КАУФЛАНД - тема 61

• 52 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря че го обсъждате. Имам 259 точки които нямам какво да правя. Активирах купон за тази лотария, понеже се оказа че имам такъв сред купоните. Не че нещо ще спечеля де...

Текстът е написан съвсем понятно. Или пазарувал за 30 лв и участваш. Или не пазаруваш и харчиш 50 т. И така всяка седмица. Ако си активирал купон  за 50 т ( без да си пазарил) купонът трябва да стои активиран до края на седмицата.

# 91
Активирах го и аз, че не знам какво да ги правя тези точки.

# 92
  • Сливен
За термочашите ако има някой от Сливен в Евроленд е пълно с тях + купички,чинийки ,плата от бамбук.Цената май беше 2-2.50лв
За другите ако имате в града такъв магазин проверете.

# 93
Почти е време за коледни дървени играчки за малчугани-тази вечер в Кауфланд на Кукуряк3 ( София) имаше тези( явно са изостанали от мин.година)
Скрит текст:

# 94
Направо ми настръхва косата като си помисля, че идва този момент Wink

# 95
Стори ми се, че повечето нещa от допълнителната "-50%" брошура са с ниско качество. 👎

# 96
Момичета, някой има ли прахосмукачката My Project? Дали е добра като Керхер-а, който от време на време пускат?

# 97
здравейте мнения за хлебопекарната примамва ме цената

# 98
Някой да има сушилнята за плодове. Върши ли работа и заслужава ли си?

# 99
  • Пловдив
Някой да има сушилнята за плодове. Върши ли работа и заслужава ли си?

В по предни теми се беше писало че на пазара за тези пари има по-хубави.Имаше и положителни и отрицателни отзиви.

# 100
И аз да дам отчет от днешния пазар - някой ако го интересува:) Кашкавал Елена си взех ( което беше основното) , възглавница Алое нещо си за 7,99 ( имало някакви и от 8.99 , но както обикновено липсваха в нашия филиал, както и олекотените завивки 150/200 на Дитекс - ходихме да ги търсим и тях с момиченцата , дето са отговорни за намирането на стоките, но и те жални се лутат като гламави и накрая само въздишат, че явно не са заредени нещатата). Иначе , в Студентски град , новото нареждане е някаква пълна боза - май още разместват , защото нямаше никаква логика в подредбата и всички дружно ( клиенти и персонал ) се лутахме за да открием кое, къде е наредено и колко струва ( че и етикетите не бяха сменени на места ). Взех си вакумиращи торби за  дрехи , нож , буркани ( дето някой ги беше постнал по-напред) , течност за чистачки , пантофи , салата айсберг за 1,69 , домати , ароматизатори за кола , едно Розе с купон ( че да взема нещо с тия купони накрая ) и дори една топка за баскетбол за 3,75 ( да има при баба една да играят, че вечно ги губят и забравят Simple Smile) . Та ей така опуках 100 лв , но пък съм спестила 11 с карта кауфланд ( само за виното май и млякото) . Според мен повечето неща са далече от -50% намаление ( завивките например , гледах на сайта , че редовната и цена е 25лв, те ги пускат за 19.99 ( т.е. от цена 39.99 , на -50% , ама дръжки Simple SmileSimple Smile )))). Аз съм си взела, каквото смятам, че е изгодно - като цена и качество . Някои от нещата нямаха нищо общо с картинката в сайта/брошурата и то при условие , че описанията са супер постни и понякога подвеждащи ( или грешни ) .Сефтосах и касите на самообслужване - едно симпатично момче ми помагаше и одобряваше ( че нали имам алкохол ) Simple SmileSimple Smile явно още не беше се изнервил в 9:30 сутринта - направо не го мисля - но хората още недоверчиво ги гледат касите и не се редят на тях , но аз повлякох крак ( след като на единствената работеща каса имаше 15 човека , викам хайде - пък и като не чака никой, бавно и спокойно си нареждам покупките после , няма някой да ти нервничи и дава зор и касиерът да ти бута покупките Simple Smile)

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 14:23 от paulieM

# 101
хората още недоверчиво ги гледат касите и не се редят на тях , но аз повлякох крак ( след като на единствената работеща каса имаше 15 човека , викам хайде - пък и като не чака никой, бавно и спокойно си нареждам покупките после , няма някой да ти нервничи и дава зор и касиерът да ти бута покупките Simple Smile)
Наслаждавайте се докато можете на тези каси. В няколкото филиала дето се отбивам ги има от по-отдавна и хората свикнаха. Българина е недоверчив ама види ли удобството ... Често служителите подканват за обратното каса еди коя си е свободна може да отидете. Народа обаче кротко си чака за касите на самообслужване. Трудно свикват но свикнат ли ... ще трябва още такива каси да добавят. Не виждам лошо в това. Ще се разтовари персонала няма да се чудят от къде да намират хора да назначават и заплати ще могат да държат на добро ниво. Поне аз виждам повече плюсове от минуси. Е някой като вземе 20 броя от една стока ще трябва да ги маркира една по една, но това не е магазин за покупки на едро пък и на обикновенните каси някой трябва да се реди Хи Хи Хи

# 102
Да, при нас свикнаха...Но като има на другите каси по много хора или пък работят само по 1-2 каси, веднага се редят на тези за самообслужване.🙂

# 103
Ако някой има желание и време, може да обясни как става самообслужването? При нас в момента тече разширяване и предполагам, че ще отворят такава каса. Благодаря предварително.

# 104
Лесно и бързо😉 като свикнеш , а и там има постоянно служител,   който се отзовава. Маркираш през четеца бар кода на картата Кауфланд, продуктите ( един по един всички ), плод/ зеленчука поставяш и намираш точния вид от менюто и трупаш всичко в ляво докато не приключиш сметката в брой или с карта. С бар кода на касовата бележка излизаш от зоната за самообслужване. На мен само за намалени с червен етикет ми се е налагало да викам служител , че тогава маркират служебно с чип , за да излезе с намалена цена стоката.

Общи условия

Активация на акаунт