💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 859
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 385
Всяко завръщане на Фифо от елиминация храни яда и злобата на Маман.
Едно не ми е ясно. Тя като уж е много умна, не си ли дава сметка, че пращайки Филип на елиминации го право все по богат. И рано или късно тези грошове могат да бъдат използвани срещу нея

Видяхме миналата година,че нямат голямо значение тези грошове,ако продукцията не реши,че трябва да спаси дадения играч чрез тях в името на сценария/обещанията и т.н.

Няма да се учудя Филип да събира ли събира пари и на нито един съвет на жълтите (докато ги има като племе ) да му предложат да си купи имунитет, макар да е ясно и на слепец,че той винаги ще е номиран ( освен,ако не стане някакъв обрат чрез Валери и той се присъедини към мъжете ).

Тъй че - грошовете се дават изцирателно и също толкова изцирателно се търгуват.

# 2 386
Много, много са глупави жълтите 🦆-ци. Михаела е хлъзгава, двулична. Мирела е глупава и лесна за манипулиране. Ралица изглежда добро човече, но е абсолютно безгласна буква. Няма смелост да се заяви. Опита се да се изкаже в полза на Филип и като Жени я натисна "Да, да, права си". Жени е хитра, манипулативна, злобна и се мисли за въздесъща в племето.
Валери няма да го коментирам. Не е достоен мъж.
Знаех от спойлерите какво ще стане и пак умрях от яд. Толкова усмихнато и ведро момче отпадана, за сметка на гадната Михаела. Един от любимците ми.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 08:38 от silveto_

# 2 387
  • Дубай
Оф,много ме е яд за Чакала, Благодаря за включването!Много ми е интересно да прочета твоята гледна точка.

Не смятам ,че си се предал ,Филип беше по-бързият.Значи с тея коалиции загубиха стойностен играч и ще съжаляват горчиво, надявам се.
Фифо още веднъж доказа ,че не го е страх и отива и се връща от битки,докато другите си мишкуват.

# 2 388
  • earth
Пази боже от зла жена, т.е. като Джаферката

# 2 389
Чакалов, човек ти ковал ли си някога през живота си? Само като те видях как държиш брадвичката ми стана ясно колко зор ще видиш с тези гвоздеи. Хвани я малко по далече от металната част, така както се опитваше е добре за чупене на орехи е*aси, а не за коване на пирони. Яд ме е че отпадна.

# 2 390
  • София
Тая игра предполагам всички влизат с идеята да спечелят, или поне да стигнат максимално напред, затова и не одобрявам мисленето, че "силните" трябва да се пазят и другите да играят за тях. И понеже играта се печели с битка на терен, има два варианта - или си силен играч, способен да отстрани повечето участници, и целта ти е да не те отстранят поради това. Или не си толкова сигурен в игрите, и целта ти е да чистиш силни, за да имаш шанс накрая. И в двата случая коалициите са необходимост. Играта има социален елемент, който е прекалено важен, за да бъде пренебрегван. Не виня нито Женя за коалицията, нито Фифо. Разликата между тях е, че Фифо е недолюбван в племето и харесван от зрителя, докато Женя се е позиционирала добре в племето, но е мразена от зрителя. Това изкривява и ходовете, както и очакването на зрителя за тежестта на игрите. А те са основно важни на финала, най-малкото защото правилата често са недомислени, не се спазват и няма еднакъв старт, което често ги обезсмисля. А относно мъжете и добрите играчи, да припомня как Ваня отпадна, защото един силен и доблестен мъж подсказа на друг как да си нареди пъзела. Не винаги е нужно жените да се пазят с женски коалиции, но точно в жълтото племе случаят не е такъв. И това е още преди Фифо, когато се сметна, че жените са 5, с мъжете 3. Та Женя е неприятна, но е права в стратегията си. Друг въпрос дали може да я докара до успех.

И още нещо. Жените винаги подкрепят мъжете, радват им се и ги защитават. В игрите и като зрители. Обратното е доста по-рядко, мъжете дори когато харесват дадена жена, са готови да я пуснат в определен момент и да си уредят аферите по мъжки. Не е въпрос на сексизъм дори, а на специфична полова психология. Затова и женските коалиции са такава рядкост. Затова дори в американския Сървайвър има една истински такава, но пък легендарна. Затова и винаги се радвам, когато видя успешна такава, но тази на Женя наистина е изключително нестабилна, и постоянно на ръба на разпада. Ако я докара докрай, няма да е защото е била силна женска коалиция, а поради необходимостта й за участващите в нея да оцелеят.

# 2 391
Не успях да гледам снощи сега си го върнах. Не съм ви и чела.

Многооо ми харесва играта между Филип и Чакала.

# 2 392
Защо на Филип не му дадоха право да си използва грошовете на последния съвет? Виктория отдавна похарчи своите грошове за да спаси Цецо, та чак забравихме, че ги е имала. Това е дразнещо. Щом някой има грошове, трябва да се пита на съвета преди да се гласува. Нещата щяха да са съвсем различни.
Поздравления за Чакалов, достойно представяне и позитивно излъчване, жалко че си тръгна сега по решение на продукцията.
Доволна съм, че Веселина отпадна, беше незаслужено там, а толкова злоба не очаквах от нея.

