💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 780
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Кой е гласувал за Гого в анкетата?
Колкото повече го величаем, толкова повече се увеличават гласовете. Satisfied Просто масово харесван участник в риалити не е имало, сигурно от участието на Миглена Ангелова във VIP Brother. Sweat Smile

# 2 566
  • София
Гласувах за Генчо, Цецо, Виктория и Алекса.

Генчо - в момента е в малко неизгодна позиция, та доста се е обрал. Но нито начинът, по когото се опитва да доминира и манипулира, нито изпълнения като надменния кикот, които щяха да с в пъти повече, ако му се получаваха схемите, ми допадат. Овчата физиономия, с която се прави на невинен пред камерите, също не му печели точки пред мен.

Цецо - доста глуповат и с нищо не блести на терена, но за сметка на това сипе обилно срещу съотборници и противници, които са доста по-добри от него. На битка, на която отпадна на втората минута, обясняваше как смазали психически противника. Опитите му да обработва Касим бяха смешни.

Виктория - подобно на Цецо, коментира съотборници, които са донесли много повече победи от нея. Постоянно се изтъква, а всъщност много пъти тя дръпна отбора назад. Агресията й не ми допада.

Алекса - Агресивен по първичен и просташки начин. Мисли се, че всички трябва да се съобразяват с неговото виждане за нещата. Прави се на много доблестен, но си е селски схемаджия. Подозирам, че ще става все по-дразнещ.

Това са при мен. Женя не ми е достатъчно интересна и не мога я сложа като някакъв голям дразнител. Предполагам, че и понеже нямам някакви симпатии към Фифо, не мога да й се сърдя, че постоянно го застрашава. Елица е първична и истерична, но малко се изчерпа откъм репертоар и заскучня. Не разбирам особено омразата към Илиян, мен не ме дразни. Играе играта, която трябва, за да върви напред в играта.

# 2 567
С риск да ме прокълнете🛐 Искам да предложа следващата корица да не е с Гого. Отивам да си вържа червен конец на китката😂

# 2 568
С риск да ме прокълнете🛐 Искам да предложа следващата корица да не е с Гого. Отивам да си вържа червен конец на китката😂
Може някой друг с.... Гого

# 2 569
  • Sunshine state
Аз искам Филип за корица, след толкова номинации мисля, че го заслужава. 😁

# 2 570
И аз съм за Филип, поръчала съм си го, откакто видях тази корица Joy

# 2 571
  • Дубай
Нямам нищо против Гогича ,но и Фифо заслужава ,машинка е в игрите.Фаворитът ми след Гого естествено

# 2 572
Аз пък искам някоя от дамите без значение коя. Може и Весито да е и пак ще е 100 пъти по-добре от Гого Филип.

# 2 573
  • София
Днес прочетох малко за калистениката (не съм веща в това), макар и от Wikipedia, и само графата с предимства ме накара да се замисля дали някой изобщо е в лигата на Гого:

Скрит текст:
Калистениката възниква с човешкото осъзнаване на необходимостта от развитие и усъвършенстване на тялото.
Основното предимство на калистениката е, че упражненията ангажират цялата мускулатура на тялото в синхрон. Тренировката посредством собствената тежест натоварва мускулите в цялото тяло в точната степен за оптимални резултати, за разлика от тренирането на отделни групи мускули с изкуствена тежест. Калистениката използва движения и пози, които са естествени за тялото. Благодарение на това, калистениката е по-благосклонна към ставите и дори спомага за тяхното заздравяване. Най-важното предимство е свободата и достъпността. Калистениката не изисква специална екипировка и оборудване или конкретни атмосферни условия.

# 2 574
Топ неприятни са ми жени, Елица и мамин. За цвят сложих и Илиян.
Фейгин е облечена наистина потресаващо на онази снимка, но и другите булки са зле според мен.

# 2 575
Гласувах за Генчо, Цецо, Виктория и Алекса.

Генчо - в момента е в малко неизгодна позиция, та доста се е обрал. Но нито начинът, по когото се опитва да доминира и манипулира, нито изпълнения като надменния кикот, които щяха да с в пъти повече, ако му се получаваха схемите, ми допадат. Овчата физиономия, с която се прави на невинен пред камерите, също не му печели точки пред мен.

Цецо - доста глуповат и с нищо не блести на терена, но за сметка на това сипе обилно срещу съотборници и противници, които са доста по-добри от него. На битка, на която отпадна на втората минута, обясняваше как смазали психически противника. Опитите му да обработва Касим бяха смешни.

Виктория - подобно на Цецо, коментира съотборници, които са донесли много повече победи от нея. Постоянно се изтъква, а всъщност много пъти тя дръпна отбора назад. Агресията й не ми допада.

Алекса - Агресивен по първичен и просташки начин. Мисли се, че всички трябва да се съобразяват с неговото виждане за нещата. Прави се на много доблестен, но си е селски схемаджия. Подозирам, че ще става все по-дразнещ.

Това са при мен. Женя не ми е достатъчно интересна и не мога я сложа като някакъв голям дразнител. Предполагам, че и понеже нямам някакви симпатии към Фифо, не мога да й се сърдя, че постоянно го застрашава. Елица е първична и истерична, но малко се изчерпа откъм репертоар и заскучня. Не разбирам особено омразата към Илиян, мен не ме дразни. Играе играта, която трябва, за да върви напред в играта.

Гласувах, със абе реално нямам антипатични герои там, всеки ми е сладур по някакъв начин. Но леко несимпатични са ми точно същите в същия ред и доводи. Алексва хем много го харесвам заради енергията която дава, хем ме дразни на моменти. Но то си е в реда на нещата , който много говори, неизменно казва и някоя глупост , но за сега го водя добронамерено дрънкало )))

# 2 576
На мен пък гласовете не ми стигнаха . Като топ антипатична е Евгения … особено като споменахте случката с шамара на пътя , още повече . Бях го чела , но напълно бях забравила .

Другите не бих нарекла антипатични , по-скоро не симпатични или дразнещи - Елица , Георги , Мира , Илиян , Виктория и може би Мани понякога .

# 2 577
  • Sunshine state
Аз просто не мога да си представя що за наглост и арогантност да тръгне да удря шамари на някой при все, че тя е била виновна в ситуацията. Още като го прочетох тогава, направо се стъписах. Сега вече ми е ясно, че тя просто си е такава нахалница. Много ме дразнят хора, които вървят нахално през живота и смятат, че всички са длъжни с тях да се съобразяват.

# 2 578
Ей сега ще дойдат някои да ни обяснят,как това е било стратегия 😂😂

# 2 579
  • Sunshine state
Чудно ми е как си изкарват парите Джаферович? Тя е е гримьор, ок, а мъжът й какво работи, че си позволяват ежегодни скъпи ваканции по Флорида и тук и там. Това не всеки работещ българин може да си го позволи. От инфлуенсърството ли им идват парите? Айде хората малко бойкот да им направят , че да се приземи малко Маман.

Общи условия

Активация на акаунт