Отговори
# 375
rolzet-Аз съм ужасно против Девата и чувам само лоши неща за там. Мислех за Селена Пловдив но хич не ми се пътува от Бургас до Пловдив ама...като няма накъде. Ще видя като вляза в осмия накъде отиват нещата и ще реша.
И аз щях да питам за термометър. Посъветваха ме само да е безконтактен

# 376
rolzet-Аз съм ужасно против Девата и чувам само лоши неща за там. Мислех за Селена Пловдив но хич не ми се пътува от Бургас до Пловдив ама...като няма накъде. Ще видя като вляза в осмия накъде отиват нещата и ще реша.

Май и аз натам клоня, но пътуването зимата малко ме тревожи. Имам време още да го измисля.

# 377
Здравейте,  относно термометри ние взехме този от Хиполенд.
Наши приятели (две семейства) с деца на 4г и на 5г използваха този 
https://www.hippoland.net/geratherm-bezkontakten-infrared-termomet-r-non-contact
И са доволни.
И ние го взехме,  но взехме и хигиенен комплект в който има и обикновен термометър.

# 378
Ние си купихме този
https://www.hippoland.net/lorelli-baby-care-infracherven-termome … elo-i-uho-1025012
Разлика която дава  с живачния  е 0.1 градус. Доволни сме от него. Момичета препоръчвам ви го.
Аз  вчера пих газирана вода за да боря киселините, е преборих ги но....днес съм с болки в гърлото и смуча лукчета Confused

# 379
То монетата има 2 страни Simple Smile Аз казвам от опит и от това което съм видяла. Да в свърнение с преди 8 години, доста им е паднало нивото на базата, ама не е болка за умиране, промерно преди даваха еднократни чехли за стаята, сега няма, преди децата ги сменяха те, сега го остават ти да си го оправяш през деня, но не сметан че е нещо супер страшноооо.
Иначе за Пловдив нищо не мога да кажа Simple Smile Предпочитам да съм си наблизо, та ако има нещо да може мм да бяга Simple Smile

# 380
И аз съм от Бургас, живот и здраве в Девата ще раждам още нямаме дата за секциото. Преди 5 години раждах първото си дете, миналата година правих мисед отново в Девата нивото е паднало определено. Аз не държа толкова на базата колкото държа на следващия ми Аг.

# 381
И аз съм от Бургас, живот и здраве в Девата ще раждам още нямаме дата за секциото. Преди 5 години раждах първото си дете, миналата година правих мисед отново в Девата нивото е паднало определено. Аз не държа толкова на базата колкото държа на следващия ми Аг.
Кое е твоето Аг?
И пак като база в сръвнение с друфите 2 болници е доста по-добре, няма я типичната болнична травмираща стая Simple Smile

# 382
Кое е твоето Аг?
И пак като база в сръвнение с друфите 2 болници е доста по-добре, няма я типичната болнична травмираща стая Simple Smile

Доктор Татарова!

# 383
Здравейте. Бихтели казали.. Понеже за пръв път ще излизам в майчинството и не знам дали трябва някакви документи/декларации да подавам на своя работодател или само този болничен от АГ 45 дни преди раждането?Благодаря предварително.

# 384
Здравей SlanteNSt Simple Smile По принцип по-добре питай в счетоводството на твоята фирма. При мен ми обясниха, че засега само на болнични (вкл. този после от болницата и последващият от педиатъра) и вече декларация за майчинство (или нещо подобно) те ще ми подготвят и всичко и само ще подпиша. Дефакто ако се иска нещо от мен, ще ми кажат, и обратното. Може би някой по-запознат документално да се изкаже, при мен очевидно просто улесняват мамчетата.

---

За бъдещите мами от София минавам да кажа, че минах да проверя и нощници в подлеза на България Мол намерих в единият магазин за 26лв, а в другият за 12.90лв. Няма да си кривя душата, че имаха разлика от памук до памук. Взех по-евтината да имам някаква, просто каквато и да е, ще купя и други ако успея да намеря пак на добра цена Grinning (в LC Waikiki имаха супер сладък сет от панталон + ризка за кърмачки лятото на намаленията ама пф бях решила, че е много рано тогава)
Ако ли не, ще взема тези от 26лв, защото пък са сходни като цени с предлаганите в интернет като си спестявам доставки и прочие. Simple Smile

# 385
Кадерай, как си? Как ти е кръвното? Къде си? Какво ще кажеш всеки ден да драсваш, че те мисля?

ММ happiness, как сте с бебоците? Как се развиват? Изписаха ли те?

# 386
И аз все се сещам за двечките и се надявам да пишат как е положението 🙂

# 387
И аз ви мисля и двете

# 388
Дано всичко е наред! 🙏
Моето бебче май още не се е завъртяло, усещам риткането от двете страни на корема, тежестта в долната част. Мамите със седалищно разположени бебчета, така ли ги усещате?
Вчера празнувахме рд на каката, бяхме на заведение, но все пак се уморих много. Усещам, че сядам и после с кран не може да ме накараш да стана.😁 От днес вече спокойно мога да планувам покупките за беба и да й отдам цялото внимание.
За изписването хич не ми се иска да е в тези комплекти -взела съм 1 рокличка, предстои чорапогащник да взема за нея, както и си мисля, вместо пелени и одеала да взема връхно облекло горна и долна част. Обаче се притеснявам дали няма да ме скастрят в родилното -толкова малко бебе пък да не е повито в пелена и одеало. Естествено, ако е студено ще има одеалце до колата.Съображенията са ми, че в колата трябва да е без тях, как ще го поставим в коша🤔🤔🤔 А в някои болници направо ги слагат в кошницата... Оказва се, че съм забравила много неща от предишния път. Помагайте със съвети😊

# 389
  • София
Дано всичко е наред! 🙏
Моето бебче май още не се е завъртяло, усещам риткането от двете страни на корема, тежестта в долната част. Мамите със седалищно разположени бебчета, така ли ги усещате?
Вчера празнувахме рд на каката, бяхме на заведение, но все пак се уморих много. Усещам, че сядам и после с кран не може да ме накараш да стана.😁 От днес вече спокойно мога да планувам покупките за беба и да й отдам цялото внимание.
За изписването хич не ми се иска да е в тези комплекти -взела съм 1 рокличка, предстои чорапогащник да взема за нея, както и си мисля, вместо пелени и одеала да взема връхно облекло горна и долна част. Обаче се притеснявам дали няма да ме скастрят в родилното -толкова малко бебе пък да не е повито в пелена и одеало. Естествено, ако е студено ще има одеалце до колата.Съображенията са ми, че в колата трябва да е без тях, как ще го поставим в коша🤔🤔🤔 А в някои болници направо ги слагат в кошницата... Оказва се, че съм забравила много неща от предишния път. Помагайте със съвети😊

Спомням си, че бяха качвани списъци с покупки за бебе. Може да потърсиш и в нета има доста идеи. Аз не съм се водила по списък. Относно ритничетата и моето рита от ляво и от дясно. Беше седалищно разположено, но на последния ултразвук видяха, че се е завъртяло напречно и главичката му се падаше от лявата страна на корема ми, сега не съм сигурна в каква поза е.

ПС: Има промоция в ЕМАГ на бебешки стоки този уикенд. Памперси и прочее, ако някой търси има и бебефони и други работи.

Общи условия

Активация на акаунт