💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 801
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 505
Аспарух освен, че се излага, струва ми се, че спойлира?

# 2 506
Не. Това е екипът на резервите.

# 2 507
Веска там ли е била ? Аз не я мернах .Бобката и Елина също не видях. Мани и Илиян е ясно ,че имат работни ангажименти в чужбина.Но Гената и Пух що така? Иначе Пух продължава да иска Алекса  Sweat Smile   Hands Muscle Четох във ФБ доста хейт по Чакалов,брат му чак коментира в негова защита  .Циркът е пълен .

# 2 508
  • София
От Instagram профила на Ралица (снимката е стара, но тя я качи сега):

# 2 509
Айде малко смях с легендарното племе на Рибарите от сезон 2 Trollface Trollface Trollface

https://www.youtube.com/watch?v=EA3zBW4aqx0

# 2 510
Не. Това е екипът на резервите.

А, добре! Забравих какъв цвят им бяха екипите. Много необмислено, поне да бяха зелени резерви Smiley

# 2 511
  • Другата България
Аспарух направо се излага и прекалява.
Анаболите не прощават, струва ми се, че тепърва ще прекалява още повече.

Една нормална Веси:

И една страхотна Фейгин:

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 19:46 от Merri_An

# 2 512
Страхотна е на леда Александра, когато танцува. Чудесно дете и свестен човек Two Hearts

# 2 513
Сега си мисля, мамин доволно протрива ръчички, щото си знае, че ако Филип го докопа в пряка битка като нищо ще го остави доста назад по трасето. Не изглежда лошо момче ама толкоз глупаво. Жени ще го държи докато й е изгодно, а после ще изтрита и него.На всичките им треперят задниците от Филип щото ги е страх от него. Щото не им ходи по свирката, и не пази женичките  Еми за кво да ги пази, все едно после ще си делят наградата. Щото освен че е много добре подготвен физически, аз даже в момента не се сещам по добре подготвен играч за всички сезони от него.. Вайс??, че е и у мен и има мисъл и явно се справя и с логически задачи, типични женски игри с топченца съшо му се отдават, просто нямаше късмет. Та честно да си кажа и аз ако имам толкова силен конкурент биещ по всички параграфи повечето участници и аз ще искам да се отърва от него. Макарче хахх по скоро бих влязла в коалиция с него 😁😁 да му се любувам, пък по натам ще го мисля за 100 хил лева.

Вайс и умен някак не ми се връзват,не казвам че е глупав,но Филип е класи над него като мисъл, съобразителност,ловкост,начин на движение по трасето - като котка е ( не съм му фен,за протокола,просто това виждам ).

Вайс ми е безличен,с нищо не ми беше направил WOW впечатление,трябваше да се напъна да сетя как изглежда.

# 2 514
Фейгин е много сладка, но има наистина потресаващ стил на обличане.

# 2 515
Наречете го дребнавост,ако искате,но ако аз бях Филип или Чакалов,нямаше да движа в една компания с мамин златен,Мирела и Михаела 🙃Освен ако не е по задължение заради договора.

# 2 516
  • Sunshine state
От мен в анкетата - Женя, Илиян, Мирела и Валери. Тези са ми най-анти, първата по 100. 😆

# 2 517
Аз в анкетата подкрепих с гласове само Елица, Виктория и Звезделина.

# 2 518
  • Sofia
Дяволче, благодаря за анкетата. Гласувах за кукловодите на двете коалиции - Злодеида и Маминия, Манка и Илиянка.
А поведението да Джаферович е като на мутра от 90-те, в женски вариант. Във формата, както и в живота всеки се излага според възможностите си.

# 2 519
  • Sunshine state
За мен Женя много загуби с това си участие. Да й приседне дано. Никакъв стратег не е, това си е направо комплимент, който тя не заслужава. Просто отнесе хейта и сега се налага да си върти ключа на коментарите. Тая година вероятно пак ще пекат дупета с мъжа си във Флорида, ама дано след тази й излагация бюджетът им е по-свит. Големи тузари го дават, тя за това е и толкова намахана и арогантна.😆

Общи условия

Активация на акаунт