Идеята е следната: Радио Сити организира игра за най-оригинално коледно желание. Желанието трябва да прати абонат на Loop на М-тел. Намерил се е такъв - 20 годишно момче. Изпратил е като желание "Да спася живота на Дари" или нещо подобно. Остава ние да гласуваме на сайта или чрез смс,за да може това желание да спечели. Наградата е 100 000 лв. Би било чудесно парите да отидат за Дари. Прочетете ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149592.msg2859221#msg2859221
и по-надолу. Който може,нека гласува на сайта,трябва да се регистрира преди това. Може да регистрирате и ваши близки и да гласувате от тяхно име,защото един номер може да гласува само веднъж. Мисля,че условието е да сте абонати на М-тел /не съм сигурна/. Проблема е,че сайта не се отваря винаги,както при мен,т.е. отваря се,но няма къде да се регистрирам. Явно е ограничен,за да може да се гласува повече с смс-и. Ако ви се отваря,регистрирайте се и гласувайте оттам. Иначе аз ще следя в темата,дали някой ще даде номер за смс гласуването и ще гласувам така.
Хайде да се обединим всички около тази идея-може и да спечелим!
Бибии
И по някаква случайност живеем в един квартал,светът е много малък.Биби,след катро ти писах ти явно веднага си отишла да смениш педито.Аз лично чаках един час пред въпросния кабинет,за да се запиша при Везенков.Тези дечица си играеха и аз докато бях,а най-лошото беше че майките им никаква забележка и реакция нямаше от тяхна страна.Тъй че сестрата с право се е скарала.А лекаря и сестрата са много мили и внимателни,тъй че не се отказвай.
стига толкова,не ми се отварят всички емотикони.

.100 пъти опитвах
Нищо утре ще отида да внеса някой лев.Дай Боже да успеем да помогнем