💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 942
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 740
Утре почват да гърмят по двама и да се редят на една пейка.

# 1 741
  • софия
Ако може някой да извади гиф как Кас халосва Джаф и я прекатурва във водата.  Ще съм много признателна и ще си го въртя 24/7 поне една седмица 😁

# 1 742
  • Варна
Утре двама си отиват по домовете...Време беше да разредят отборите, макар, че аз очаквах да е на капитанската битка още, но все пак е тази седмица.

# 1 743
Аз го разбрах не, че ще победи Алекса, а че Цецо след това ще е с някой от мъжете на жълтите и ще го победят. А така сините взеха две точки, а можеше да вземат една точка, биейки Цецо.

# 1 744
Ако може някой да извади гифт как Кас халосва Джаф и я прекатурва във водата.  Ще съм много признателна и ще си го въртя 24/7 поне една седмица 😁
А аз ще си го сложа за тапет на телефона 😂

# 1 745
  • София
Чакалов смешникът как лъже. Като нямат сила големите мъже да бият на арената стават бетер жени. Зор да си го мерят с Алекса, ама отговорност нулева като се изложиха. Надявам се утре Фифо и Чакалов да са номинирани и единият да си ходи.

# 1 746
Ралица направи супер точен анализ на Вики и то без да я обижда. Симпатяга, като играч е силна и като човек е готина.

# 1 747
  • Брюксел / София
При жълтите е любовен тъпоъгълник и ИВ пак се превръща в спортен биг
брадър. Голяма досада. Но ме е яд, че последствията от загубата под вещото ръководство на Жени ще са кофти за племето. Май е време жълтите да опознаят и реката.

# 1 748
Жени очаквано победи Касим.
Браво на Касим за отношението към дамата по време на битката.
Но определено не беше длъжен да я чака да стане. Дечко си е. Но джентълмен.

Не е очаквано, всички говореха за мъжката сила..ама подцениха женската злоба Joy
Май започват да гонят по двама , много рано , ще ми замине снахичката Disappointed Relieved
Не е рано, време е

Поне в две от седмиците, ако не и в трите ще има по двама отпаднали, за да настигнат графика.
Сега сме в пета седмица. Играчи 8-8-7 =23. Вероятност голяма да е повече от един отпадналия тази седмица.
Ето как ги виждам нещата аз :
Шеста седмица - начало 21, край 19
Седма седмица - начало 19, край или 18 или 16.
Осма седмица - остават две племена

# 1 749
Мирела хубаво ще поеме отговорност ама не може да номинира себе си и вероятно няма да номинира и жена....

Нова любовна драма ще има. 😄😄

# 1 750
В промото Михаела ли твърди Чакалов, че казва кучка за Мирела?
Ах, женската злоба си е next level. Нека и аз я приложа, не може и да я доближи Мирела на външен вид това момиче, а с изказванията погрознява повече. Мирела ми хареса, че веднага пое отговорност и й стана съвестно. Това е много ценно качество, което например липсва в силови женски играчи като Виктория.

# 1 751
Ама жълтите госпожици са единни и момчетата са им виновни. Валери, мамин златен само кокори очи. Нали кака е до него. Продукцията дали очаква да се явят повече свестни хора? Основно идиоти и връзкари ще бъдат от тук нататък. Разбира се, че момчетата трябваше да изгонят тези кокошки, защото са много по-стойностни играчи. Валерко трябваше да е при Касимчо. Ще слагат връзкарчета и ще гледаме сина на Батков, дъщерята на Гала, внучката на Мунчо. Останалите ще са Звезди, Веситу, Пухчи.

# 1 752
  • Другата България
Нещо се сетих, че пропуснах преди малко.
Касим отстранява Евгения в рунд първи.
Синхрон на Евгения: “Е, все пак Касим е...мъж...“
Верно ли? И? Какво като е мъж, нали нямаше мъже - жени, или когато мъж го изрече, че по дефолт мъжете са по-силни в такива битки от жените, веднага е обявен за сексист и анатемосан. Обаче, ! Когато Джаферович падне от мъж, пък било то и Касим, тогава вече тя е жена, той мъж, нормално е мъжът да победи!
Моля продукцията да направи специален списък на мъжете, от които на Женя ѝ е позволено да падне, и на тези, които да победи, за да знаем двойния аршин кога ще бъде вкаран в употреба да ударим мутето!
А Касим горкия, почти я беше отнесъл и в рунд втори. Толкова се ошашка, че седи и я чака да се изправи, и да го бутне във водата! Мамин сладур!

# 1 753
Чакалов смешникът как лъже. Като нямат сила големите мъже да бият на арената стават бетер жени. Зор да си го мерят с Алекса, ама отговорност нулева като се изложиха. Надявам се утре Фифо и Чакалов да са номинирани и единият да си ходи.
Сигурно ще са, но за съжаление ще отпаднат червените жени. като за Веса кукувеса хич не ме е жал. Дано да не позная де и

# 1 754
Михаела мисли, че има повече шанс срещу Алекса, отколкото срещу Цветан….. 😂😂😂
...

Тя отива като пушечно месо срещу Алекса. Ясно е, че на тази битка никой няма шанс срещу него. По- добре мъжете да се състезават срещу играчи с които биха се справили. Simple Smile
Да, така погледнато сте права, но тя мисля мислеше, че може реално да го победи наистина.😂😂😂😂 Това имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт