Политиката в България 3

• 411 474
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 12 165
Тююю,изпуснала съм Киро.Защо други по-богати страни не искат еврото,а ние се натискаме?
Борисов потвърди пред Цецка,че ще стане депутат.

Защото си нямат мафия, която да ги е закопала, затова.

# 12 166
Тююю,изпуснала съм Киро.Защо други по-богати страни не искат еврото,а ние се натискаме?
Борисов потвърди пред Цецка,че ще стане депутат.

Защото си нямат мафия, която да ги е закопала, затова.
Ама еврозоната ликвидира мафиите ли? Не знаех, значи Италия вече отдавна е чиста. Трябва да им се каже това, защото не са наясно, вижте, прясна новина от този януари:
 Италианската полиция арестува боса на Коза Ностра

Българската мафия и корупция вероятно е последната останала в Европа, другите ги приключихме, браво! Дори Румъния се е справила. 🤣

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 10:33 от Анонимен

# 12 167
Слушах ББ вчера, слушах КК сега- за първи път миналият през процес на “пастьоризация” прост по собствени признания Борисов, ми се стори по- “симпатичен” от натуралния простак Костадин. Логореята е типична и за двамата, шизофренното бърборене - също, лъжата, превърната в реалност и за двамата е същата….Но Костадин все още не е овладял мимикрията на ББ и грозно плещи ужасяващи, просташки лозунги.

Доживях ББ да ми е по- приемлив / не съм негов избирател🤞/от простака Костадин😵💫
За колко ли още хора ще е така?

# 12 168
И ББ да не е депутат, да ползва имунитет.
Майко мила. Rage Борисов не е депутат от август 2014.

Загубих дар слово

# 12 169
  • Разпиляна във въображението
Нито Борисов, нито Костадинов са приемливи. Сега да почваме ли да обиждаме и хората, които гласуват за ГЕРБ?

# 12 170
Най-големите простаци.
Известната писателка и сценарист Милена Фучеджиева коментира случилото се в Народен театър "Иван Вазов":
"Най-големите простаци в България са тези, които са напълнили залата на Народния за Малкович, след което са освиркали букета на Фандъкова пред смаяната му физиономия. Как може да сте толкова тъпи, бе, селяни жалки. Грандиозен актьор ви е дошъл на крака, вие не само не можете да напуснете доживотния затвор на тъпотата си, а и го занимавате с нея. Да, България наистина вече е кошара за малоумници с пари."

# 12 171
Логореята не е ли част от работата на политика? Не виждам как някой политик може да е мълчалив. Що се отнася до съдържанието на речите, оценката за него е изключително субективна в зависимост от личните пристрастия. Едни и същи думи за някои звучат като пълна глупост или лъжи, а за други - като защита на националния интерес (примерно).
Аз например не мога да понасям логореята на Радев, но гледам, че си има доста почитатели.

# 12 172
Grinning Милена Фучеджиева за какво точно страда заради освиркването на Фандъкова, нали го раздава герб фен или ккакво си  е помислил Малкович дали не освиркват него, което не би било неоснователно.

# 12 173
Нито Борисов, нито Костадинов са приемливи. Сега да почваме ли да обиждаме и хората, които гласуват за ГЕРБ?

Тези хора от много време биват оплювани и обиждани, и то не само тук в темата. По едно време "ваксиниран гербаджия" беше най-голямата възможна обида Simple Smile

Аз вчера изгледах Кирил Петков и умрях от смях. Нали уж по едно време беше станал нормален и говореше една идея по-адекватно - какво стана, та пак изтрещя? Държеше се, като напушен, говореше неадекватно - пълна излагация. Наистина е по-добре за ПП, ако му ограничат изявие на този човек, поне до изборите.

# 12 174
От гостуването на Петков  единствено  ми направи впечатление как госта на ГЕРБ  плясна с ръце, че били отворени ПП ДБ за разбирателство  с тях...пък излезе, че се е объркал.

Много кротички ми се струват от ГЕРБ като изключим лидера им.

# 12 175
КП говори като някое дете от детската градина, дето ще се бори с лошите. Играе го чиста душа с кристални пориви. Само дето е забравил, че това вече сме го чували, а видяхме капацитетите. Щял да обедини всички отломки, ш'умра 🤣.
Дай му на него трибунка и дотам.
ВасиТу, Росен Желязков много добре го разбра, нарочна беше вметката. Провокация.

# 12 176
Аз лично се надявам ББ да се откаже от депутатското място. Че, като гледам ПП  колко са обсебени от него, не ми се мисли каква простотия ще се лее от трибуната, когато той е там. А смятам, че на всички вече ни писна от глупостите, които се говорят и от тоталното дъно, което стигна НС в последно време - не мисля, че е нужно да ни доказват, че може да е и още по-зле.

Росен Желязков ми хареса вчера. Ама то до Петков, всеки вече изглежда по-приемлив и адекватен

# 12 177
Логореята не е ли част от работата на политика?
..,,.
Не бъркай Ораторското майсторство със симптома на редица дефицити- логореята🙂 Радевото говорене не е Ораторство, но не е и логорея, а просто дървен говор. Толкова си може човекът. Съдържанието му е проблем, според мен.

# 12 178
Аз лично се надявам ББ да се откаже от депутатското място. Че, като гледам ПП  колко са обсебени от него, не ми се мисли каква простотия ще се лее от трибуната, когато той е там. А смятам, че на всички вече ни писна от глупостите, които се говорят и от тоталното дъно, което стигна НС в последно време - не мисля, че е нужно да ни доказват, че може да е и още по-зле.

Росен Желязков ми хареса вчера. Ама то до Петков, всеки вече изглежда по-приемлив и адекватен
Бъди  сигурна ,че  щом снощи ББ каза ,че ще стане депутат, ще се откаже от мястото.Wink

Иначе едно положително  забелязвам след Магнитски,  на "логорофилите" от ГЕРБ  са им поспрени ТВ изявите  ,че  калната кампания този път не може да ги изпере.

# 12 179
ББ е абсолютно безполезен в парламента.
Но ако се стягат отсега за есента, ще е първо острие.
По това ще се разбере тези избори дали са излишни.
За мен са, за пореден път се ядосвам, че ще ходя до урните.
Поне да приемат някои закони. Ако не стане още по- зле от предния парламент, което очаквам.
Радикализираха се партиите и не зная накъде ще избие тази простотия

Общи условия

Активация на акаунт