💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 800
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 535
Ох, Катя и Ники ми бяха абсолютни любимци тогава. После гледах някакви общи техни снимки - сладурчета, ФЪРСИ, дет се вика Joy
Оле, и аз днес гледах видеа "най-забавното" и се сетих за това легендарно племе - категорично най-изпадналото в цялата история на ИВ, като даже Катя се оказа от най-нормалните накрая - то Христа, Ники, Александър, Мира и пилота, който бързо се спаси Joy и там ли беше Мая, която изчезна от реката с болки в корема и не се върна не помня вече.
Те там бяха хванати от гората и вечно на реката JoyJoyJoy
Имаше и един с прякор Дракона, който след две седмици глад сдаде багажа JoyJoy

# 2 536
Бас ловя, че двата гласа на Гого са провокирани от нас, които надуваме главата на форума с Гого, а не от самия Гого- по реалистично е. 😂😂❤ Интересно, Евгения на мен не ми е чак топ дразнител, свикнала съм да не я отразявам просто, освен като обърнат внимание в темата. Обръщам внимание повече на синьото племе и на останалите от Жълтите без Михаела  като изключим драмите тая седмица с нея.

# 2 537
Кой е гласувал за Гого в анкетата?

# 2 538
Бас ловя, че двата гласа на Гого са провокирани от нас, които надуваме главата на форума с Гого, а не от самия Гого- по реалистично е. 😂😂❤
Те си завиждат, той си хубавее 🤣 и им гледа сеира🤣🤣🤣

# 2 539
  • SF
Брилянтен е!!
Но аз съм му фенка в Игрите. Като му дойде редът на терена и часовникът ми спира. Сигурно ще вляза в новините като погълнала телевизор.

# 2 540
  • Другата България
Аз се замислих друго.
Докога продукцията ще държи Мирослава.
Двете ѝ победи дотук бяха на играта с делвата и тази с топчето. На една силова битка....не знам, спорна работа.
Според мен, докато станат две племена и вкарат друга “патерица“ на Елица.

# 2 541
  • SF
Продукцията ще държи Мирослава, докато Мирослава не загуби битка за елиминация.

# 2 542
  • софия
Гого тайм ли настана, идем, идеееем 😁 В анкетата гласувах за Женя и Илиян. Други не ми хрумват. Вчера пробвах да гледам лайфа на Генчо. Ма тоз Алекс страшен хухавел.  Не го изтърпях и сложих катинара. Явно в предишните сезони е имало много интересни птици.

# 2 543
Интересно щеше да е да видим Гого , как би играл при жълтите. Сега заради слаби съотборници не е застрашен,даже е на easy mode  според мен

# 2 544
  • Дубай
Бас ловя, че двата гласа на Гого са провокирани от нас, които надуваме главата на форума с Гого, а не от самия Гого- по реалистично е. 😂😂❤
Те си завиждат, той си хубавее 🤣 и им гледа сеира🤣🤣🤣

Гогича ли е това,Мали,колко различен без мустака ала Дартанян

# 2 545
Жени, Мирела, Валери и Елица.
Особено Валери и Мирела след снощи.
И най-долното беше изказването им след резила. Как искали, ама нямали желание. Филип е сам сред овце. Това не са вълци. Стадо.

# 2 546
Да, според мен си е планувано двама да отпаднат, за да разбричкат малко къщичките в сини и жълти (защото и при сините е патова ситуация и взе да става скучно), защото Веселина е твърде слаба и е ясен пътник. Освен това започнаха с повече участници този сезон и трябва да наваксват със седмиците.

