💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 884
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 190
Ами поредната телевизионна тъпотия. Вкарали пет-шест другарчета, ама на наши хора. После направили още два отбора, в които има по един-двама некадърници, които ги пазят до край, за да провалят игрите им. И последните - на реката. Евгения няма да бъде на реката. Нито Валерия. Нито двете красавици. Нито Ралица, която рядко я дават да говори. Защо ли? Сигурно и тя е минута е много.
Останалите са играчите. Те се махат по сценарий.

# 2 191
Евгения е за жените, защото тя е жена. Чист егоизъм е това, не феминизъм.

Ще ги уморят тези момчета, аз ако съм лягам и заспивам на териториалната. Да се оправят.

# 2 192
  • Другата България
Чудя се на Ралица.....защо? Сега като гледа, вероятно съжалява. Виждам и че не се мярка много с основната група.
Явно е нормално момиче, което по някакъв начин се е усетило, че е манипулирано от продукцията и Евгения, тоест, то е едно и също.
Удоволствие е да се гледа Филип в битка.

# 2 193
Искам да видя Мирела и Евгения на тази игра

# 2 194
  • Варна
Много хубава игра, пак с ц*ци, можеше да е забавно и развлекателно за петък вечер, но нагарча...

# 2 195
Мирела освен глупава се оказа и неграмотна 🙂

# 2 196
  • Брюксел / София
Жълтите девойки са малоумни: толкова пък да не могат да мислят сами.
Джеферович е ужасна! Заради тази плиткоумна женска коалиция, подкрепена от Валери ще си отиде един достоен играч. Мн жалко!
Мирела и Михаела са прости, Ралица ми е по средата, но Жени е ужасна оса. Връзкарка, която не е блеснала с нищо в живота, и си засища егото участвайки в тази сапунка!
Дано никоя от от тези кози не спечели! Не заслужават!

# 2 197
  • София
Имам чувството, че чукът на Чакалчето е гумен.

# 2 198
Искам да видя Мирела и Евгения на тази игра

Недей, че Мирела Умното ще вземе да си забие брадвата в челото.

# 2 199
Чакалов никога ли не е забивал пирони ?

# 2 200
Ама тия жълтите, какво си мислят, мисля че Филип да кажем Алекса или Гого биха му били достойни конкуренти. Все пак ходи на кросфит игри..

# 2 201
Много е бавен Чакалов за съжаление
Браво на Фифо

# 2 202
Голямо коване на дъски прави Чакала .Ми забързай се малко бе човек ,на елиминация си . Ако така ковеш и във Фермата ,Яни направо ще те "изяде" .Sweat Smile

# 2 203
  • София
Жалко ми е за Чакалчето Sad

# 2 204
Чакалов е доста по-слаб от Филип. Но не му беше ред да отпада определено.

Общи условия

Активация на акаунт