Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 478
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Успех Стоянова.
Нормално е да изпитваме страх,все пак е операция.
На мен пък утре сутринта ми е финалната консултация и ще те мисля и теб докато съм в клиниката.

И аз точно за дрехите се фокусирам,когато мине лека мисъл през главата ми от типа на "Заслужава ли си"?
Обожавам рокли off the shoulder,имам поне 10 такива и с един хубав бюст ще стоят още по-красиво.

В този ред на мисли,ползвате ли nipple covers?

# 646
Успех Стоянова.
На мен пък утре сутринта ми е финалната консултация и ще те мисля и теб докато съм в клиниката.

И аз точно за дрехите се фокусирам,когато мине лека мисъл през главата ми от типа на "Заслужава ли си"?
Обожавам рокли off the shoulder,имам поне 10 такива и с един хубав бюст ще стоят още по-красиво.

Много ти благодаря,и аз обичам такива дрешки,надявам се скоро да им се радвам ❤️🤗

# 647
Строянова, и моята дата не е далече. Вече по-малко от месец  остана. И мен също започва да ме хваща страх. Всъщност точно страхът ме кара да отлагам години тази корекция. Днес за миг също ми мина тази мисъл, но бързо я прогоних. В този живот никога не съм съжалявала за нещата, които съм направила, а за пропуснатите възможности. А аз съм си бъзла голяма. Преди всички интервенции с упойка, които съм правила голям страх ме гонеше. И сега не знам как ще се справя с него. Може би ще ми помогне мисълта, че най-сетне съм на такъв етап от моят живот, в който мога да мисля и правя неща за себе си.
Ще чакаме после да пишеш щастлива от хубавият резултат Hug

# 648
  • София
Момичета, не се страхувайте. Доколкото помня, и двете сте при добри лекари и в добри ръце. Нормално е да има страх, аз се успокоявах с това, че всичко минава и заминава, това е просто миг. Затварям очи, стискам зъби, поемам дълбоко въздух и после вече ще е само спомен. 
За да се радвате после (а радостта наистина си е голяма), трябва малко да жертвате комфорта. При мен тази мисъл поне помагаше. Не е толкова страшно, колкото си представях.
Стоянова, успех, стискам палци!

# 649
Успех Стоянова.

Аз си взех от първия, втория и четвъртия вид. Първите са супер, много тънки и удобни, но за еднократна употреба заради тънкия слой лепило и излиза скъпо. Вторите пък са много дебели и ръбовете се очертават през дреха. Четвъртия вид на ролка още не съм го пробвала. Ако някоя е попаднала на подходящи, ще се радвам да сподели.

# 650
Здравейте момичета,утре сутринта е моята операция. Умирам от страх,затова имам нужда някой да ми даде кураж.🙏❤️Благодаря Ви!

Успех,всичко ще е наред!
Мисли си за резултата!

# 651
Строянова, и моята дата не е далече. Вече по-малко от месец  остана. И мен също започва да ме хваща страх. Всъщност точно страхът ме кара да отлагам години тази корекция. Днес за миг също ми мина тази мисъл, но бързо я прогоних. В този живот никога не съм съжалявала за нещата, които съм направила, а за пропуснатите възможности. А аз съм си бъзла голяма. Преди всички интервенции с упойка, които съм правила голям страх ме гонеше. И сега не знам как ще се справя с него. Може би ще ми помогне мисълта, че най-сетне съм на такъв етап от моят живот, в който мога да мисля и правя неща за себе си.
Ще чакаме после да пишеш щастлива от хубавият резултат Hug
Много ти благодаря,като чета такива хубави коментари и доста се успокоявам наистина. Другото от което ме е страх е упойката,никога до сега не съм била под пълна упойка и затова ми е още по-притеснено,но....колкото и да го мисля,след 11 часа ще разбера какво е.. Успех желая и на теб,всичко да мине супер и да се похвалиш и ти със страхотен резултат ❤️🤗

# 652
Аз преминах през различни периоди преди интервенцията- съмнения относно дали си заслужава да го правя , съмнения относно размера и тн. Една седмица преди операцията започнах да пия Арника ( за травмата) и още един хомеопатичен препарат -Gelsemium 15 CH ( за страх най- общо казано) и наистина нямах никакъв страх. Дори доктора ме попита защо съм толкова спокойна, все пак ми предстои операция.
Това е от личен опит- не зная дали би подействало да някой друг.
Самият престой в клиниката  беше много приятен.
Като цяло днес ми е 7- ми ден, мисля, че 3- тия и 4- тия ден бяха най- неприятни и то не заради болка, а заради много силното и неконтролируемо стягане на единия пекторалис- чувствах го сякаш ще се скъса.
И по- рано бях написала- за мен до сега не беше нищо драматично, но дискомфорт има, особено при ставане и лягане и трябва да се даде адекватно време за почивка в началото и възможност на тялото да се възтанови.
Едно от най- големите ми притеснения беше как ще спя по гръб- но ето че спя без проблем.

# 653
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toва е първата рокля,която ще си купя с новите гърди.
https://www.nordstrom.com/s/flower-tapestry-midi-dress/7281611?o … STRY%20PINK 

Сега например такива отворени деколтета не мога да нося,защото нямам материал,за да стои красиво и "сочно"Simple Smile
Мислете си за подобни неща (дрехи,самочувствие,ново начало ако искате го наречете),когато изпаднете в момент на страх и въпросителни.
Преди малко отново ми се обаждаха от клиниката,въпреки,че утре имам финална консултация.Засега съм със запазен час на 29 март,ако не се откажа (не смятам,но всичко може да се случи до тогава).

# 654
Това деколте изглежда прилично, защото моделът има малки гърди. С импланти ще е крещящо, като деколте на изгрваща фолкпевица😆

# 655
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз искам чашка С  и прилични като размер гърди ще изглежда много красиво.

# 656
Някой знае ли при доктор Милев с колко време напред вървят датите за операция след консултация.

# 657
Аз искам чашка С  и прилични като размер гърди ще изглежда много красиво.
Моите са по-скоро чашка В и с такова деколте се вижда долният край на гърдата, може и белегът да се види даже. То си е ваша работа, как ще се обличате, разбира се, просто се сетих, как и аз така ентусиазирано мислех, че всяка дреха ще ми стои перфектно след имплантите, но се оказа, че не е точно така😆
А и за такова деколте трябва имплантите ви да са съвършени, което ви пожелавам🙂

# 658
Adoralova,избрали сте страхотна рокля.Стискам Ви палци на всички,които скоро ще сте с нови придобивки,не му мислете чак толкова,защото като се събудите след упойката,ще разберете,че всичко е минало за миг,ще има дискомфорт няколко дена при всеки е различно,като усещане,но се търпи всичко. На мен такъв коктейл от обезболяващи ми бяха направили в системата,че чак се чудех изобщо да ли съм оперирана,нищо не усещах е като се прибрах вкъщи усетих…,но и много се радвах,като малко дете с нова играчка Simple Smile

# 659
Здравейте! Не знам дали тук е темата за въпросът ми, но ще попитам. Имам вдлъбнати зърна, които изпъкват само като настръхнат. Интересува ме това само с операция ли се оправя или може и по друг начин? Доста негативни последици съм чувала за операциите на зърна и малко съм се стресирала 😃 Също така бихте ли ми препоръчали специалист за София? Благодаря! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт