КАУФЛАНД - тема 61

• 52 338
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Mostly in my mind
Прясно мляко Олимпос 1 л.е 2 лв и нещо в момента.
По-скоро гони 3лв Олимпус. 2.89 е. Ама до днес.

# 301
Скоро видях дали в Кауфланд или другаде не съм сигурна мисля беше Олимпус литър и половина на цена над 5лв. Направо се шокирах Flushed

# 302
  • shumen
Харесах доста неща от новата брошура.Долнище на пижама,топове,хранителни доста.Само трябва да видя кога ще стигна до Кауфланд.

# 303
И аз имам доста неща в списъка. Днес мисля да мина.

# 304
Има ли допълнителна брошура с нехранителни тази седмица?
Дева, какво си хареса от тази седмица?🙂 Сякаш не видях кой знае какво (извън обичайните ни хранителни покупки)...🤔
Похвалвам обезкостения пилешки бут без кожа, който беше миналата седмица по 9,99 лв/кг! Чудесен, без странен дъх (2-3 дни го забравих в хладилника, та за момент се притесних😄), не изпуска вода, с приятен аромат!  Приготвих на тиган с малко зехтин екстравърджин и сол.
Народът е изкупил био зехтина 500 мл за 4,99 лв. Иначе щях да се запася с още бутилчици...🥰
Корите за баница с надпис "Точени кори"😃 читави ли са?
Вчера вечерта взех малко чери домати по 69 ст/кг (едва подбрах ненапукани за около 18 ст  . за кутията за училище на детето), червен лук по 18 ст./кг (всички глави с изгнила част от едната страна, но изрязах и ще ми свършат работа), няколко връзки зелен лук по 7 ст. Имаше разни салатки,  по 34-38 ст., бейби спанак по 70 ст., репички по 40 ст , моркови по 13 ст. (половинки- начупени и дребни), както и някакви евтини круши по около лев- хората грабеха по много, но пропуснах, че салатки имаме и доста ябълки от Лидъл още се дояждат.🙂

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 08:24 от dolce miele

# 305
Изварата на Олимпус бива ли я?

# 306
В нас насипната- да, но тази в кофичката -  не .

# 307
  • София
Олекотените завивки Дитекс същите ли са като дебелина спрямо пусканите преди 2 седмици?

# 308
  • Пловдив
Разочаровах се от отстъпката, която оферират загуми Диана, ползвайки там Кауфланд карт...описана е такава до -35%. Реално е 5-7%. Знам какво означава ДО, ама все пак...

# 309
  • София

Моля, пишете в темата, ако видите независимо в кой софийски филиал кафявата завивка в този размер 🙂

# 310
Имам имейл, че ми изпращат ексклузивен  купон само за мен. Няма да го ползвам. Ако някой има интерес, ще му пратя картата на лично съобщение.
8.88 лв редовна цена - 7.59 лв с купон - прясно мляко К Класик + кафе мока К Класик.

# 311
И аз имам такъв. Чудя се за кафето. Аз по принцип само разтворимо пия. Това дали го бива?

# 312
С този купон пише, че спестяваш 1,29! Това си е пълна подигравка. За тази сума не си заслужава да търсиш продуктите по стилажа.

# 313
Как го дават този купон? Нямам такъв.

# 314
Тези два продукта не са от обичайните намаления, така че защо не?
Аз го получих имейл и после се появи в купоните. Специална оферта пише.

Общи условия

Активация на акаунт