Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 491
  • 774
  •   2
Отговори
# 540
Здравейте,мили момичета! Благодаря за отговорите,на някои даже писах на лично.
Имам друг въпрос към вас.Вече минаха около 4 седмици от моята операция,гърдите определено изглеждат по-добре,но ми направи впечатление,че белезите вече на са в сгъвката точно под гърдата,а са една идея по-нагоре ( може би 1-2 см нагоре).Има ли други като мен? Благодаря предварително

Към ребрата или върху самата гърда? Моите бяха малко по надолу от сгъвката, но вече почти 3 месеца след операцията си отидоха в сгъвката.
Съвсем леко към гърдата

Попринцип правят разреза малко по-надолу от старата гънка, режат там където ще се образува новата гънка. Освен ако при вас не са рязали на мястото на старата ви гънка и затова да е останал върху самата гърда, след като кожата се е  изпълнила от импланта… обикновенно разрезите седят надолу под гърдата..

# 541
  • Лондон
Моите белези,веднага след операцията,бяха точно на сгъвката.Да,звучи логично със слизането на гърдата надолу,те да се качат лекичко към гърдата.Притесних се,защото съм чувала за т.нар "дабъл бабъл" и всякакви други неприятни усложнения след такъв тип операция,и реших да ви попитам.Благодаря за отговорите!Отчитам като грешка,че се оперирах в Турция.Не съм недоволна от резултата,просто в моя случай няма никакво проследяване след самата операция.Което си е малко притеснително,поне за мен.

# 542
Моите белези,веднага след операцията,бяха точно на сгъвката.Да,звучи логично със слизането на гърдата надолу,те да се качат лекичко към гърдата.Притесних се,защото съм чувала за т.нар "дабъл бабъл" и всякакви други неприятни усложнения след такъв тип операция,и реших да ви попитам.Благодаря за отговорите!Отчитам като грешка,че се оперирах в Турция.Не съм недоволна от резултата,просто в моя случай няма никакво проследяване след самата операция.Което си е малко притеснително,поне за мен.

Дано не ви се налага да ги търсите! Така или иначе това е нещо което само вие ще си виждате.

# 543
MARY90 Рано е още да си мислите,каквото и да било.
Радвайте се на придобивките първата година е малко некомфортна поне при мен беше така после всичко се нормализира.

# 544
Днес ми мина консултацията при Хатър. Останах много  впечатлена и веднага реших, че тя ще е моят лекар. Изключително  подробно ми обясни всичко.
Ще прави раундблок и си стиснахме ръцете на 500 кубика motiva ergonomics Grinning
Обръща голямо  внимание  на детейлите около безопасността. Разпита ме обстойно за евентуални проблеми и заболявания.
На компютъра имаше уау снимки.
Насрочи дата за операция през март. Нямам търпение!

# 545
  • София
Лимонче, много се радвам, че сте се харесали с докторката. Всичко ще е наред, ще видиш. Наистина си в добри ръце.

# 546
За сега ми е спокойно. Хатър ми вдъхна много доверие. Надявам се да се получат така както си представям.

# 547
Здравейте ! Бих искала да Ви попитам за мнение по един мн сложен въпрос за мен ! Бях на консултация при Др Кънев и той предложи 2 операции през 6 месеца на цена около 12 , предстой ми друга консултация с Др Милев Скин Системс при ,който предполагам ще е 2в1 и сумата ще е по малка , но не мога да реша кой вариант е по добрия ! Принципно финансово не сме топ ,просто защото работим държавна работа ,но мн бих искала след едно дълго кърмене ! Това е причината да се чудя толкова много какво да направя ! Ще съм Ви благодарна да дадете едно не пристрастно мнение ! ❤ Аааа забравих бихте ли споделили ориентировъчни цени за вашите процедури и  мнение за докторите !?

# 548
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Motiva не са разрешени в Щатите,защото не отговаряли на изискванията по безопасност на FDA.
Доколкото разбирам,моята клиника ползва Allergan и Mentor и предлага сиколинови или saline импланти.

350сс силиконови импланти Mentor на стартова позиция А чашка. Страхотна форма и обем.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 06:41 от bubanka

# 549
Момичета,остават 10 дни до операцията ми.Хем нямам търпение,хем ме е страх много,но вече платих и няма връщане назад 😁.И при вас ли го имаше този страх?За нищо друго не мога да мисля...А кога боли най-много,веднага след упойката ли,първата вечер ли,втората ли?Искам поне малко да съм подготвена за това.

# 550
  • Лондон
Радвайте се на придобивките първата година е малко некомфортна поне при мен беше така после всичко се нормализира.
Благодаря! Радвам се,разбира се.Дано наистина не се налага да ги търся.
Госпожа Стоянова при мен болките бяха доста сериозни първите 3-4 дни,не искам да те плаша,а да те подготвя.Разбира се,мн зависи от лекаря,от теб самата дори като праг на болка.Аз,конкретно,силно я подцених ( казах си-две деца съм родила,естествено и секцио,няма да е толкова страшно),но смятам,че ще си заслужава резултата.Стискам ти палци,пиши след като мине операцията

# 551
Момичета,остават 10 дни до операцията ми.Хем нямам търпение,хем ме е страх много,но вече платих и няма връщане назад 😁.И при вас ли го имаше този страх?За нищо друго не мога да мисля...А кога боли най-много,веднага след упойката ли,първата вечер ли,втората ли?Искам поне малко да съм подготвена за това.

При мен също го имаше това да си мисля ‘абе защо си го причинявам’ и тн., но след 10тия ден вече си казах, че си е струвало и реално не е кой знае какво. Първите часове сякаш имаше болка, но бях леко неадекватна и не ми правеше впечатление, през нощта стана по-тежко, но когато усетих болка, виках сестрата да ми пусне обезболяващо по системата. Боли си, няма да се лъжем, 4-5 дена е най-тежко.

# 552
Благодаря! Радвам се,разбира се.Дано наистина не се налага да ги търся.
Госпожа Стоянова при мен болките бяха доста сериозни първите 3-4 дни,не искам да те плаша,а да те подготвя.Разбира се,мн зависи от лекаря,от теб самата дори като праг на болка.Аз,конкретно,силно я подцених ( казах си-две деца съм родила,естествено и секцио,няма да е толкова страшно),но смятам,че ще си заслужава резултата.Стискам ти палци,пиши след като мине операцията
Благодаря ти!Ще пиша разбира се. 🤗❤️А болката като мускулна треска ли се усеща или като тежест.. или по друг начин?

# 553
Една седмица се пригответе да си лежите и почивате,после става по-лесно за ежедневните неща.

# 554
  • Лондон
Госпожа Стоянова ,мен ме болеше зверски гърба.Леглото трябва да е под ъгъл,и трябва да се спи само по гръб.Прекарване на дълго време в едно положение доведе до силни болки при мен.Плюс,разбира се,болки в гърдите,при мен беше все едно някой е седнал на гърдите ми,постоянно напрежение,нищо общо с мускулна треска.Явно при всеки е различно.Но минава.Успех! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт