💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 813
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 520
Айде Филип е недолюбван от някои хора тук,но кой гласува за Гого 🤠

# 2 521
Веднага да си признава кой е гласувал за Гого

# 2 522
  • Sofia
Смее ли, нали веднага ще бъде линчуван! 😂😂 😂

# 2 523
Сега си мисля, мамин доволно протрива ръчички, щото си знае, че ако Филип го докопа в пряка битка като нищо ще го остави доста назад по трасето. Не изглежда лошо момче ама толкоз глупаво. Жени ще го държи докато й е изгодно, а после ще изтрита и него.На всичките им треперят задниците от Филип щото ги е страх от него. Щото не им ходи по свирката, и не пази женичките  Еми за кво да ги пази, все едно после ще си делят наградата. Щото освен че е много добре подготвен физически, аз даже в момента не се сещам по добре подготвен играч за всички сезони от него.. Вайс??, че е и у мен и има мисъл и явно се справя и с логически задачи, типични женски игри с топченца съшо му се отдават, просто нямаше късмет. Та честно да си кажа и аз ако имам толкова силен конкурент биещ по всички параграфи повечето участници и аз ще искам да се отърва от него. Макарче хахх по скоро бих влязла в коалиция с него 😁😁 да му се любувам, пък по натам ще го мисля за 100 хил лева.

Вайс и умен някак не ми се връзват,не казвам че е глупав,но Филип е класи над него като мисъл, съобразителност,ловкост,начин на движение по трасето - като котка е ( не съм му фен,за протокола,просто това виждам ).

Вайс ми е безличен,с нищо не ми беше направил WOW впечатление,трябваше да се напъна да сетя как изглежда.

# 2 524
Жени като гледам все пак е успяла да стане номер 1. Може би не в класацията, в която иска, но все пак.

# 2 525
  • София
Антипатичен ми е Филип, може би и Лефтеров би бил, ако го даваха по-често, но не бих ги сравнила, така че гласувах за първия. Не съм фен и на Елица, Мирослава, Виктория и Цветан, но не са ми антипатични. И първоначалното ми впечатление за Елица се оказа грешно - не прилича на Елизабет (трети сезон), която до ден днешен намирам за инфантилна, престорена и злопаметна (съдя по индиректните нападки след края на снимките на предаването, нещо, което отсъства в настоящия сезон с изключение на враждата между Аспарух и Алекса и някои подхвърляния на "сините"). Елица е емоционално нестабилна и първосигнална, дори егоист, но е искрена в реакциите си. И физически е по-подготвена от Елизабет, макар че не се влияя от това.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 20:55 от La Vikinga

# 2 526
Съвсем очаквано, Джаферович и Елица държат челните места в тази анкета. Направо са недостижими по антипатичност. Satisfied Айде Жени, направи барем един лайф, като си толкова ербап. Предизивиквам те. Laughing

# 2 527
  • Другата България
Жени като гледам все пак е успяла да стане номер 1. Може би не в класацията, в която иска, но все пак.
И то с доста убедително предимство.
И вероятно заради това е решила да пропусне личните срещи с фенове.

# 2 528
Айде малко смях с легендарното племе на Рибарите от сезон 2 Trollface Trollface Trollface

https://www.youtube.com/watch?v=EA3zBW4aqx0
Ох, Катя и Ники ми бяха абсолютни любимци тогава. После гледах някакви общи техни снимки - сладурчета, ФЪРСИ, дет се вика Joy

# 2 529
Е, аз имам топ 3 дразнители по 1 от всяко племе - Жени, Елица и Илиян. Всеки ми е неприятен по различен начин. За четвърти се колебах, но все пак Валери, понеже едно на ръка мишкуването по съвети, ами и тази злоба като губи и обидите към други играчи му развалиха образа. Като гледам съм с мнозинството, тъй че явно проблемът не е в моята камбанария, а просто играчите са си дразнещи масово.

# 2 530
  • Другата България
За мен антипатичните са Женя, Звезда, Илиян и Валери.
Като Илиян го уважавам заради стратегическата игра, но иначе поведението му е отблъскващо.

# 2 531
Айде малко смях с легендарното племе на Рибарите от сезон 2 Trollface Trollface Trollface

Ох, Катя и Ники ми бяха абсолютни любимци тогава. После гледах някакви общи техни снимки - сладурчета, ФЪРСИ, дет се вика Joy
Оле, и аз днес гледах видеа "най-забавното" и се сетих за това легендарно племе - категорично най-изпадналото в цялата история на ИВ, като даже Катя се оказа от най-нормалните накрая - то Христа, Ники, Александър, Мира и пилота, който бързо се спаси Joy и там ли беше Мая, която изчезна от реката с болки в корема и не се върна не помня вече.

# 2 532
Глас от мен за Евгения, Елица, Илиян и Касим. Ако ги следях повече, сигурно и други сериозни дразнители щях да имам, но конкретно заради тези съм гасила телевизора.

# 2 533
  • SF
А аз в такава хейтърска анкета не гласувам! Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 2 534

Оле, и аз днес гледах видеа "най-забавното" и се сетих за това легендарно племе - категорично най-изпадналото в цялата история на ИВ, като даже Катя се оказа от най-нормалните накрая - то Христа, Ники, Александър, Мира и пилота, който бързо се спаси Joy и там ли беше Мая, която изчезна от реката с болки в корема и не се върна не помня вече.

Да от там беше Мая, дето я взе линейката и не се върна повече, а от продукцията нищо не казаха. Вчера Александър от същия сезон участва в Последният печели и отпадна първи: https://www.youtube.com/watch?v=xFPdRCJMXwU

Общи условия

Активация на акаунт