Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 482
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Djeriko, какво ти предписаха за отпускане на мускулатурата?

# 631
В общи линии - да очаквам зверски болки първите 4-5 дни.
А аз на болка въобще не мога да търпя - Oh my my .. Rolling Eyes Smiley

Не е задължително.. На мен днес ми е трети постоперативен ден и не съм пила никакво обезболяващо. ( вчера и миналия ден пих, защото мислех, че е задължително, първите 5 дни, но после ми казаха, че ако съм Ок няма нужда да пия). Лявата гърда я чувствам идеално- все едно нямам имплант изобщо, само десния мускул ми се стяга постоянно, но то не е болка, а по- скоро парене и е съвсем търпимо. Първите часове са по- неприятни, защото я има тази тежест и стягане върху гръдния кош. Моите импланти са 375сс. Така че не се настройвате предварително за адски болки, защото може при вас да не е така.❤🩹💪🏻

# 632
1
 Не при всеки боли, доколкото прочетох. Но аз, като сравнявам с болка от нормално раждане и секцио, определено с това ме болеше в пъти повече. А уж прага ми на болка е много висок и за това не предполагах, че толкова ще ме боли. При секциото имах само лек дискомфорт и слязох да пия кафе още като ми махнаха катетъра, а на следващия ден се шегуваха с мен, че все едно не съм раждала. Не, че сега не станах веднага, но добре че бяха болкоуспокояващите. Едното болкоуспокояващо, което ми го изписаха беше доста силничко явно и още като го изпиех и болката изчезваше.

# 633
  • София

Не е задължително.. На мен днес ми е трети постоперативен ден и не съм пила никакво обезболяващо. ( вчера и миналия ден пих, защото мислех, че е задължително, първите 5 дни, но после ми казаха, че ако съм Ок няма нужда да пия). Лявата гърда я чувствам идеално- все едно нямам имплант изобщо, само десния мускул ми се стяга постоянно, но то не е болка, а по- скоро парене и е съвсем търпимо. Първите часове са по- неприятни, защото я има тази тежест и стягане върху гръдния кош. Моите импланти са 375сс. Така че не се настройвате предварително за адски болки, защото може при вас да не е така.❤🩹💪🏻

Много искам да ги видя!

# 634
Здравейте момичета ! Искам да си кажете мнението за тези гърди ! Благодаря предварително!

Скрит текст:
На мен много ми харесват тези гърди ,доста естествен резултат ! Светлината малко лъже по снимката и все пак са супер ! Рано е ,3 месеца , не се настройвайте лошо ! Природно няма пълна симетрия в човешкото тяло . Всичко по 2 в тялото на човек не е идеално симетрично уши, очи, крака, гърди , ръце ...нищо фрапантно няма . Постоянно сме с дрехи и не си личи изобщо ! Радвайте се на живота и не се задълбочавайте , много са красиви гърдите  Wink

# 635
Ами девойки какво да ви кажа днес ходих на гръден хирург онколог при това . Е с две думи нова операция 🙂 само да уточня , причината е малък джоб като не е стигнато до края на мускула ! Един липофилинг би бил само визуална корекция но нищо повече! А при малък джоб с 570 cc e проблем най - вече за гръбначния ми стълб а и предпоставка за КК

# 636
  • София
Аз бих била доста ядосана на ваше място, но да не давам акъл. Щом не желаете да оповестявате името на хирурга, мога ли да помоля за лично съобщение? Все пак има много от нас, които все още не са се оперирали и до последно обмислят при кого и едва ли някой би искал да се натъкне на вашия хирург.

# 637
Не ме разбирайте погрешно , аз не казвам , че  е направено нарочно но това загрозява  бюста а и вече съм сигурна , че не е и здравословно ! Иска просто корекция и то само едната и всичко трябва да е наред ! Нека да ме коригира , нека всичко бъде наред и ще споделя ! Цялата история ! Надявам се да е наред 🙂

# 638
Момичета, мина месец от операцията , от вчера дясната ми гърда е видимо по надолу от лявата. Дали е нормално ?

Вариантите са 2 - или дясната гърда се е наместила по-бързо от лявата или импланта е пропаднал. По-скоро е първото. Тази разлика само за един ден ли се получи?

Мисля, че постепенно се смъкна, не съм сигурна обаче.

# 639
  • София
Не ме разбирайте погрешно , аз не казвам , че  е направено нарочно но това загрозява  бюста а и вече съм сигурна , че не е и здравословно ! Иска просто корекция и то само едната и всичко трябва да е наред ! Нека да ме коригира , нека всичко бъде наред и ще споделя ! Цялата история ! Надявам се да е наред 🙂

Със сигурност не е направено нарочно и не казвам, че грешки не се случват, въпреки че са недопустими за такъв тип хирургия. И все пак, дори да се поправи, на което силно се надявам и ви стискам палци, утре ще сбърка пак така при някоя друга дама недай си боже.

# 640
Има ли някоя дама от Пловдив, която не е ходила до Есте за първата смяна на превръзка( на 7- ми ден), а го е направила в Пловдив и къде? 😊

# 641
Здравейте момичета,утре сутринта е моята операция. Умирам от страх,затова имам нужда някой да ми даде кураж.🙏❤️Благодаря Ви!

# 642
Не ме разбирайте погрешно , аз не казвам , че  е направено нарочно но това загрозява  бюста а и вече съм сигурна , че не е и здравословно ! Иска просто корекция и то само едната и всичко трябва да е наред ! Нека да ме коригира , нека всичко бъде наред и ще споделя ! Цялата история ! Надявам се да е наред 🙂

Със сигурност не е направено нарочно и не казвам, че грешки не се случват, въпреки че са недопустими за такъв тип хирургия. И все пак, дори да се поправи, на което силно се надявам и ви стискам палци, утре ще сбърка пак така при някоя друга дама недай си боже.
И аз съм съгласна, че  е недопустимо, но се случва. И те като всички хора правят грешки, но е хубаво да си ги поправят. Миналата година имаше случай с много нашумял пластичен хирург, доста споменаван и в тази група, който е направил голям гаф и заради него се е стигнало до некроза на тъканта. Не само не е искал да си поеме отговорността, но е подправял и документи, за да я избегне... тогава вече е грозно безотговорно и жалко...даже срамно.

# 643
Здравейте момичета,утре сутринта е моята операция. Умирам от страх,затова имам нужда някой да ми даде кураж.🙏❤️Благодаря Ви!
Здравей, мисли си за резултата, колко ще ти е готино след това, ще си носиш каквито дрехи искаш, рокли с гол гръб, бански, чудо на чудесата  Heart Eyes
Благородно ти завиждам, че е дошло твоето време!
Всичко ще бъде наред и после да пишеш как си!

# 644
Здравей, мисли си за резултата, колко ще ти е готино след това, ще си носиш каквито дрехи искаш, рокли с гол гръб, бански, чудо на чудесата  Heart Eyes
Благородно ти завиждам, че е дошло твоето време!
Всичко ще бъде наред и после да пишеш как си!
Много ти благодаря!Ще пиша веднага щом мога!❤️

Общи условия

Активация на акаунт