Обаче Чакала как ги насади на пачи яйца, хаха. Евала Чакалче. Хихи, не случайно е Чакал, а не вълк.
След мен и потоп! хахах 😁😎

Не им трябваше чакалът да ги нарежда. Както вече казах, женските коалиции са си нестабилни по подразбиране, и тази не е била изключение. Михаела се опитваше да го играе двоен агент и си яде плодовете от това. Женя я беше нарочила още преди съвета, но засега й трябва. Мъжете биха я пуснали обратно да им е глас, но едва ли е достатъчно глупава да смята, че ще я пазят отвъд това. Засега са си нужни жените, но да видим дали разумът или кавгите ще надделеят. На Мирелка успяха да вменят вина, а Валери е в позиция да избира. А както и да ни го рекламират предаването, нито идеята на продуцентите е да се тества нечия комплексност (както и в ергенът не беше намирането на любовта Joy), нито форматът във вариант, където с гласовете на участниците се решава толкова много, позволява фокусът да е върху уменията в битките.

Иначе жълтите имаха нужда от раздрусване, защото много патова беше там ситуацията, и взе да става еднообразно. А и като племе са си средняци, така че да стоят непокътнати някак не върви.

Гледам епизода, слушам мега смотаните,несвързани и отчаяни обяснения/обвинения на Михаела в комбинация с тийн драмата "Аз ти звънях,пък ти не вдигна,пък после аз не исках да си говорим" и си мисля :

1. Михаела е едно дете,което след като е сгазило лека маже и лъже,ама никой не й вярва,но отчаяно се опитва да се оправдае и да прехвърли вината върху друг.

2. Чакалов - без коментар, тотален Джони Браво - мисли се за силен,готин, забавен , умен и т.н , ама всъщност грам няма идея защо е там и как да играе играта, навит като пружина ми беше и по снимките,които споделяте ми лъха на голямо напъване да е навсякъде,с всеки,къде какво се случва и той да не изпусне.
Абе жажда за внимание,кой каквото иска да твърди друго, просто не-не, и да е на 3 места едновременно просто няма обаяние както други участници.

3. Женя - Еми как няма да ги върти на пръста си,все едно е в детската градина, ревли се сърдят заради мъж, мъже уговорят жени като дървета, то просто манна небесна за нея.
Аз й се кефя,следва си своя план и за сега й се получава,отделно и на терен се представя на ниво,за момента е напипала правилната посока.

В друг ред на мисли, Гената ми беше много антипатичен,ама след като Куки излезе и събитията,които последваха,просто ми пълни душата.
Да си призная не помня друг участник,който така добре да е защитавал мнението си с факти и аргументи, верно че все едно е в политическа кампания на синхроните, ама му отива,има чар и харизма.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 22:02 от oh_my_funk

# 2 547
Затрудних се с анкетата. 🤔 Първия глас за Жени. Не я познавам от други формати (в Максимал даже не я забелязах, а и беше за кратко) и нямах никакво отношение към нея. Но... негативното ми отношение нараства лавинообразно. Чак ми е интересно защо Алекса, Цецо и Виктория биха я взели в своето племе (отговор на въпрос от лайв - кого бихте избрали от другите племена). Интересното е, че Алекса каза, че там, в играта, би взел Фифо, но сега би избрал Жени...
Глас и за Михаела покрай последните истории. Валери също влезе в моята класация с разни "шматки", "бастуни", съскане между зъбите и "бииип".
Накрая глас и за Елица... която е там единствено и само заради гаджето.

# 2 548
Интересно щеше да е да видим Гого , как би играл при жълтите. Сега заради слаби съотборници не е застрашен,даже е на easy mode  според мен
Страшен easy mode три седмици на джанки и цялото племе го изцежда на макс на битките 🤣
После отива в стопанството и шеф Перчем му се лепва като конска муха и върви след него с метъра да измери всяка наденица 🤣 Надява се поне една от ТРИТЕ жени да го отмени в кухнята, но бързо губи надежда. Накрая след целия този кошмар се моли поне да си спечели цяла армия фенки и всичко да си е струвало 🤣

# 2 549
Той е на реката, ама си е спокоен.А да го беше погнала маман 😂

Общи условия

Активация на акаунт