💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 818
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 830
# 1 831
Касим днес си беше изял спанака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 832
Същата битка е играна и от мъжа Джаферович в Сървайвър Камбоджа. Тогава той победи Финдо. Там ветераните имаха стратегия да пускат най-слабите на най-силните за да имат сигурни точки при силните после и бяха победили. Днес жълтите се опитаха нещо такова, но не се получи.

Михаела веднага ги захапа Фифо и Чакала, че са излезнали с/у Алекса. Нямаха добра стратегия жълтите и очаквано паднаха. Много рисков ход от Виктория да излезне с/у Ралица. Аз ако бях, пускам Фейгин или Мани и на следващата излизаше Виктория с/у Михаела/Мирела, където точката е по сигурна.

Утре на пангара са Филип и Чакалов. Веска първа отпада, а на Мира или Филип им давам 1 място. Чакала ще е 3 ти за мен. Много ми е разпилян от всички мъже и често допуска грешки. Очаквам да е 2-рия отпаднал.

# 1 833
Всъщност Виктория беше първа и жълтите избраха Ралица. Нямаха друга алтернатива.

# 1 834
Някой питаше за nova play, епизодът го има в playtube вече, погледнах като момичетата обърнаха внимание, че Михаела искаше стратегически да бъде срещу Алекса.

# 1 835
Всъщност Виктория беше първа и жълтите избраха Ралица. Нямаха друга алтернатива.

Да, така е било, сега го погледнах на запис. Нямаше, как да няма битка между двете.

# 1 836
Почва номинацията при червените
Зори мисли кой да номинира 🤣
Гошко още преживя и търси вода да преглътне десетата поничка 🤣
Водещата дава думата на Генчо
Той сипва доволно, но никой не схваща нищо освен Ралица 🤣
Звезди е изяла по път 5 джанки и е готова за вербален бой 🤣 придържайки вътрешностите си да не изпопадат🤣
Веси е вдигнала предварително и двете вежди и е готова да стреля във всяка посока 🤣
Почва Жорко, но тъй като устата му е пълна не успява да й отговори 🤣
Продължава атаката към Зори, но тя не разбира тъй като още мисли кой да номинира 🤣
Веси се отказва и от нея 🤣
Елица си мисли за Алекса и едва казва две изречения като знае, че те трябва да съдържат думите “племе” и “победа”🤣 Надява се никой да не я слуша и да я оставят да си мисли за Игнасио 🤣
Зори продължава да мисли 🤣
Водещата се обръща към Мира, тя е готова за битка, но придържайки стомаха на Звезди решава да номинира Веси 🤣
Зори мисли🤣
Генчо е направил нова преса от смях 🤣
Водещата запазва хладнокръвие и пита Зори за десети път кой номинира 🤣
Зори иска 1 минута да помисли 🤣
Операторите заглушават скърцането със зъби на водещата 🤣 и обръщат камерата докато тя удря едно малко 🤣
Зори е готова с гласа си, но вече всички са си тръгнали 🤣

# 1 837
  • София
Защо бавят толкова качването на епизода в novaplay !
Записах само битките и сега ги качих в Гугъл снимки.

# 1 838
  • София
Справка в Instagram Bowtie

От историите на Гого:

От тези на Илиян Smile:

Мирослава отговаря на въпроси:

От Чакалов:

Беше публикувана котката на Генчо Animal Heart Eyes Cat, това е на Валери, той има сфинкс:

--
Михаела и Мирела по време на и след предаването:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 01:19 от La Vikinga

# 1 839
Ако трябва да си избирам племе,с двете ръце за червените. Най-много ме развеселяват всеки път, добре са ги отсяли. Няма да е лошо да изкарат една комедия с тях Grinning. Днес се смях много с 1 ната минута на Зори и с всички откровения на всеки един от тях Grinning. Най скучните за жълтите, там си е загуба на време да се гледат.

# 1 840
  • SF
Aaliyah 13, имам предложение…
Защо не му пишеш на Гого? 😂 Сериозно, ако си около неговия диапазон и нямаш в момента някого до себе си, ти си най -сърцатият му фен!

Не е тя! Simple Smile

# 1 841
  • София
Миймс от georgi_blazhev в Instagram:

# 1 842
Смях се от сърце на последните. 😂😂😂😂😂

# 1 843
Еййй. Тея са страшна работа. То имало още 1 двойка.. Мани и Гринч. От лайфа на Чакалчето се разбра, че живеят заедно.
Това не е "Игри на Волята" това е "Игра в Море от Любов". Много станаха двойките/тройките.
1.Алекса и Елица
2. Цветан и Вики
3. Мирела/Валери/Лефтеров
4. Фейгин и Георги
5. Мани и Илиян.

Много нещо бе. Сега очаквам леля Гена с кака Звезда, че кака Звезда все там се навърта и картинката ще е супер. Grinning

# 1 844
  • София

Качих в Гугъл снимки целият епизод, зa хората които не могат да гледат в Нова плей - ниска резолюция е, но така се качва по-бързо в Гугъл. Става за гледане, докато го качат в Playtube.

Общи условия

Активация на акаунт