💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 782
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 550
Той е на реката, ама си е спокоен.А да го беше погнала маман 😂
Да, това май е най-тежката клетва този сезон 🤣🤣🤣 Да не дава Господ 🤣

# 2 551
Няма някой, който да ми е твърдо антипатичен и неприятен, разбирам мотивите на повечето дори и да не ги одобрявам напълно.
Тази седмица си мисля, че може да има капитанско отвличане, иначе червените не ги виждам. Сега идва майтапа как се биеха едва ли не за тези два гласа сега ще има Ти иди, Не ти!!!

# 2 552
Абе и на двамата не им е лесно. Фифо е най- силен сред силни и е като черешката на тортата в битките, не да им поема изцяло постове, особени издънки при тях няма. Обаче пък от ден първи е нарочен от гжа гримьоршата и не може да вземе дъх.

Гого социално му е лесно, защото е признат и уважаван, но има да тегли серизен товар в лицето на двете котви (едната 120кг другата 40 с мокри гащи). Все трябва да наваксва точки или време, защото Цветан е тромав и в силови битки, в които уж да му е силата не са изобщо сигурни. Касим, който също е с голяма заявка има нужда от много време да си свърши работата, ако изобщо я свърши. Другите от отбора са добре, но цялото това забавяне от Ц и К плюс, ако и на някой друг не му е ден и забави, го наваксва Гого, за да имат поне шанс за победа, че даже и печелят колко пъти.

И двамата са жестоки машини и ме кефят, че са големи пердета без да хабят нерви за тлупости. Стискам им палци искрено.

# 2 553
Алекса на колко години е? Имам спомен от визитките, че пишеше 25. Елица май е по-голяма от него, пък само й казва малката. Мислех, че е по-голям от нея.

# 2 554
  • Дубай
Алекса на колко години е? Имам спомен от визитките, че пишеше 25. Елица май е по-голяма от него, пък само й казва малката. Мислех, че е по-голям от нея.
С две години е по-голяма от него

# 2 555
  • Другата България
На мен Елица може да ми стане неприятна само заради патеричките, които ѝ подават услужливо от продукцията.
Сега е Мира, като съберат племената от три в две, ще е друг, а защо не самия Алекса. Тогава Мира ще стане излишна и просто ще “загуби“ в силова игра за елиминация.

# 2 556
Представям си Маман в едно племе с Фифо и Гого

# 2 557
Аз гласувах за Гого, Филип, Валери и Лефтеров защото Чакала отпадна, ако не беше отпаднал нямаше да гласувам за Лефтеров. Топ 1 ми е Гого от всички сезони до сега, нещо не ми харесват нинджите.

# 2 558
Аз гласувах за Гого, Филип, Валери и Лефтеров защото Чакала отпадна, ако не беше отпаднал нямаше да гласувам за Лефтеров. Топ 1 ми е Гого от всички сезони до сега, нещо не ми харесват нинджите.

Това ли са ти най неприятните участници.

# 2 559
От Instagram профила на Ралица (снимката е стара, но тя я качи сега):

Снимка без Чакалов, не мога да повярвам,какъв пропуск от негова страна 😅

Както си и знаех,като му я няма изкуствено нахилената физиономия и всичко е идеално,не ме заболяват рязко очите.

# 2 560
Фейгин е много сладка, но има наистина потресаващ стил на обличане.

И аз си го помислих,типично руско-украйнски trashy hoochie стил

# 2 561
Несимпатични участници имам, но антипатични нито един. Така и отговорих в анкетата - никой. Засега все още смятам, че това е най-добрия каст и както вървят нещата - най-добрия сезон, поне за мен най-интересния. Даже съжалявам, че няма епизоди събота и неделя. Smiley

# 2 562
  • Sunshine state
Тая снимка с някакъв филтър издължител ли е правена? Че тя Маман крак колкото слабичката Фейгин е изкарала. 🤣
Да дойде на мен така да ми вика, както викна на Михаела в промото и директно я хвърлям от балкона, нищо че ще ми дойде тежичка.

# 2 563
  • София
Да, от там беше Мая, дето я взе линейката и не се върна повече, а от продукцията нищо не казаха. Вчера Александър от същия сезон участва в Последният печели и отпадна първи: https://www.youtube.com/watch?v=xFPdRCJMXwU
Типично за него, той е като герой от ситком. Smile

# 2 564
  • Sunshine state
Ооо, този беше болен мозък. Как псуваше само.. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт