Обаче Чакалов какво прави не мога да го разбера. Половин час не може да забие един пирон. Ми да беше взел друг или ако е попаднал на чвор на дъската, да пробва на друго място. Но май не е гледал фермата.

) - имаше момент в началото на формата, в който той не искаше да изпъква като индивидуален играч, не искаше и капитан да бъде, защото му се струваше излишно излагане на риск и полагане на услия, в което откривам логика, също - отстрани Пламен, изпращайки го на битка срещу Веселин, като плюсове ги изброявам тези ходове - Филип от самото начало иска да доминира, и това дразни Жени, която иска същото нещо и го беше постигнала. Ако жените в племето на този етап се разединят и решат да се номинират една друга, за тях като индивидуални играчи това ще е пагубно. А те всички са индивидуални играчи и искат да оцелеят, дори и да не вярват, че могат да спечелят, всеки има право да иска да стигне напед. Не мислиш ли, че ако Филип имаше "бройката", достатъчна за номинация всеки път, нямаше да се опита да отстрани Жени - не сам, (ако опасенията му са, че тя е "поставено лице на продукцията"), а изпращайки я срещу други играчи, доакто не отпадне? Аз съм склонна да вярвам, че би го направил, просто не би бил толкова упрекван. Жени е избрала грешния играч да номинира, от гледна точка на публиката, но от нейна гледна точка - кого другиго да номнира отсега нататък? Кой друг ѝ остана, с когото не играе "заедно"? И да - Жени е способен играч на терен, но успехите ѝ винаги се подлагат на съмнение, заради това, че зрителят го дразни характерът ѝ, докато при мъжете-участници, се случва обратното - всякакви недостатъци в характера, общуването и пр., са опростени, ако те се представят отлично по време на битки, тук не визирам Филип.
) и други, и накрая измисли това... Харесва ми, че хората с градивна критика към Жени се обръщат към мен като единствения човек, който открито я харесва
, макар че според мен Bengun също е фен. По време на втори сезон, на този етап, вече ме бяха обвинили, че съм роднина на Ваня, или че съм Ваня, поне веднъж
, а тя беше харесван участник, с изключение на малки периоди от време, но откакто започнаха да я номинират непрестанно, и тя да се връща - вече беше в земята на заслужилите аутсайдери.
Аз не се дразня от критиката към Жени, нито към Ваня, вижте, аз колко съм последователна в критиката си към Юлиян вече четири години, дори хората спряха да се засягат.
Препоръчани теми