Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 484
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
не знам Дали беше болка , но усещах огромна тежест в гърдите , не можеш да си поемеш хубаво дълбоко въЗдух, не може дори да кихнеш ххаха това беше странно и разбира се не може да се смееш но едвали ще ти е много до това. По скоро ще съжаляваш и ще си казваш защоо го направих . Ние в нас имаме диван на който седалките се разтягат и направо беше перфектно, цяла нощ си спах като бебе . Изпивах си нимизила и айде до сутринта спя непомръдвайки . Но аз и не се пазих чак толкова защото не ме боля и просто забравях че трябва да се пазя , и примерно направя нещо което не трябва и по- късно се сетя че съм го направила а не е трябвало  и се нареждах колко съм зле и изпадах в мисли дали може да е станало нещо със сисите.

# 556
не знам Дали беше болка , но усещах огромна тежест в гърдите , не можеш да си поемеш хубаво дълбоко въЗдух, не може дори да кихнеш ххаха това беше странно и разбира се не може да се смееш но едвали ще ти е много до това. По скоро ще съжаляваш и ще си казваш защоо го направих . Ние в нас имаме диван на който седалките се разтягат и направо беше перфектно, цяла нощ си спах като бебе . Изпивах си нимизила и айде до сутринта спя непомръдвайки . Но аз и не се пазих чак толкова защото не ме боля и просто забравях че трябва да се пазя , и примерно направя нещо което не трябва и по- късно се сетя че съм го направила а не е трябвало  и се нареждах колко съм зле и изпадах в мисли дали може да е станало нещо със сисите.
Госпожа Стоянова ,мен ме болеше зверски гърба.Леглото трябва да е под ъгъл,и трябва да се спи само по гръб.Прекарване на дълго време в едно положение доведе до силни болки при мен.Плюс,разбира се,болки в гърдите,при мен беше все едно някой е седнал на гърдите ми,постоянно напрежение,нищо общо с мускулна треска.Явно при всеки е различно.Но минава.Успех! Kissing Heart
И аз мисля да спя на дивана отначало,защото ме е страх мъжът ми като спи и да не ми залепи една лапа на цицките без да иска😅

# 557
Ех,как се върнах назд във времето и си спомних,когато кихнах за пръв път за части от секундата имах чувството,че паднаха от мен…хахаха

# 558
Ех,как се върнах назд във времето и си спомних,когато кихнах за пръв път за части от секундата имах чувството,че паднаха от мен…хахаха
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Разсмя ме...

# 559
И на мен ми остават два дни и аз си задавам въпроса защо изобщо ще се подлагам на това. А най- голямото ми притеснение е свързано със спането по гръб, защото така или иначе си имам проблеми с гърба. Приемам всякакви съвети за по- леко спане

# 560
И на мен ми остават два дни и аз си задавам въпроса защо изобщо ще се подлагам на това. А най- голямото ми притеснение е свързано със спането по гръб, защото така или иначе си имам проблеми с гърба. Приемам всякакви съвети за по- леко спане

Мен гръб така и не ме заболя, слава Богу. Спях полуседнала на 4-5 възглавници, некомфортно е, но свикваш след време. Към 10ти ден посмях да легна нормално по гръб, преди това просто ме опъваше на шевовете. За през деня е задължително да се разхождаш, сестрата ми каза на всеки 2 часа лежане, 30 мин разходка. Просто ставах и ходех безцелно из къщи Joy но мисля, че беше от полза, понеже иначе започваш да се срастваш с леглото.

# 561

Чувствах се по същия начин с колебанията. Аз лично никога през живота си не съм спала по гръб! След операцията си струпвах възглавници и спях по гръб! От клиниката ми бяха казали че след 4 ден след операцията мога да спя на една страна, стига да се чувствам удобно. Условието беше да си подлагам под гърдата нагънато одеало. Аз се почувствах комфортно да се завъртам на 7 ден. От тогава си спя спокойно настрани. Проблеми нямам никакви. Вечер спя със сутиена с който се събудих след операцията (1стъпка)

# 562
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще нямам колебания,дори се ентусиазирам с всеки изминал ден.
Дори вече започнах да си купувам бралети и сутиени за новите дини Smile Малко олиото в тигана,рибата в морето,но ми носи хубави емоции.
Нямам нарочена дата/час,но това ще стане ясно след седмица.

Аз също никога не спя по гръб,дори не ми е удобно, и това ще е основното притеснение.

# 563
Когато спите по гръб на висока възглавница, сложете една по-ниска и под краката, по-удобно е. Някъде го прочетох и пробвах, наистина има ефект.
Аз сега си спя така, против бръчки... ама май късно започнах😂

# 564
  • София
Като стана въпрос за спане на една страна, тези огромните възглавници за бременни няма ли да бъдат удобни?

# 565
Момичета, а какъв багаж си приготвихте за болничният престой? Хатър каза, че престоят ми ще е 3 дни.

# 566
  • София
Хавлия и чехли. Там ще ти дадат специален препарат, с който да си измиеш тялото и косата преди операцията. Вземи си сешоар, аз нямах и постоях с мокра коса, защото я бях измила предната вечер преди да вляза в болницата и не знаех, че ще я мия и там. Добре, че беше юни месец. Сега обаче е хладно.

# 567
Момичета, а какъв багаж си приготвихте за болничният престой? Хатър каза, че престоят ми ще е 3 дни.
Аз отидох с 6 пижами на закачалки, преправени и вталени по моята фигура😂....без майтап🫣 знаех, че ще стоя 6-7 дни.
На следващата сутрин в 7 сабахлян се лакирах, щото не ми дадоха да бъда с лак на операцията. Колежката на съседното легло, завита през глава и неподвижна като мумия намилаше, че съм луда😂😂😂

# 568
Аз пък мислех че ще има много кръв и си взех стария анцунг , случайноо нали да не си оцапам с кръв хубавите ми дрешки Grinning А то нищо общо, е имаше кръв но от друго място, дойде ми на 3тия ден от операцията. Относно Хатър аз също съм с добри впечатления от работата й . Беше станало на въпрос ,че няма читави хирурзи, За Кънев и Христов никой не спомена, те също са опция.

# 569
Момичета, мина месец от операцията , от вчера дясната ми гърда е видимо по надолу от лявата. Дали е нормално ?

Общи условия

Активация на акаунт