Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 509
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Надявам се наистина да са такива. Благодаря ти!🤗
Притеснявам се,защото и аз си имам горе- долу чашка Б(непълна)и като сложа 400 да не стане много. Защото видях моя приятелка с моите пропорции,със 400 кубика,но анатомични на Ментор,а моите са ергономични Мотива,и нейните ми се виждат доста големи.Не знам дали има и каква е разликата от двата импланта.

# 481
Зависи от профила на импланта, но ще станеш най-малко чашка Д или повече. Според един чуждестранен лекар, всеки 150-200сс добавят приблизително един размер чашка.

# 482
Притеснявам се,защото и аз си имам горе- долу чашка Б(непълна)и като сложа 400 да не стане много. Защото видях моя приятелка с моите пропорции,със 400 кубика,но анатомични на Ментор,а моите са ергономични Мотива,и нейните ми се виждат доста големи.Не знам дали има и каква е разликата от двата импланта.
Аз бях с нулев старт и ми сложиха 600 ултра висок профил на Политех.  Изобщо не си личи, че са 600. Висока съм около 178см

# 483
  • София
Аз бях с нулев старт и ми сложиха 600 ултра висок профил на Политех.  Изобщо не си личи, че са 600. Висока съм около 178см

Имате ли някакви снимки? Стана ми много любопитно, защото определено звучи бая.

# 484
Аз съм с 335сс и да кажем мои 100 барабар с кожите😆
Спортни нося чашка В, с подплънки и банели, които махам съм С
174см 58-60 кг
Със спортен сутиен наподобявам дъска😂

# 485
Явно при всеки е различно,има значение какъв е импланта,какъв е профила и какви са гърдите ни.Аз говорих с моя доктор и той ми каза най-малко 375,но ако искам да са красиви и естествени да си ги оставя 400 кубика и мисля да му се доверя,все пак той е лекаря и знае най-добре,а пък и където 375,там и 400,разликата хич не е голяма 🤷‍♀️

# 486
600сс от нулев старт?
И аз съм нулев старт,но наистина нулев и съм с 285сс.
Можеби сте имали повече кожа без мастна тъкан.
Направо ми звучи УАУ

# 487
Аз съм пълна аматьорка по темата,но 400сс ми звучи много.
Аз вече имам проблеми с гърба и ако сложа нещо голямо и тежко,съвсем ще ми се скапе.
За себе си се ориентирам за 300сс макс,макар,че ще се доверя напълно на лекаря и негово мнение.

Ето как изглеждат 335сс подмускулно на стартова позиция А чашка.Страхотно ги е направил.
Скрит текст:

# 488
Аз съм била на една единствена консултация и ме попитаха първо дали съм раждала и кърмила и колко пъти. От там вече тръгна разговорът за размер.
Освен всички параметри, които вземат предвид и изчисляват по таблиците с импланти, има значение и дали кожата е претърпявала промени по време на раждане и кърмене. За това, може би, се предлагат различни кубици от един и същи старт на обем чашка, макар и А или B.

# 489
Да, това е причината и аз така разбрах.При мен предлагат 440 освен , че принципно съм си с големи , но от кърмене имам и стрии .За са се позагладят е нужно повечко материал( няма да изчезнат стриите , само ще се загладят) Но от 3 раждания имам и корем да правя .Слаба съм  , но той си стои увиснал....съсипано тяло...та, ми предлага доктора импланти и комбинация с абдоминопластика в една операция .чудя се дали да приема ? Някой с такава операция две в едно ? Приемам съвети , може и на лично , за да не спамя темата .Благодаря.

# 490
  • София
Наистина хората сме различни и вкусовете са различни. На мен показаните по-горе гърди изобщо не ми харесват като форма.

# 491
съсипано тяло...та, ми предлага доктора импланти и комбинация с абдоминопластика в една операция .чудя се дали да приема ? Някой с такава операция две в едно ? Приемам съвети , може и на лично , за да не спамя темата .Благодаря.

Aaryn Williams (известна инфлуенсърка от Тексас) през ноември си прави гърди,липо и tummy tuck 3в1.След 4 бременности,абдоминопластиката е била единственото й решение на проблема с увиснала кожа (5 см diastisis recti  каза,че имала)
Много неща каза по темата и точно тя ме "побутна" да се реша за импланти.
Сподели,че болката от абдоминото е жестока и поне 2 седмици беше на болкоуспокояващи и с дренажни тръби.Ходи прегърбена и в общи линии - труднично избута рековъри периода.
За гърдите каза,че било песен в сравнение с операцията на корема.

Сега обаче е страхотна мацка,с хубаво изразена талия, големи гърди(650 сс,но предполагам,че ги сумира,защото не може да е 650 на гърда?? ) и каза,че си е заслужавало всяка стотинка и болка.

# 492
  • София
Добре ,а как разбирате отговора " максимума е (примерно )300кубика? ,защото аз имах голям бюст ,но увиснал ( преди операцията бях чашка C, сега с 350кубика съм Д). Струва ми се ,че можеше да се сложи повече и да се запълни. Какво определя този максимум ?

# 493
Добре ,а как разбирате отговора " максимума е (примерно )300кубика? ,защото аз имах голям бюст ,но увиснал ( преди операцията бях чашка C, сега с 350кубика съм Д). Струва ми се ,че можеше да се сложи повече и да се запълни. Какво определя този максимум ?

Основата на гърдата… особено при наличен старт, има голяма вероятност ако се сложи по голям имплант от основата на гърдата да стане дабъл бабъл. Симмастия е също възможно усложнение ако се прекали с размера. Дори знам за един такъв случай при д-р Христов (той попринцип слага големи кубици за да обере увисване) момичето беше със прищипани нерви възпаления и симмастия.

# 494
  • Русе
Лилинката, аз правих частично абдо със сисите и ще пиша на ЛС, но утре, че не съм в БГ и нета е ужасен

Общи условия

Активация на акаунт