# 2 393
#nikichakalow
Много ме е яд,че отпадна на толкова ранен етап....Вие бяхте на ясно двамата,че ще бъдете номинирани,защо не се опита да поговориш преди това с Валерката?И после как да не си мислим,че не е режисирано....като Ралица не предложи на Фифо да си използва грошовете?!Но продукцията да иска да остави Михаела, вместо някой от вас...няма грам логика, защото вие такива щяхте да ги забъркате 😂и да играете играта дет се вика....пууууу яде мееее ееееееее. Дано ако има ол страс да се допитат до зрителитеее, просто ти трябва отново да участваш!!!!!Беше уникален,яде ме е да гледам...става скучно

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 09:12 от Дени Любомирова 727421

# 2 394
Аз имам предложение, дано някой от продукцията чете тук.
Ако наистина Филип и Гого не са на финал или победители, поне единия от тях, имате достатъчно време да подготвите резервни игри, и преиграване на вече заснетия финал. Теренът може да е същото софийско поле, което използвахте в Сезон едно, игрите ги мислете и премисляйте внимателно,  и задължително поне два варианта, че метеорологичните условия се очаква да се влошават. А знаем, че вятърът гаси факлите, нали? Joy Да, да, знаем, че нямаше факли в официалната версия, и това знаем.
Внимателно с математическите задачи, че Панчев от Чикаго летя, а тук Гого ще трябва да го докарвате от Саудитска Арабия. Поне Фифо си е в България. Засега.
Та хващайте се в ръце, че иначе лоша работа. Не, че ви пука за зрителите, това е доказано във времето, но година след година издънки, накрая някой наистина ще влезе във филма.

Много скъп ще им излезне сезона, ако е взел парите някой друг Grinning
Мачът вече е свирен Sad

# 2 395
Ех,Чакалче,Чакалче,сготви те накрая отровната коалиция.Жалко!
Хем знаех какво се случва и пак ме беше яд.
Достойно се представи,момче,пожелавам ти успех в живота!

Аз също повярвах тази вечер в искрените реакции на Валери и Мирела.Лефтеров също съжаляваше за създалата се ситуация.Браво и на Рали за отдаване на дължимото на Фифо.Единствените две доволни е ясно кои бяха.Надявам се скоро и те да се наиграят /едната май ще е по-скоро/.

Интересна игра, с фермерски елемент. Grinning Обаче Чакалов какво прави не мога да го разбера. Половин час не може да забие един пирон. Ми да беше взел друг или ако е попаднал на чвор на дъската, да пробва на друго място. Но май не е гледал фермата.

П.П.: Не ми харесва тактиката на Чакалов. Хитра е, но не е чиста игра.
Само две кози за доене липсваха.Smile

Нито ми се коментира първата игра,нито двойната елиминация по никое време,че ще си издействам бан.Хем си знам продукцията,хем... ooooh!

п.п.Миналата година имаше коментари от играчи,че на всеки съвет,когато някой е имал грошове,му е предлагано нещо,но когато не се е съгласявал,не са го излъчвали.Дали и сега не се случва така?!Чакалчето да каже.

Ако това се окаже истина,че е отказал да си използва грошовете.... направоооооо без думииииии....но няма грам логика Ралица да не му предложи да ги използва,да дори и самият Фифо можеше сам да почне да се пазари

# 2 396
  • Пловдив
И мен много ме е яд от отпадането на Чакалов. Поне излезе с достойнство и сега има много фенки.
Валери заора дъното. Не знам може ли да се изложи повече.
Мирела, както вече стана ясно, няма нищо в главата. Кукла на конци.
Ралица ми направи добро впечатление. Изказа мнение, различно от това на Евгения.
А Евгения... В началото на формата я защитавах, защото не ми беше особено познат образ. Даже си мислех, че Фифо е арогантен и не го харесвах. Сега обърнах мнението си на 180 градуса.

След малко ще дават Чакалов в "Тази сутрин".

# 2 397
Изобщо не съжалявам за Чакалов , както се видя не е нищо особено като състезател, а и е интригант. Обаче се дразня на останалите не мога да разбера какво ги пазят тия жени особено тая Мирела тя е супер зле , всички влюбени в нея. Михаела също ми е гадна и двулична , дано на момците им дойде акъла!

# 2 398
  • Sofia
@ Чакалче, ако позволиш имам само един въпрос. Предложиха ли на Фифо да си купи нещо срещу 100-те гроша, които имаше?
Много благодаря за отговора. Simple Smile

# 2 399
Ники Мартинов и Занев са ясни. Ама са от други формати, за това не съм писал за тях. Занев идва от спортната гимнастика, т.е. супер издръжлива машина. Силен и психически. А Ники беше изключително сръчен, находчив и ловък, абе какви играчи сме имали не е истина просто. За чудо и приказ!
И от всички тях, само двама сред всички тези цитирани имена са спечелили: Ники и Андрей.
Мдам, мила родна картинка...
Че Ники си спечели, щото продукцията го беше решила. Точно това, заради което се възмущаваме тук. Може и извънземен да е бил, но за мен Ники не е победител в Сървайвър. Той първо беше изгонен на съвет от племето си и беше извън играта, а след това съхранен на някакъв остров, за който никой нямаше представа, а след това беше избран от зрителски вот, в противоречие с всички правила на формата /там също Джаферович имаше една много странна роля, много съмнителна с един неин вот.../
Спирам със спама само да кажа, че не искам дори Гого за победител ако продукцията го добута дотам зорлем. Но както вече казах това не е състезание с известни от началото правила, където всички са равнопоставени, това е ШОУ.
Победителят ние си го знаем кой е със сърцата си.

Общи условия

Активация на акаунт