КАУФЛАНД - тема 61

• 52 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Уплътненията по принцип не се ли слагат отвътре, за да няма течове? Не си спомням добре каква беше чашата де, може и да бъркам. Но при кутиите за храна уплътненията също са вътре.

# 226
Някой ползвал ли е такива балсамови кремове на основата нa балсамов оцет. Чудя се дали са хубави. Бял имаше и на друга марка и колкото и да съм гледала кулинарни предавания и рецепти, нямам никакъв спомен да съм виждала да се употребява такъв продукт.
Скрит текст:

Да, такъв гъст оцет балсамико за пръв път опитах в Италия (Aceto balsamico di Modena), най-вероятно тя му е родината, много гъст, точно като крем/дресинг. Тъмният според мен е по-добър и автентичен, ползваме го дори и за шопска салата Grinning, но най си ходи със зелените салати. Кисело-сладък вкус придава на салатите, като отива повече към сладкия вкус. На Била е доста сполучлив, кауфландският не знам как е.

# 227
Относно термо чашата и аз така сложих уплътнението вътре, обаче една позната го е сложила отвън, та затова се зачудих и попитах вас.

# 228
Някой с мнение за зехтина Ла Еспаньола от 11,99?

В момента го ползвам и ще купя пак тази седмица.

# 229
И на мен ми е в списъка зехтинчето. Другият, който купуваме от Кауфланд, е на тяхната марка К-класик.

# 230
@dolce .. за кой от двата спрея  се чудиш дали става  - за изпотяване или да не задържа вода? Че и аз се чудя Wink освен утре да пробвам да напръскам със всеки по един прозорец ( аз имам толкова конденз по единия прозорец ,че направо тече вода сутрин ...а всеки ден бърша и проветрявам по няколко пъти ...явно е много скапана дограмата ,ама нямам възможност да я сменям сега - даже и влагоабсорбатор включвам зимата и пак ) Wink
Ще дам отзиви ,ако върши работа нещо .

# 231
Paulie, за спрея против изпотяване питах дали има някакъв ефект.🙂 Иначе през студените сезони и ние сме с влагоабсорбатор в стаята и върши чудна работа, но още не съм "открила сезона" на влагоабсорбатора, а снощи забелязах за първи път запотени стъкла...🙄

# 232
  • Mostly in my mind
Към 17 часа отидох с идеята как ще  купя от зелената торта на Tasty it! и ще си похапнем вкусен десерт след вечеря. Не толкова заради това, че е намалена, а че много харесвам торта с матча и е нов продукт. Уви, нямаше! Дано пак заредят. Като цяло ми направи впечатление, че имаше не малко нови артикули.
Ариел сух 60 пранета също е на добра цена. Сякаш не го видях в офертите.

За утешение заради зелената торта си взех бисквитки, които за пръв път виждат. Малко скъпо идват, 150 гр за 4 лв, но съставът им заслужава всеки лев. И са чудесни. Simple Smile

# 233
А зелената торта на Tastе it ли е?

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 20:46 от Анонимен

# 234
  • Mostly in my mind
С такова впечатление останах. Сега видях опаковката. Пише само Tasty. Не знам дали е Tasty it...

# 235
Ето я. Tasty е марката.

Аз харесвам тортите taste it! и madame gateau, които са една и съща фирма. В нашия филиал не се купуват, защото на редовна цена са си скъпи, но като ги пуснат с червен етикет, гледай каква борба става за торти. Joy

Тази марка Tasty от брошурата е някаква нова явно, защото не съм виждала поне при нас на тази фирма торти.

# 236
Значи нищо общо нямат Tasty и Tastе it...
Та много трябва да се внимава в буквичките...

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 20:45 от Анонимен

# 237
  • Mostly in my mind
Да, явно са различни. То си е и малко заблуждаващо. Ама явно с цел. Да си мислим, че са Tasty it! Stuck Out Tongue Winking Eye Това като Адидас и Адибас Joy

# 238
Да, явно са различни. То си е и малко заблуждаващо. Ама явно с цел. Да си мислим, че са Tasty it! Stuck Out Tongue Winking Eye Това като Адидас и Адибас Joy
Да, точно Laughing Дано не се набутат много хора...ама като знам колко обръщат внимание на надписите...
И току виж утре името на другата марка е в калта, заради тия мизерници Rage

# 239
Доколкото виждам, другата марка е Taste it, а не Tasty it.😉 Но да, вероятно ще има объркали се хора...с тези подобни имена.

Общи условия

Активация на акаунт