КАУФЛАНД - тема 61

• 52 362
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Наси, 78 ст. цена видях за морковите днес, но може и да е била цена от вечерно намаление, знам ли...

# 271
  • На изток от Ада
Мерси,  Долс,  аз ходих и взех по 0..99 са

# 272
При нас бяха някакви странни екземпляри- странна форма, много начупени наполовина и т.н. Не ми харесаха, особено пък за тази цена.
Вчера обаче хората избираха картофи- по 18 и 25 ст./кг- в добър вид /не знам защо бяха намалени, но нямаше как да нося, а и предишния ден бях взела 5 кг за 2 лв).

# 273
Аз ще ви се отчета от един вчерашен късен пазар с глава айсберг за 50ст, два пакета пресен спанак по 30ст, 2кг банани за 79ст, 2 кокосови ореха за 55ст, едно манго за 30ст, 250гр ягоди за 50ст, подправки пресни за по 10ст - риган, магданоз, копър. Всичко беше намалено като цяло, ама не ми вършеха работа другите неща.

# 274
Еха , това в колко часа Frowning

Аз ще ви се отчета от един вчерашен късен пазар с глава айсберг за 50ст, два пакета пресен спанак по 30ст, 2кг банани за 79ст, 2 кокосови ореха за 55ст, едно манго за 30ст, 250гр ягоди за 50ст, подправки пресни за по 10ст - риган, магданоз, копър. Всичко беше намалено като цяло, ама не ми вършеха работа другите неща.

# 275
Някой ако може да даде отзив за маринованите корнишони на Арива. Че се чудя колко да взема. Цената е супер

# 276
Еха , това в колко часа Frowning

Вечерта към 21:15.. всички продукти бяха пресни и абсолютно нищо им нямаше. Представям си за какво изхвърляне става въпрос. Живеем точно до Кауфланд, буквално на една пешеходна пътека, в контейнерите, в които изхвърляме боклук, често има кашони, заринати с млечни продукти с червени етикети.
А в нашия филиал от днес маринования свински врат без кост е с цена 14лв за кг, а пилешкото филе насипното е 13.50. Чудесно.
И месо ще спрем да ядем напълно. 🙏

# 277
Кауфланд никога не си изхвърля боклука/ брака в кварталните контейнери. Има си система за намаляне и бракуване, като брака се изхвърля в специални контейнери, намиращи се на рампата в магазина( клиент няма как да ги види).Има си и фризери, в които се съхранява негодно за консумация месо, докато дойдат от фирма, с която има договор К, да го извозят към екарисаж. Всички картони, найлони се пресоват в специални машини и се транспортират обратно за преработка.

# 278
И аз не допускам Кауфланд да си изхвърлят бракувани храни в общите квартални контейнери.
Има си политика за отпадъците и не може току така да се хвърля навсякъде.

# 279
  • оттам, откъдето започва България
Подкрепям това, че Кауфланд си изхвърлят стоката в специален контейнер.Близо съм до магазина.

# 280
Не само КФ. Много вериги правят така . дъщеря ми е работи в чужбина във верига на Мкдоналдс  (към МАккафе). Не само ги заключват в определени контейнери, но не дават на служители възможност да ги хапнат, макар тя да твърди че сладките, тортите са напълно в норма по наши представи.

Като чета какви намаления на зеленчуци ползвате, сякаш говорите за непознат за мен магазин. Преди няколко години пазарувахме само вечер от КФ или Лдл, така можеше ММ който е шофьор  и зеленчука дори опоскан не беше намален. Тогава сменихме почина и почнахме само сутрин или  в обедната почивка, защото ми омръзна или да няма или да обирам остатъци от зеленчук. Явно сега ситуацията диктува други правила на политика на магзина.

Тази седмица съм пас в КФ, няма нищо с което да ме закачат.  Готвих свински бут в понеделник и не взех от КФ , макар да видях че има по брошура, зачудих се на тези цени как 1 кг месо може да е съизмеримо с килото на домати. Предпочетох квартална месарница.

# 281
Новата брошура🥳

Изгодни предложения
важи за тези филиали:
Скрит текст:

Ако имате проблем с отварянето:Новата брошура във flippingbook.com (issuu не ми позволи да я кача😢)

Изгодни предложения в issuu.com

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 00:34 от lenak

# 282
Взехме био зехтин екстра върджин Коста д'оро- намален на 4,99 лв/500 мл от 13,99 лв. Със срок на годност 04.11.2022 г, но се съмнявам нещо да му става на зехтина в мига, в който изтече срокът му на годност...😃

# 283
Аз имам един, чийто срок изтече през лятото и още не съм го отворила. На външен вид нищо му няма и смятам да си го ползвам.

# 284
  • оттам, откъдето започва България
Тази седмица много неща ми харесват в брошурата, а и по повод ми трябват и торти.
Спомням си, че някой споделя мнение за торти, но не помня за кои.
Ще се радвам, който е пробвал някоя от тортите да сподели мнение.
Тази седмица има: Френска селска, Хавана, Червено кадифе, Тирамису.

Общи условия

Активация на акаунт