КАУФЛАНД - тема 61

• 52 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Аз го виждам само като Tasty, но ако е това, което ти казваш, няма шанс хората да направят разлика

# 241
Сафридът от брошурата бива.
Някой знае ли дали някъде се предлага само замразено (неизпечено) рогче с маслини? Искам да пека на детето сама. Ето това:

# 242
Аз го виждам само като Tasty, но ако е това, което ти казваш, няма шанс хората да направят разлика
Tasty са тортите от брошурата- аз визирам другата марка, че е Taste it, a не Тasty it (доста пъти го видях написано така).🙂 Но все едно, пак ще има доста объркване- толкова подобно звучат, надали ще четат до последната буквичка всички...😃
Замразено и неизпечено рогче с маслини- може би може да се поиска от пекарната неизпечено. Нали там само ги пекат.🤔

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 22:16 от dolce miele

# 243
Е баш това Tasty и Taste създава голямото объркване, но липсващото it, може да ни спаси Laughing

# 244
Ха ха, ако изобщо някой гледа това it!😄 Иначе да, едното е с две думи, може да спаси някого от объркване.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 21:23 от dolce miele

# 245
  • Mostly in my mind
Долче, при мен е грешката, че не съм го изписала правилно, да. Simple Smile Blush

Въпреки че не e Taste it, а Tasty, ще ги погледна що за стока и съдържание имат в себе си със сигурност. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 246
Някой ползвал ли е такива балсамови кремове на основата нa балсамов оцет. Чудя се дали са хубави. Бял имаше и на друга марка и колкото и да съм гледала кулинарни предавания и рецепти, нямам никакъв спомен да съм виждала да се употребява такъв продукт.
Скрит текст:

Имам ги и двата на мен ми харесват. Ползвам ги за салати зелени, зеле, само моркови като финиш.
Белият на мен ми е по-кисел и не личи в чинията.Тъмният е сладко-кисел, имат консистенция на кремче.
Всички от този вид ето затова ги използвам

# 247
Имената на тортите може и да са близки по изписване и звучене, но като визия са напълно различни, опаковка,  форма и т.н.
Не мисля, че някой, който обича и купува Taste It....
Ще се подлъже така лесно 😉

# 248
Tasty-Сладка къща с. Чучулигово.Joy  По цената на кг си представям и качеството. И наистина в Гугъл първо излиза  Taste it.

# 249
Относно термо чашата и аз така сложих уплътнението вътре, обаче една позната го е сложила отвън, та затова се зачудих и попитах вас.

Ако питаш за широката силиконова лента - тя не е уплътнение, а изолатор. На този тип порцеланови чаши се слага отвън, за да не ти пари на ръката, като я държиш. На бамбукова чаша не знам доколко има смисъл, тя едва ли пари чак толкова, но не съм имала. Дори на хартиените еднократни чаши за кафе, тези големите с капак, също има такъв по-дебел слой хартия отвън

# 250
Ако е такава силиконова лента, да, отвън се слага и не е уплътнение, а по-скоро предпазител. Имаме бамбукови чаши, те също си имат и определено вършат работа (не само за предпазване от топлина, но и за да не се плъзга чашата от ръката).

# 251
Взех тортата с матча и да ви кажа, че съм приятно изненадана.
Не съм очаквала кой знае какво, предвид че купешките торти имат вкус на машина и като цяло всички са ми еднакви на вкус, но въпросната Tasty е много лекичка и не ми е толкова сладка. Матчата не се усеща много много Joy или може би аз съм свикнала на по-наситен вкус. От био магазин Зелен купувам разни неща с матча и не знам дали мога да дам обективно мнение за вкуса.
 Не са купувани много бройки обаче, защото витрината преливаше от опаковки.
Скрит текст:

# 252
При нас сутринта нямаше нито от тази зелената ,нито от другата . Исках да да пробваме и двата вида, но тц.
Заредих кафе капсули,2 парчета свинско каре да открия сезона на сушените мезета и ежедневните дреболии. Взех портокали ,че отдавна не се бях сещала,но се оказаха ужасни , сухи и безвкусни

# 253
Аз защо си мисля, че видях в брошурата свинско контрафиле или каре?🤔 Някаква свинска плешка имаше при нас, но не става за сушене, а така исках да взема свинско за сушене...🙄
Пилешки обезкостен бут нямаше...
Но едва се прибрахме заради вечерните намаления.😄 2 мрежи по 2,5 кг червени картофи- по 99 ст. за мрежа, 3 броя карфиол по 49 ст, хрян по 39 ст., 2 салати Романа по 39 ст., ябълки, 2 броя бейби спанак по 79 ст., червени чушки, пилешки бутчета, 2 бутилки зехтин, подправки, чай+ разни неща от Лидъл...😆
Още дояждам авокадото от мрежите по 1,10 лв.😉 Супер е още, държа го в хладилника в найлонови пликове- меко е, идеално за ядене, с много тънка обелка (може дори да се яде и тя, не е горчива), а някои плодчета даже леко ми сладнят. Салатка с продукти от Кауфланд- домат, авокадо, зехтин:
Скрит текст:

Бутчетата са хубави и този път /но имаше и някои позасъхнали, ние си избрахме- 1,111 кг😆/:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 09:20 от dolce miele

# 254
Долче, и маслини и лимон слагам на салатата аз Kissing Heart
Новото авокадо, светлозеленото, не съм го опитала още. На теб харесва ли ти?
Как карфиол по 49 ст.?! Много ти завиждам вече! Blush
Зехтин и него ли намален намери?

Общи условия

Активация на акаунт