💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 911
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 175
Евала на Ралица. Права е. Фифо им прави голяма част от игрите.

И може да има кофти коментари за жените, но не това е причина да ги номинира, а факта че от ден едно те са си го нарочили да си го номинират.  Той кого да номинира в тоя случай?!

Жени никаква изненада за коментарите й относно Фифо.

# 2 176
Мирела Тъпото реве, сега се осъзнава че не е послушала правилния човек. Валери се бие по главата…осъзнал се Маминият! А Евгения - стоун фейс- вселенската мъдрост я води🤮в схемите! Тая като се оплеска, вади сексистката карта! Жабешко зеленото на банския  ѝ е подходящо за блатото на интригите, в което пребивава и в живота.

# 2 177
Съжалявам за феновете на Жени, но това, което каза и обидите са доста грозни и очевидно тя е човека, който настройва мъже-жени. В момента никой не говори за това освен тя.
А смятам, че Филип заслужава уважение, че всяка седмица ходи и се спасява.
Очевидно думите й не са добра стратегическа игра, а емоционалност и слабост в играта

ПП Това е спекулация, но Валери се прави на по-глупав отколкото е, според мен той крие както от играчите, така и от нас истината, а именно, че той няма проблем силен играч да си тръгне!

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 02:20 от outcast

# 2 178
  • София
Защо не дадоха награда на победителя?
Досега само за Елица е имало награда, стигна се дотам участниците сами да питат за награда, но глас в пустиня.

Веселина често е обвинявана, че прекалява с хапливите коментари, но беше много премерена в меннеието си за племето на "Непобедимите" и не каза лъжи.

# 2 179
Аз сега започвам да кълна, който иска да не чете.

Очаквам Фифо да победи Чакалчето. Това като стане им пожелавам на Жълтите да изгният на реката. Мирелка, която си е влязла с коалиция да я пазят - дано Мишето я изгони от играта. После Мишето да се залюби с Валерко. Фифо да ги разбие всичките. Като толкова обичат интриги, на, племе, взЕми тез тук!

# 2 180
  • София
Айде сега жълтите на реката другата седмица, мноооого ми се иска. И ако може да поседят поне 2 седмици там

# 2 181
Не му вярвам на Валери. Нищо не е осъзнал. Той много добре знае какво прави. Много добре ще му дойде, ако отпадне Филип, както и  на Джаферович, ама не защото прави коментари за жените.

# 2 182
Айде сега жълтите на реката другата седмица, мноооого ми се иска. И ако може да поседят поне 2 седмици там
Ох дано. Ама ме съмнява че ще пратят Маман да се мъчи там.

# 2 183
Много приятен дизайн на играта за елиминация.

# 2 184
  • Другата България
Аз съм доволна.
Ето я мадам в пълния си блясък - “Пръдльо“. Браво Джаферович, ей това е език на “изискана дама“, с огромни успехи в живота и имаща си всичко. Освен елементарно възпитание и емпатия към простосмъртните.
След като нарита колата на непозната жена пред училището, защото си е позволила да ѝ наруши личното пространство, сега се опита за пореден път да внуши на драгия зрител, че Филип е женомразец, гарнирано с “пръдльо“. Явно това е за да подсили ефекта на казаното. Нещо, което толкова се изтърка, и което ще лъсне само на следващия съвет, или там когато се обърнат срещу Мишето. ЖЕНА. И то под диригентството на Джаферович. Та тя дори не даде право на Ралица да мисли и да изкаже мнение......толкова жалка история не е имало до момента.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 22:50 от Merri_An

# 2 185
Филип е удоволствие да го гледаш по арената, много е добър.

# 2 186
Е Чакалчето е по -бавен и по-муден в играта .

# 2 187
Ох дано. Ама ме съмнява че ще пратят Маман да се мъчи там.
Да, май докато те са племе няма да посетят реката !!

# 2 188
Съгласен съм, че изплиска легена Жени около басейна в разговора с момичетата.

# 2 189
Пожелавам си жълтите на реката другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт