ЮЛЧЕТА красиви, мили, за конкурс са се строили! Гласувайте!

• 11 114
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere over the rainbow
Видяхте ли каква инициатива са подхаванали момичетата за малката Дарина?
Идеята е следната: Радио Сити организира игра за най-оригинално коледно желание. Желанието трябва да прати абонат на Loop на М-тел. Намерил се е такъв - 20 годишно момче. Изпратил е като желание "Да спася живота на Дари" или нещо подобно. Остава ние да гласуваме на сайта или чрез смс,за да може това желание да спечели. Наградата е 100 000 лв. Би било чудесно парите да отидат за Дари. Прочетете ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149592.msg2859221#msg2859221
и по-надолу. Който може,нека гласува на сайта,трябва да се регистрира преди това. Може да регистрирате и ваши близки и да гласувате от тяхно име,защото един номер може да гласува само веднъж. Мисля,че условието е да сте абонати на М-тел /не съм сигурна/. Проблема е,че сайта не се отваря винаги,както при мен,т.е. отваря се,но няма къде да се регистрирам. Явно е ограничен,за да може да се гласува повече с смс-и. Ако ви се отваря,регистрирайте се и гласувайте оттам. Иначе аз ще следя в темата,дали някой ще даде номер за смс гласуването и ще гласувам така.
Хайде да се обединим всички около тази идея-може и да спечелим! Peace

# 166
Здрасти и от мен  Hug
 welcome Бибии  Hug Ние с Билянка се познаваме...Раждахме заедно и нейната принцеска се роди един час преди Ема  Heart Eyes И по някаква случайност живеем в един квартал,светът е много малък.Биби,след катро ти писах ти явно веднага си отишла да смениш педито.Аз лично чаках един час пред въпросния кабинет,за да се запиша при Везенков.Тези дечица си играеха и аз докато бях,а най-лошото беше че майките им никаква забележка и реакция нямаше от тяхна страна.Тъй че сестрата с право се е скарала.А лекаря и сестрата са много мили и внимателни,тъй че не се отказвай. newsm10
Варвара,добре дошла.Идвай и казвай какво става с Виктор...
Относно гелчетата за венци,на Ема не й помогна Калгела,и купих Генгигел-а...ми то това нещо върши чудеса просто,много съм доволна  Peace
За ника ми е ясно от къде идва-Фамилията,исках друг да е,но когато се регистрирах вече ника беше зает и затова сега съм Попова  Wink
Ели,щом Ечо ти харесва повече,така да бъде и аз ще ти казвам по този начин  Hug

Благодаря за поздравите за нашата 5 месечинка.Почерпете се кой с каквото иска Misc Baby Bottle Popcorn  bombs  cook  cook стига толкова,не ми се отварят всички емотикони.
Свършвам,че Ема чака за баня,и вече е много нервна.
Айде до утре,спокойна нощ  smile3524

# 167
Аз се регистирах и гласувах.  Peace Пробвах се да гласувам два пъти, ама не стана.  Laughing

# 168
Здравейте  Grinning
Искам да ви кажа че Галко наобяд изпапа кашата която му приготвих.Като се има предвид че бях го накърмила преди това и бях я приготвила този път без кърма  Rolling Eyes И искаше още  Joy

Никът ми идва от името ми  Wink

Не ми се отваря нещо този стол  newsm78

bibii кофти работа ствоето чакане.И аз не си харесвам особено педката ама съм се примирила и си ходим на частно  Peace

# 169
Привет мили юлски мамчета! Няколко дни нямах възможност да влизам във форума, затова моля да бъда извинена и за честитя на вчерашните месечинки: МАКСИМ НА МАМА PINGWINA и ТОДОР НА МАМА MORSKASIRENA   love001
Както и на днешните порастнали слънчица:
и най-специални поздрави на Емка на мама popova   newsm51
Георги на мама BuNNy
Ния на мама Nike
Яна на мама Betta        
Божидар на мама vike
Мили бебчета, нека бъдете щастието и радостта на своите родители дълго време, чак до старини и да сте пример в живота си и  винаги първи сред първите smile3525

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ ЗЪБЧЕТА на милите бебчета и дано лесно изникнат.
Синеоче-миличка оправяй се бързо. Много е лошо, когато си болен и не можеш да обърнеш необходимото внимание на детето си. Скорошно оздравяване ти желаем със зетя newsm51
Добре дошла на Варвара. Hug
 welcome на мама бибии и принцесата Анджи
За ника ми, понеже не съм можела като малка да си казвам пълното име/Светла/ съм се представяла ЕТИ - между другото само мама, съпруга ми  и вие ми казвате така newsm03
suzi_a- не му мисли. От 01.01.2007 ще получаваш 90% от трудовото си възнаграждение от преди да родиш. Все е нещо newsm10
Днес бяхме на консултация. Венци е вече 7.170 кг и 67 см. Яде вече зеленчукови пюрета, кашата с която исках да го захраня я спрях, с цел  да не се надува повече бебчо. Той си хапва без проблем, дори си отваря устенцата за другата лъжичка. На мама сладурчето Heart Eyes
Имам въпрос към мамите, които имаха запушено слузно каналче/извинявам се, не знам как се пише/ какво правехте за оправяне на оченцето. Днес казах на доки , че имаме всеки ден от 1 до 2 гурелчета и това му беше заключението. Моля някой да сподели дали да се притеснявам. Може и на лични. Ще съм ви признателна. Знам, че правехте масажи. Как точно стават. Моля!

# 170
  • Sofia
Аз се регистирах и гласувах.  Peace Пробвах се да гласувам два пъти, ама не стана.  Laughing

И при мен така пуснах само един глас  Peace

# 171
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА:
ЕМА- НА МАМА POPOVA newsm51, ЯНА- НА МАМА BETTA baloni, ГЕОРГИ- НА МАМА BUNNY baloni, НИЯ- НА МАМА NIKE baloni, БОЖИДАР- НА МАМА VIKE baloni, АНДЖЕЛА- НА МАМА BIBII  ura
Mалииии, излових 4 бебета, дето са спинкали в една стая- Анджела, Ема, Ели и Виктор. Варвара, куражлия е твоя- с 3 мацки от нашите, а колко още имаше... Добре дошла отново!
Днес гледах това предаване, дето Jorjito ни свирна и съвсем се обърках. В тия бебешки манджи, дето са за бебета на 6 месеца, не може прясно мляко от кравичка, в най-добрия случай- адапте, а пък може масълце, сиренце. Дори никой не направи уговорка, че става въпрос за Милка Монтафончеста или изобщо някоя спИциална кравка Mr. Green.
Аз мисля в сесия да изляза в началото на януари- ще чета за захранване и моя си схема ще спретна. С вашата помощ, разбира се Hug
Isi kam, признателна съм ти, че си готова да ми дадеш приз за цялостно творчество Joy Е, полага ми се някой Голкур или Гонкур беше newsm78
Колко дивотии още мога да напиша... ама ако NAN вземе да пуска линкове за сътвореното- ааа, покривам се. Веднъж на улицата ме видяха по пижама, повече- не!

# 172
Не ми се отваря нещо този стол  newsm78
Верно вече не се отваря, не знам защо. Виж тук! Ако пак не се отвори - казва Стол за хранене люлка Chipolino Примера.

# 173
Ехоооо!
Ето, че Вики вече спинка и дава възможност на мама да си пише с "приятелки".
Мамчета, благодаря ви за приветствията     bouquet
Чета "честити месечинки" и се чудех какво означава това. Разбрах, това е датата от месеца когато е роден бебока, нали? Аз му казвам "ден-ден" и така всеки месец на 7-мо число празнуваме "ден-ден".
Всички сте се юрнали да захранвате. Аз съм от онези мами, които вярват, че майчиното мляко е напълно достатъчно. Зарадвах се, когато разбрах, че и нашата педиатърка споделя мнението ми. За това дадох плодово пюре чак в края на 4-ти месец и то колкото да го опита между храненията. Със зеленчуковото ще се пробваме след нова година, а за каши - ехе, има време.
Разбира се всичко е много индивидуално, според наддаването на килограми, интуиция на майката /коята е най-вярна/ и т.н. Уважавам решението на всяка една от вас.   Peace
Викеца се роди едричък /то и за това се наложи секцио/ и си върви по маскималните граници
за килограми и сантиметри. Е, папка си доста. Още ме буди по 2-3 пъти нощтно време, а през деня го кърмя на 3 часа. Май ще става като татко си голям.
Що се отнася до ника ми, името идва от онова хубаво местенце на морето. Едно лято пътувахме по Черноморието с моето семейство и видях табелата. Много е звучно. От тогава си го ползвам.
И аз мажа венеца с Калгел, който по миризма много ми напомня на моите кремчета за херпеси /аз не вдигам температура, а ми избиват хирпеси по устата/. Вики умира от кеф да го ближе, но не мисля че помага.
prascho, много весело ми стана - Викеца с 3 мацки в детското отделение на МД  Joy
Ох, хубаво съм се разписала, но трябва да гладя дрешките. Вие до кога мислите да гладите дрешките на бебоците?   

# 174
  • Варна
Проблема е,че сайта не се отваря винаги,както при мен,т.е. отваря се,но няма къде да се регистрирам. Явно е ограничен,за да може да се гласува повече с смс-и.

и при мен не се отваря #Cussing out.100 пъти опитвах Crossing ArmsНищо утре ще отида да внеса някой лев.Дай Боже да успеем да помогнем
Лека вечер на всички Heart Eyes

# 175
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Честито на месечинките!
Аз гласувах в LOOP играта от името на всички възможни познати и роднини, които се сетих. Дано успеем!
За ника- ами няма някаква история  Grinning. Малко, преди да се регистрирам, някой ме беше нарекъл ПЕПИ, което не е обичайно обръщение към мен. Хареса ми и така. Но понеже само pepi беше заето име, сложих и единиците, ама 'що  три  newsm78, не мога да обясня  Wink.
Аз нямах никакво време тези дни за PC-то, само хвърлях по едно око на написаното от вас и в крайна сметка не ми остана време да разгледам снимките и да гласувам, за което искрено съжалявам /като видях к'ви красоти сте сътворили Grinning/. Иска ми се и на мен да направя една картичка, ама дано се поосвободя и да се науча...
Лека вечер от нас!

# 176
  • някъде
Честити месечинки на дребчовците и специални на Емка  love001 newsm51 baloni
Добре дошла на новата мама и добре завърнала се на Варвара!  bouquet
Жоржи, какво е трябвало да видим по БТВ, защото аз по това време танцувах с прахосмукачката Mr. Green
Аз и взех Калгел Peace
Морска сирена, моят ник е от името и набора, нищо интересно Crossing Arms
Иси, аз не давам на Алекс да плаче много, по-скоро само мрънка и или го бутам в количката или го гушкам, или се занимаваме с разни играчки Peace
Варвара, аз още му гладя дрешките на дребчо и ще продължавам, защото не ми пречи! Hug
Ети, виж тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143198.0  , може да ти свърши работа! Дано му няма нищо на Венцито! Praynig
Как точно да гласувам, защото ми отваря това  http://www.loop.city.bg//index.php   newsm78
Гласувах и от името на мъжа ми! Peace

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 22:27 от didi_81

# 177
Аз докато се включа ,то станало" Добър вечер" Grinning
Честито на ЕМА, НИЯ, ЯНА и АНДЖЕЛА  newsm51
Честито и на порасналите момчета ГЕОРГИ и БОЖИДАР  smile3525
 welcome на мама Bibii  Hug
Щях да питам мамите които дават зеленчукови пюренца, бебчовците харесват ли тези с пащърнак newsm78 мойта много ги мели Mr. Green
Ника ми е името на една певица ,щото този който си ползвам беше зает  Mr. Green
Аз все още гладя дрешките на беба и не съм мислила до кога да го правя  newsm78 за сега се справям с домашните задължения  Embarassed
Хайде лека  newsm46
И при мен нещо не се отваря LOOP ?

# 178
  • някъде
Какво ви се отваря- при мен да си напишеш и-мейла и отдолу парола и да се регистрираш!
Ако е така, то трябва да си напишете имената, мейла, парола, телефон и се регистрирате, след което отивате на Гласувай и избирате желание номер 769 и долу в ляво има гласувай и готово Peace

# 179
На мен никъде не ми пише да гласувам.Регистрирах се и сега какво....Моля обяснете ми.... Weary

Общи условия

Активация на акаунт