КАУФЛАНД - тема 61

• 52 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Дева, бих сложила и аз лимон и маслини на салатата, но нямам в момента.😍 Да, на мен ми харесва авокадото, с лимон сигурно още повече, понеже наистина малко сладни (може би само аз го усещам, защото не консумирам захар и сладко). Кората е гладка и тънка. За 1,10 лв/4 броя си бяха далавера отвсякъде.😃
Зехтинът е La Espagnola от седмичното намаление- 11,99 лв е тази седмица. Ние го харесваме.
Карфиолът беше по 99 ст.- някои хора бяха напълнили количките внушително, ние само 3 броя взехме. На касата беше станал вече 49 ст. за брой (не са много големи, но пък за тази цена😃).
Нямаше как да носим повече, че само картофите бяха 5 кг, иначе щях да си взема още карфиол за дива ферментация.

# 256
Къде са сбутали соевия сос Кауфландци 😁?
Три пъти обикалям и не го откривам къде е подреден.Искам малки шишета обаче не от литър.

Долчето, може да ми каже за нейния, ако знае тези дни имам път в онзи район и ще мина и през Кауфланд.

# 257
Къде са сбутали соевия сос Кауфландци 😁?
Три пъти обикалям и не го откривам къде е подреден.Искам малки шишета обаче не от литър.

Долчето, може да ми каже за нейния, ако знае тези дни имам път в онзи район и ще мина и през Кауфланд.

При кетчупи и сосове.При нас се намират до замразените неща.

# 258
И при нас са при кетчупите, соевите сосове може да са към "китайския щанд"- до кокосово мляко, кори нори и подобни, но пак са почти на същото място. Срещу витрините с обслужване и веднага след замразените неща.
При нас изчезна чаят Красиво тяло на СООР. 1,89 лв цена. По другите филиали има ли? Преди време спряха да го предлагат в Т-маркет...

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 09:22 от dolce miele

# 259
Идвам с питане - в "био" раздела на брошурата има някакъв сок от "кисело зеле, моркови или червено цвекло" от 0.500 л. Някой опитал ли е това нещо и става ли изобщо за консумация? Има ли смисъл да се раздвижвам чак до К  за този "експеримент"?

# 260
Идвам с питане - в "био" раздела на брошурата има някакъв сок от "кисело зеле, моркови или червено цвекло" от 0.500 л. Някой опитал ли е това нещо и става ли изобщо за консумация? Има ли смисъл да се раздвижвам чак до К  за този "експеримент"?

Вчера взех от морков - дъщеря ми е фен на фрешове от различни плодове. Каза, че няма почти никаква сладост, леко стипчив, но ѝ хареса. Каза, че си личи, че е истински. Съдържанието му е нищо друго освен моркови и лимон. Заслужава си според нея. Остана доволна, ще взема още 2-3 кутийки.

# 261
Лятото ми беше много студено като мина чрез тези хладилни витрини и изобщо не минавах от там 😆 сигурно и затова не съм го откривала този соев сос.

Долче, тоя чай в Била го търси от там съм го купувала.
Аз пък никога не съм го виждала в Кауфланд и мислех,че само в Била го има.

# 262
Не, няма общо с хладилните витрини.😃 Кетчупите и соевият сос са "на гърба" на замразените зеленчуци, там не е студено.🙂 В близост са и пастирите, рибните консерви, има и сканирано устройство за проверка на цените- ще го намериш.😉 Иначе е студено в нашия филиал (все още) при саламите, маслото, киселинен млека и т.н. Дано да върнат поносимите температури там, че и аз гледам бързо да минавам...😅

# 263
При нас са преди витрините с обслужване, отляво са олио, зехтин, консерви, отдясно са кетчуп, горчица, сосове.
Явно е различна подредбата.
Замразените зеленчуци са чак към касите.

# 264
Дева, а при нас замразените зеленчуци са в другата половина. Има разлики, да.
Скрит текст:
Лидъл в Тракия ви е "обратен" на нашия...все се засилвах да влизам през изхода в началото...😆  
Морковелка, снимах ти къде да гледаш.😉 Заставаш точно, където е надписа "МЕСО" (над витрините с обслужване), обръщаш се с гръб към него и виждаш ето това:

Кетчупите и сосовете са отдясно.🙂
Днес напълних една торба за тази крупна сума (пак нямаше обезкостено пилешко бутче, но да не излизам с празни ръце):

На касата касиерката ми казва, че трябва да плащам към 3 лева и аз си помислих:"А, има някаква грешка!"- бях си пресметнала, че сумата ще е около 2 лв.😄 Гледам на екрана- салатата Романа беше маркирана за 1,20 лв като маруля. Малко странно ме изгледа касиерката, като и' казах, но и на мен ми стана странно от нейната реакция (грешката беше в нея, все пак- не съм длъжна да плащам за маруля).🙂

# 265
Къде ги намирате тези продукти на тези цени и как не се изкушавате за нещо странично, незнам. Аз вчера влязох за стек вода и напълних количката със сума ти странични неща.

# 266
Може ли снимка на вафлите Ная, че ме заинтригуваха?🙂 Миналата година бях взела за детето хелоуински бисквити Траяна май- вафлите с какъв крем са?
Не се изкуших от друго, защото предишния ден пазарувахме доста неща и от К., и от Л....😃 А и при плодовете и зеленчуците нямаше останало други интересно за мен. В секциите за чипсове, сладкиши, сокове, сладоледи твърде рядко се спирам- обикновено минавам транзит.

# 267
Минавам да похваля светлозеленото авокадо! Много вкусно и с много тъничка кора. Занапред само него ще търся!

# 268
Може ли снимка на вафлите Ная, че ме заинтригуваха?🙂 Миналата година бях взела за детето хелоуински бисквити Траяна май- вафлите с какъв крем са?
Нищо особено не са вафлите. Взех ги заради опаковката и виртуалната реалност.

# 269
  • На изток от Ада
Каква е цената на морковите?

Вчера 2 пъто ходих,  взех Фрош за вълна ,  кашкавал,  спрей сметана , котешка храна Первол за черно и дългозърнест ориз с 15%див ориз.

Общи условия

Активация на акаунт