Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 848
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
Моята операция беше в Белгия,поставиха ми спортен сутиен на 3ят ден,тогава ми махнаха бинтовете. Предполагам,че Вас ще ви разбинтоват след седмица и за това ще Ви го поставят тогава.
Благодаря,ще споделя.😊

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 19:14 от Госпожа Стоянова

# 271
Споделете дали свалянето на 5-6 кг. след повдигане и импланти ще бъде много фатално Sad ?

5-6 кг са доста и мисля, че ще се отрази. Особено щом е правено повдигане.

# 272
  • София
Сваляне на 5-6 кг. при начално тегло 55-60 кг. е едно, при 80-90 кг. друго. Много зависи, но в общия случай няма как да не се отразят.

# 273
Срам не срам да кажа,аз като бях бременна качих 20кг и ги свалих след раждането. Да имплантите ми се свалиха,но нищо фатално не са ми до пъпа,така че за 5-6кг изобщо не мисля,че ще има сериозна промяна в позицията на имплантите.

# 274
Петенце, зависи от собствените възприятия за естетични гърди. Показаните гърди на д-р Димитров на мен лично много ми харесват. Аз харесвам по-ниско поставени импланти, при които долния полюс да е една идея по-голям, т.е. да приличат на естествени гърди. Затова и мненията за отделните лекари няма как винаги да служат като ориентир, защото всеки има различно възприятие за красив бюст.

Mary90, на мен за момента ми изглеждат твърде високо поставени имплантите, но с времето предполагам, че ще слязат надолу.

# 275
  • София
Здравейте Simple Smile
Имам едно питане: ма 9 декември ми поставиха импланти с повдигане. Допреди една седмица спях само по гръб, но сега вече спя и на двете ми страни. Та може ли да им направя нещо на имплантите или щом нямам проблем да си спя както ми е удобно?

# 276
Здравейте Simple Smile
Имам едно питане: ма 9 декември ми поставиха импланти с повдигане. Допреди една седмица спях само по гръб, но сега вече спя и на двете ми страни. Та може ли да им направя нещо на имплантите или щом нямам проблем да си спя както ми е удобно?
На мен ми беше обяснено поне месец да не спя настрани,за да не се разширят джобовете на имплантите. Спазвах си го стриктно.

# 277
Здравейте, момичета! Вече минаха почти 3 месеца от моята операция. Чувствам се много добре всичко е наред, но това което ме притеснява е че гордите ми все още си много твърди почти не мога да ги помръдна. Стоят като камъни, не са се отпуснали. Масажи няма как да правя, защото не съм от София и ще стане малко трудно, опитвам се вкъщи сама за си правя като гледам какво препоръчват доктори. Някоя от вас била ли е в това положение?
П.С. Пропуснах да добавя, че бях с абсолютен нулев старт, ако това има значение за по-бавното отпускане.

# 278
Мноого ми е познато,аз също съм от нулев старт почти година бяха като камъни твърди,но не се притеснявай с времето се отпускат и омекват.За мен кофтито е сега,че съм много слаба,а те вече са доста отпуснати и на голо се вижда как импланти са набръчкани от отпускането.То и да си слаб пак не е Ок…

# 279
Мноого ми е познато,аз също съм от нулев старт почти година бяха като камъни твърди,но не се притеснявай с времето се отпускат и омекват.За мен кофтито е сега,че съм много слаба,а те вече са доста отпуснати и на голо се вижда как импланти са набръчкани от отпускането.То и да си слаб пак не е Ок…
Благодаря за куража! А Вие масаж правихте ли?

# 280
Здравейте, момичета! Вече минаха почти 3 месеца от моята операция. Чувствам се много добре всичко е наред, но това което ме притеснява е че гордите ми все още си много твърди почти не мога да ги помръдна. Стоят като камъни, не са се отпуснали. Масажи няма как да правя, защото не съм от София и ще стане малко трудно, опитвам се вкъщи сама за си правя като гледам какво препоръчват доктори. Някоя от вас била ли е в това положение?
П.С. Пропуснах да добавя, че бях с абсолютен нулев старт, ако това има значение за по-бавното отпускане.
Здравей, от моята операция мина 1г и 9 м , но все още не са са омекнали- особено в долната част са твърди. Започнаха да омекват в горната част след 1г
6м. И аз бях с нулев старт.

# 281
И моите до скоро бяха супер твърди в горната част, където е мускулът. Но вече година и половина след операцията ги усещам цялостно много по-меки. Явно самия мускул е различен, което е нормално.

# 282
Правих масажи първият месец,но честно казано за мен беше излишно, не усетих ефект,говоря специално за себе си,защото има дами които са много доволни от масажите.

# 283
Здравейте,
Исках да си направя уголемяване на гърдите, опитах да си запиша час при д-р Ильо Стоянов, но там се чака от порядъка на 11 месеца за консултация и после още около 5 за операцията. Та сега съм се насочила към д-р Николай Георгиев, повечето мнения, които съм чела за него са стари, напоследък никой не пише нищо за него. И не съм сигурна дали да изчакам за час при д-р Стоянов, вие как мислите? Двамата дали са на едно ниво като хирурзи или Ильо Стоянов е значително по-добър. Гърдите са ми малки между чашка А и Б, като Б трябва да е с подплънки, искам малки гърди, които да изглеждат съвсем естествено

# 284
Привет, момичета, за пръв път изобщо пиша тук, но да се похваля.
На 17 дек имах операция за уголемяване с импланти. Избрах д-р Молов в клиниката му в Смолян. Единствено при него ходих на консултация, просто го почувствах, че е той и нямах нужда от консултация с друг доктор. Отдели ми около час и половина, измери ме, обясни всичко много подробно. Моите гърди са леко тубуларни, категорично ми избра анатомични Ментор 380сс, tall height, moderate profile, като имам и две мрежи(май е доста масово при него). Подгръдна 72, гръдна 81, висока съм 171, 57 кг.
Стартът ми беше близко до нулев - непълна чашка А. С лека разлика в големината на гърдите съм, предложи ми различни по големина импланти, но му казах, че винаги се вижда според мен, когато са различни, и той се съгласи.
Екипът в клиниката беше невероятен. Бях умряла от страх за упойката, пък то това ми беше най-малкият проблем Grinning . Пътуването от Смолян до София беше сравнително ок, а то също ме притесняваше доста. С дренажи бях почти 3 дена, изтече си доста, махането им беше ужасно, даже ми прилоша, защото не бях яла.
Няма да лъжа, имах зверски почти неспирни болки 5 дена, болкоуспокояващите почти не помагаха, но след това рязко се подобрих. Дори не можех да се изправям сама. Сутиенът от Ива за мен е най-неудобното нещо на света, но просто го търпя. Ще се ориентирам скоро към някой на Триумф май.
Първите дни гърдите бяха триъгълни направо, доста грозни, бях започнала да се притеснявам, но с всеки ден спадат надолу и станаха доста приятно кръгли Simple Smile. Белезите ми засега са доста тънички, мажа с КелоКот.
Пускам снимки на 18ти ден, дано да съм успяла да ги скрия.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт