КАУФЛАНД - тема 61

• 52 399
  • 738
  •   2
Отговори
# 195
И аз питах малко назад- не става.
Ако не бъркам този е с по-голяма мощност струва ми се 1700 пише, другия от преди няколко седмици беше 1200-1300W

# 196
Аз не можах са го видя в никоя брошура този GROWN, но според Гугъл е 1300W.

# 197
Всеки фрайър ще се справи а полуфабрикати- те все пак са вече почти готови...За суровите неща имат значение валовете.🙂
Днес много слабо пазаруване.😅 Червени картофи нямаше, черен свински дроб нямаше, кюфтета нямаше (само най-скъпите останали), намалени зеленчуци и плодове почти нямаше (в смисъл...и намаления почти нямаше, и доста кашони със зеленчуци липсваха)...Намашиха едни домати на 1,89 лв, та взех, колкото да не излизам с празни ръце. Пред магазина дочух разговора ба няколко обичайни посетители на вечерните намаления. Стратегията им била да напълнят количката- без още зеленчуците и плодовете да са намалени, да се помотаят из магазина и да видят дали ще ги намалят и с колко, а след това да оставят това, което не е намалено...😅

# 198
  • In The Middle Of Nowhere
На мен нещо са ми убягнали тези вечерни намаления{явно не съм ходила вечерно време скоро}, след колко часа са?
Редактирам се: писах в гугъл 😁 и ми попадна мнение на долче от 2015 г  че е след 19-20 ч. Предполагам, че няма промяна от тогава 😄. Като се замисля в лидъл май имат и те такива(не съм обръщала мн внимание), но кауфланд ми е далече и не ходя късно вечер, особено през зимата.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 00:38 от angeles

# 199
  • София
Имат ли такава гъба и на подобна цена ли е Flushed
https://www.emag.bg/gyba-york-za-mop-top-mop-rezervna-081130/pd/ … earch-Action=view
Тази лазаня ли я препоръчваха в лидълската тема. от понед-к

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 15:38 от Starrydream

# 200
  • Mostly in my mind
Хареса ми брошурата. Дълъг списък си направих. Simple Smile)

# 201
  • shumen
Този път и мен ми хареса брошурата.Направих списък,но ще видим утре дали ще има всичко.

# 202
Забелязах, че при плодовете има хинап в кутийки. На какво има прилича, никога не съм опитвала?

# 203
Забелязах, че при плодовете има хинап в кутийки. На какво има прилича, никога не съм опитвала?

Любим ми е. Трудно може да бъде оприличен на нещо.

# 204
  • София
Най-близо от останалите плодове ми е до ябълка.

# 205
Ама нещо като кисела ябълка или е сладко?🙂

# 206
  • София
Ама нещо като кисела ябълка или е сладко?🙂
Свежо сладко, не крайно сладко, но в никакъв случай кисело 🙂

# 207
  • Mostly in my mind
Много обичам хинап. И е много полезен. Но ябълки не харесвам. Не бих го оприличила на тях. Не знам и на какво бих Joy първия момент ми дойде асоциация с мушмула Stuck Out Tongue Winking Eye

# 208
Един бърз пазар преди работа направих днес. Купих 10 земелчета със сусам, свински врат насипно, две майонези на Маги в бурканче, един голям калъп ементал (към 400гр., нямаше по-малки изобщо), карфиол пресен. Варена тиква с червен етикет взех от 6лв на 1лв два пакета, за крем супа, вкъщи много я обичат.
На бързите каси минах, зад мен един мъж имаше, беше си взел някакви меса от насипните - пържоли, наденички, такива неща. Едната касиерка се обърна към него и каза нещо от типа на “може ли да погледна, какво е това?”. Видя жената, прочете 22лв, и каза: “леле… тези пощуряха, няма да се яде тази зима май”.
Ами, почувствах се и аз така🙂

# 209
На мушмула.

Общи условия

Активация на акаунт