💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 898
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 040
Спокойно, хора!
Джаферович нали и инфлуенсърка била?
Да не й запари под дебелото д..., ако й закрием Инстаграма! Справка- какво се случи с победителката в Ергенът! Sunglasses

# 2 041
  • София
Жени чисто социално си изигра слабо картите. Не се прави така. Не е откровена. Бъди честна и директна.

Валери не желая да го коментирам, че ще изрека нещо доста нелицепритятно.

Жалка история. Жалка. Но това е типично за жълтите племена през историята. Наглед силни, красиви, но не са племе в истинския смисъл на думата.

# 2 042
Само номинациите съответно на Лефтеров и Мамин, говорят що за хора са.
Лефтеров е добро момче и не е псевдо алфа- мъжкар. Дори допускам, че малка част от номинацията му към Михаела, освен всичко останало, се дължи на отношението й към Мирела. Лефтеров. ❤ Мирела е много красива с това нежно червило днес в комбинация с хубавите й очи.
Джаферович за едно е права, яко се взаимно изложиха, трябваше да спрат.

# 2 043
Чакалов къде си.
Как я изтърпявахте тази Джаферович.
Миналата седмица можеха да я номинират спокойно с 2та капитански гласа на Фифо Жени.
Сега вече е след дъжд качулка.
Ако Жени не се беше възползвала от това нарисувано 3-3-3 щеше да е глупава. А тя не е такава.

# 2 044
Мирело ,акъл имаш ли да изпращаш най-силните състезатели на арената ,а вие мижитурките жените и Валери да си кютате там и интриги да плетете .

# 2 045
  • София
Мирела ми се бори вече по противност с любимия й Валери...

# 2 046
Джаферович, не е срамно да заявиш ясно и точно в очите на Фифо, ей пич, не ме кефиш, притесняваш ме и ми объркваш сметките. По-спокойно ще ми е, ако те няма! Това е достойно, но ти Джаферович, достойнство нямаш!
Много се чудех тази седмица под какъв предлог ще го номинира - не е бил капитан, та да излезе с мотива, че не се е справил добре, не се е изложил на някой компонент, да му признае, че го има за силен участник и е заплаха - абсурд, та....признавам и' го това беше изненада - гласуването му за капитан беше топ попадение.

Михаела много слаба стратегия, просто не я разбрах, всъщност разбрах я, но не знам как очакваше да го постигне. Искаше да постигне баланс между двете коалиции, симулирайки, че играе за само една от тях, а номинациите и' да бъдат неутрални - при два твърдо обособени лагера това няма как да се случи.
Вярвам на Чакалчето, само не ми хареса това вадене на кирливи ризи и цитати та грозни думи. Очакван развой, нямаше как иначе да бъде отиграно, стискам палци на момчетата.

# 2 047
  • Другата България
Значи, Валери ми стана все по-антипатичен.
Държи се като някакъв наперен тестостерон, на мама момчето.
Струват ли си негативите се чудя, да не стане като с Март в сезон едно....

# 2 048
Много интересна работа! Последният си тръгва. Първият се спасява. Двамата се бият за елиминация. За първи път двама елиминирани. Изобщо как да вярвам, че всичко не е цирк. Изобщо играят момчетата. А останалите са някакво филмче.
Какви игри ще има? Федербал или картички?

# 2 049
От гледна точка зрители неприятно, че двамата аутсайдери отиват, но Жени и коалицията им идеално си изиграха картите, а Чакалов и Филип много слабо социално - ако имаха шанс Михаела да играе с тях тотално я загубиха

# 2 050
  • София
Мирела се изложи и тя.
Жалка история.

# 2 051
Дано сега се гледат какво представляват тея момичета 🎃

# 2 052
Джаферович е добра в ролята на Злодеида, защото е наистина зла, подмолна и самовлюбена. Избягвам да коментирам външен вид, но за тази ще направя изключение от принципа си- грозотата в душата е право пропорционална на физическата такава на Евгения, жалко, можеше да компенсира.

# 2 053
Жени винаги го е номинирала Фифо. На всяко едно от гласуванията до момента.

# 2 054
  • Другата България
От гледна точка зрители неприятно, че двамата аутсайдери отиват, но Жени и коалицията им идеално си изиграха картите, а Чакалов и Филип много слабо социално - ако имаха шанс Михаела да играе с тях тотално я загубиха
Нямаха шанс.
Затова и играха ва банк.
За мен си струваше.

Общи условия

Активация на акаунт