КАУФЛАНД - тема 61

• 52 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
И при мен..
Защо така започна да се случва...
🤔

# 181
И при мен..
Защо така започна да се случва...
🤔
Пробвайте да си изчистите бисквитките и кеша,най-често те правят тези проблеми

# 182
Благодаря много за брошурата! Нищо не ме грабна.

# 183
А как се чистят бисквитките и кеша ☺️

# 184
А как се чистят бисквитките и кеша ☺️
От настройките или направо има пряк път,,История''(зависи от браузъра и от устройството)
И понеже стана много спам,аз ще се върна на темата. Аз си харесах много неща от брошурата(лазанята(беше похвалена тук,купих я и продължавам да я купувам)чудна е,само доста време изисква за направа-около час;маслото(тъкмо ми свършва),домати,чесън,корнишонки на Ariva и лютеница,,Велика''(любими са ни). Ще се пазарува.Хубава седмица!🍁

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 00:47 от lenak

# 185
Всеки път ми се отварят без проблем брошурите.🙂
Аз си харесах доста неща (предимно хранителни от обичайните ни пазарувания)...
Тази завивка с лама са я сложили за зарибявка!😃

# 186
Благодаря за брошурата.
Ще се ходи за капсули Долче густо, Барни за детето,ножчета Жилет за мм и обичайните хранителни. Евентуално ако успея и захар да взема 2 пъти по 6бр ,че мм искал да зарежда ракия

# 187
  • София
Здравейте,
Опитвам да отворя линковете от 2 различни устройства, като на едното имам избран филиал, а на другото не. В първия случай линковете не работят, а на устройството без избран филиал няма проблем.
Така че според мен проблема е в кода на филиала, който се съдържа в линка и когато го сменя нямам проблем:
Споделения в темата - https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_1700_BG42-LFT/view/flyer/page/1
Този на моя филиал  - https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_5900_BG42-LFT/view/flyer/page/1

# 188
Нямам и никога не съм имала проблем с отварянето на линковете с брошурите, още когато биват пуснати тук( от телефона).
Искам да се изфукам: от снощните намаления - Сиврия по 0.59/кг, бели чушки-0.99/кг, черна ряпа-0.19/кг и тези красоти по 0.30/бр
Скрит текст:

# 189
Кой изяде снакса? Wink
Скрит текст:
Търсете го после в малките магазинчета по 1.60 лв

# 190
Може ли мнение за този фритюрник с горещ въздух? Благодаря
Скрит текст:

# 191
И аз питах малко назад- не става.

# 192
  • Mostly in my mind
И аз съм на тема фритюрник с горещ въздух. Има и един с точки.

# 193
Има ли в асортимента замразени гиро пити? Колко са големи и колко бройки в пакет?

# 194
Може ли мнение за този фритюрник с горещ въздух? Благодаря
Скрит текст:

Аз го имам. Върши ми работа за печене на полуфабрикати. Отдавна го имам, но по стечение на обстоятелствата не бях го ползвала доскоро. Тепърва ще пробвам различни неща. Но засега се държи прилично

Общи условия

Активация на акаунт