Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 671
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Романски е в творчески отпуск от този месец. На мен ми каза 18 месеца, на другарка по съдба - "поне година"

# 421
  • София
Действително гърдите на Енчев изглеждат доста добре, аз самата също го обмислях като вариант, но се отказах от него точно заради разказите за отношението му. Спрях се на друг лекар, защото за мен отношението е много важно, но ако не беше, определено бих отишла на консултация при Енчев.

# 422
За Гигов знам за Пловдив, но може да ходи и в София.
За него чета много реални отзиви и все повече ми влиза в списъка.
Малко ми е като Романски, не си прави реклама и не се бута сред звездите.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 19:34 от Чи лу

# 423
  • София
Нямам представа какъв е този зор, но моят съвет е да не бързате. Това е нещо сериозно, което изисква доста обмисляне и време. Стоянов за мен не е ''последен избор'', а по-скоро единственият, затова на финала остава само той. Преди да разбера за неговото съществуване се бях насочила към Молов и доста бързо се отказах.

# 424
Действително гърдите на Енчев изглеждат доста добре, аз самата също го обмислях като вариант, но се отказах от него точно заради разказите за отношението му. Спрях се на друг лекар, защото за мен отношението е много важно, но ако не беше, определено бих отишла на консултация при Енчев.
Аз в Инстаграма на Енчев не видях едни гърди, които да не ми харесват, но въпросът е реални ли са резултатите или е подбрал само най-хубавите. А какво имаш предвид за отношението му? На кой лекар се спря?
Сега се разрових за Гигов и Генов. Гърдите правени от Генов определено не ми харесаха, а за Гигов съвсем нищо не намерих. Нито сайт, нито Инстаграм профил.
Петенце, ти защо се отказа от Молов?
Зорта идва от там, че това е нещо, което обмислям от много време, но страхът от пълната упойка ме отказва. Сега съм се решила и искам да действам. Не ми се чакат години.

# 425
  • София
Честно казано причините намерих по-късно за Молов. Отказах се, защото прочетох страшно позитивни коментари за Стоянов, разчетох се и всичко, което прави този човек ми допадна много - вдъхва доверие без дори да си го срещнал. После вече прочетох за Молов за тези мрежи, които слага, няколко недоволни пациенти и ми беше достатъчно.

Аз също го искам от години, не вярвам да има някоя жена, която да го е решила от днес за утре. Обикновено тези, които искаме такава хирургична намеса, имаме проблем, който искаме да оправим. Аз съм страшно нетърпелив човек и искам всичко за вчера, но в случая дори нямам избор. Когато ми кажат - тогава. Не искам да наливам акъл, просто мисля, че от толкова бързане, накрая ще допуснете грешка.

# 426
За Гигов знам за Пловдив, но може да ходи и в София.
За него чета много реални отзиви и все повече ми влиза в списъка.
Малко ми е като Романски, не си прави реклама и не се бута сред звездите.

Д-р Гигов беше асистент на моята операция преди 1година в София във Вита.
Изключително внимателен,любезен,с чувство за хумор.За еднодневният ми престой в болницата дойде поне 3пъти до стаята за да провери всичко дали е наред,като междувременно имаше още операции същия ден.На тръгване си остави тел.номер и каза,че мога да ме се обадя ако имам въпроси.

# 427
Аз също обмислям смяна и съвсем не знам накъде да се насоча. Засега съм набелязала Романски и Гигов.

За смяна на имплант Гигов е идеален вариант, прави много успешно в една операция  премахване на имплант заедно с капсула (което е супер важно) и поставяне на нови импланти. Много лекари оставят капсулата или я махат на парчета и не цялата, д-р Гигов я вади затворена.  По мои наблюдения е млад гении. Виждала съм шевове след реконструкция правена при него също много добро изпълнение със много финни шевове. Ако се наложи смяна един ден бих се замислила за него!

# 428
  • София
Неведнъж момичета са споделяли, че Енчев е леко арогантен и цапнат в устата. Щях да преживея това в името на хубави гърди, но междувременно тук в темата прочетох за Хатър и реших да си запиша час първо при нея. Харесах я от първия път и не отидох на друга консултация. Много съм доволна от резултата, гърдите станаха по мое мнение хубави. Стоянов за мен обаче е ненадминат майстор на красивите гърди. Той слага предимно анатомични обаче, а аз не исках такива. Също така белегът доколкото съм виждала при него е под гърдите, което за мен е неприемливо. Исках през ареолите, за да не се вижда.

# 429
  • София
*Logan, може и през ареолите, както казах, той има статия за това къде, как и защо. И все пак, последната дума е на пациента..

# 430
Ами... В понеделник съм на консултация при Енчев и се надявам се разберем. Единственото при него видях моите мечтани гърди. Още повече, че старта е много сходен с моят. Интересното в неговата работа е, че постига много добри резултати при пациентки с доста изразена птоза без повдигане тип котва. В тези случаи гледам, че слага по-големи импланти, но това за мен изобщо не е проблем. Какво мислите за това?
 Заинтригувахте ме с Гигов. Но не разбрах в София преглежда ли и къде по-точно?

# 431

Аз загубих всякакъв интерес към д-р Енчев,  след като видях този негов резултат. Според мен се вижда отдалеч,  че това не е една и съща жена, защото няма как непосредствено преди операцията да си без тен и хоп, изведнъж на операционната маса почерняваш и даже имаш разлика от бански.

# 432
Ммм, това, че Енчев обира изразена птоза само с импланти ми звучи, като на Молов уникалните мрежи. Ако можеше така, дали другите хирурзи, щяха да се потят да обират и кърпят кожи?
Всъщност е възможно, ако ги слага по измисления метод "частично подмускулно", което си проличава след макс 2-3 години.
Имплантът се държи от мускула, а мускулът не е ластик, че да се разтяга според птозата и протезата да виси и да я запълва.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 21:41 от Чи лу

# 433
  • Бургас
Здравейте! Изобщо не съм веща по въпросите на тези корекции, но чисто теоретично е възможно първата снимка да е от консултацията, напр. месец май, а втората след операцията м. септември...

# 434
Момичета чета тука тоз добър,онзи не го бива😅🤣,ние тука в Малта имаме двама доктори и те и двамата работят по един и същ начин,тъй че аз нямам избор като вас и се доверявам на един от двамата🤷‍♀️Просто си избрах единия,защото видях две мои приятелки които са слагали импланти при него и ми харесаха,и другото е,че е по-възрастен(към 60 годишен)и има доста опит.Работят и двамата само с импланти Мотива,аз си избрах ергономични  фул профил,той ми предложи 400 кубика.Единственото което ме притеснява е че слага сутиена една седмица след операцията,до тогава ще стоя само с една стягаща лента отгоре и лепенки отдолу на разрезите. Питах го защо и той каза,че това е негов стил на работа и че тази лента е достатъчна,и след една седмица ще може да вземе по хубави мерки за сутиена(сигурно заради отоците),и каза че той работи по тази система и тя винаги е работила добре..🤷‍♀️Странно е,но ще му се доверя,в крайна сметка,цяла Малта при него са си правили гърдите.  🤷‍♀️😅

Общи условия

Активация на акаунт