiling Imp
 Брадвите на Мирела са били, като бръснач, а на другите момичета тъпи.
Леле няма такива мизерници. Баси постановките, баси чудото. Пуснете да видите  21:53 епизода от сряда. Голям резил са тия. Дори не могат да прикрият магариите си.
Знам какви ги вършат, но всеки път оставам изумена от наглостта им!

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 18:48 от sineva 1

# 1 546
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Брей тоя Алекса колко е силен 😳 Мисля да заложа 300 лв на него в мача срещу Пухи 🤣
Еха, този малък Алекса, каква голяма сила извади! Dizzy Face  Не мисля, че някой от останалите мъже в този сезон има толкова сила да го направи.
нали е борец. никакъв проблем за тях е да вдигат хора по-тежки от самите тях.

# 1 547
Брадвите са късмет. Колко е наточена брадвата е доста малък фактор. Прегледайте внимателно точно какво се случва, когато Мирела хвърля брадвата. За неин огромен късмет острието се пада точно на замах надолу да се стовари с края си върху въжето и да го посече надолу - можеше да посече дори няколко реда въжета по този начин, но и едно беше достатъчно. Просто извади голям късмет. Нито едно от другите момичета нямаше подобно хвърляне. Не защото нещо им липсва като умение, или защото са им били по-лоши брадвите, или пък по-здрави въжетата - не, просто нямаха такъв луд късмет.

# 1 548
Скрит текст:

Брей тоя Алекса колко е силен 😳 Мисля да заложа 300 лв на него в мача срещу Пухи 🤣
Еха, този малък Алекса, каква голяма сила извади! Dizzy Face  Не мисля, че някой от останалите мъже в този сезон има толкова сила да го направи.
Сигурно си гледал борба и знаеш, че борците се борят с противници с близки на тях килограми, не 2 пъти по-тежки от тях.

# 1 549
Помня Гого как отговори, когато го попитаха първия ден при събирането на племената, да не се наложи Цецо да го носи като е такъв слабичък. И той отговори, че ако се налага Цецо ще го носи, ако се налага той ще носи Цецо. Simple Smile
Тогава реших, че се изхвърля. Сега не съм толкова сигурна. Като нищо може да го носи.

# 1 550
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Сигурно си гледал борба и знаеш, че борците се борят с противници с близки на тях килограми, не 2 пъти по-тежки от тях.
сигурно знаеш, че борците (и не само те) правят тренировки.
та на тези тренировки се натоварват повече от нормалното. борят се с по-тежки от тях, тренират с чучело също по-тежко от тях.

# 1 551
  • София
Абе, важното е на битката да си избута противниците, че иначе срам и какво от това, че вдигнал Цецо. Той и Гого сигурно може да го вдигне. 😁

# 1 552
  • earth
Тя Алексата даже не го вдигна. Понеже рамото и е по-ниско от центъра на тежестта на Цецо, само го катурна върху себе си. Има разлика между вдигане и задържане на гръб.

# 1 553
Една красива родопчанка!

# 1 554
  • SF
Аз понеже изпуснАх стратегията на сините, някой ще ми каже ли защо Илиян не беше на мястото на Мани. Така щяха да се трима мъже и две момичета. Нямаше ли да им е по лесно с носенето?Виктория е висока колкото Илиян и толкова тежка предполагам. С Мани имаше по-голям дисбаланс. Не че не станаха първи, но може би щяха да са още по първи Laughing

Защото Илиян не само участва в носенето, а и трябва да бъде носен и Фейгин можеше да се озори. Когато носеха Мани, Сините буквално тичаха с нея.
За мене направиха грешка с това, че изкачваха рововете с мъж, вместо мъжете да носят Фейгин и Мани на 4 и 5 пост.

# 1 555
  • София
Защото сините мъже не искаха да си потапят главите във варелите вода,
докато Мани и Фейгин се гмурнаха и извадиха кубчетата.

# 1 556
Още докато гледах се чудех защо Алекса и Гого не са съответно 2ри и 3ти.
Аз понеже изпуснАх стратегията на сините, някой ще ми каже ли защо Илиян не беше на мястото на Мани. Така щяха да се трима мъже и две момичета. Нямаше ли да им е по лесно с носенето?Виктория е висока колкото Илиян и толкова тежка предполагам. С Мани имаше по-голям дисбаланс. Не че не станаха първи, но може би щяха да са още по първи Laughing

Защото Илиян не само участва в носенето, а и трябва да бъде носен и Фейгин можеше да се озори. Когато носеха Мани, Сините буквално тичаха с нея.
За мене направиха грешка с това, че изкачваха рововете с мъж, вместо мъжете да носят Фейгин и Мани на 4 и 5 пост.

# 1 557
Много ми беше смешна Вики като каза, че само той й бил от присъстващите в категорията, че Алекса и Гого били много ниски. Илиян и Касим не ги спомена.
Тя в една от игрите каза да отиват четирите им мъже и Касим каза: “Пет сме, и аз съм мъж” 🤣
Тя го погледна с изненада 🤣 Беше забравила за него🤣

# 1 558
Затова довечера Каско срещу Женя...изпуснали са го при разпределението.
Димо ги пита:
- Кой излиза за жълтите? - Женя вдига ръка и кой, кой, то Касим само останал.

# 1 559
  • Sunshine state
Ох, много се смях на гифчето с друсащия джанката Цецо. Много е непохватен, горкият.
Каско Маман ще го размята като брашнян чувал, ако не изкара сериозен късмет. Sweat Smile
Който е определил Илиян като Гринч е гений - баш на него си мяза. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт